موج بن شدگان Xbox Live به 600 هزار نفر رسید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Xbox-LIVE-Logo.jpg

درود .

طبق گزارش یکی از مسئولان Microsoft موج گیمرهای بن شده در Xbox Live در امریکا و کانادا به 600 هزار نفر رسید .

و این در حالی است بعد از شکسته شدن قفل بازیه Modern Warfare 2 و پخش شدن ان در اینترنت ms کار بن نمودن را شدت بخشیده است . و تا چلوگیری از بازیهای کپی و دزدی دست از این کار بر نمیدارد .

MS میگوید . بیشتر کاربرانش جوانان هستند و از شرایط و مقررات کار با LIVE اگاه نیستند و از اینکه بعد از این مورد تلفن را بر میدارن و بر سر ما دادو هوار میکشن ناراضی هستیم .

و چندی پیش بعضی دیگر هم شروع به تهدید کردن اقای Stephen Toulouse مسئول قسمت XBOX LIVE پرداخته بودند

source

موج بن شدگان XBL به 1 مليون نفر رسيد

xbox360logo.jpg

اين روز ها روز ترس برای کسانی است که از بازی های کپی استفاده ميکنند.چون که مايکروسافت سومين دوره بن کردن رو آغاز کرده و هنوز هم قصد ندارد تمام کند.

اين هفته آماری منتشر شد که 600 هزار نفر توسط MS بن شده اند امّا تعداد اين افراد طبق جديد ترين آمار به 1 مليون نفر رسيده است.

مايکروسافت در اين مورد گفت است: piracy يک کار غير قانونی است و آن هايی که دستگاه های خود را کپی خور کرده اند تا ديسک های کپی را بازی کنند قوانين XBL را شکسته اند و بهمين خاطر گارانتی آن ها فسخ ميشود و از XBL بن ميشوند.

با 20 مليون کاربر در سراسر دنيا به احتمال زياد اين آمار بيشتر هم ميشود.

ُSOURCE

با این که دوتا دستگاه از این 1 میلیون ماله من بوده ولی نوش جونش بن کنه کلا من اگه مایکرو دستگاه کپی خور نشدمم بن کنه چیزی نمیگم. ایول مایکروسافت.(کلا اخر سخن فن بوییه من بود:biggrin1:)

عیب نداره c4va جان این خوشحالیه بیلی جون رو یه ماه نرسیده تموم میکنه!:biggrin1:
درسته کار درستی میکنه اما اینکه یه شرکتی مثل مایکرو میخواد با piracy بجنگه خودش کلی خندس:biggrin1:

با این که دوتا دستگاه از این 1 میلیون ماله من بوده ولی نوش جونش بن کنه کلا من اگه مایکرو دستگاه کپی خور نشدمم بن کنه چیزی نمیگم. ایول مایکروسافت.(کلا اخر سخن فن بوییه من بود:biggrin1:)
برای شما که ظاهرا خیلی مایه داری :دی مشکلی نیست! برا ما فقیر فقراء :دی چی؟! مگه اون زمان که من و شما مثل نقل و نبات PS2 کپی خور میکردیم با بازی دونه ای 500 تومن بازی میکردیم سونی کاری به کار کسی داشت؟! :mad: من یکی که تا آخر عمر به خاطر اون یکی 360م که بن شد $M و عمو بیلی رو نفرین میکنم!!! :دی
پ.ن: نگین که سونی توانایی همچین کاری رو نداشت (چون اون lموقع بازی اینترنتی نداشت PS2) که نمیدونم چی بگم؟! سونی نمایندگی تو ایران که داشت نمی تونست بگه برین PS2 های کپی خور شده رو از تو مغازه ها جمع کنین و نظارت داشته باشین که دیگه کپی خور نکنن؟! نمی تونست؟!

برای شما که ظاهرا خیلی مایه داری :دی مشکلی نیست! برا ما فقیر فقراء :دی چی؟! مگه اون زمان که من و شما مثل نقل و نبات PS2 کپی خور میکردیم با بازی دونه ای 500 تومن بازی میکردیم سونی کاری به کار کسی داشت؟! :mad: من یکی که تا آخر عمر به خاطر اون یکی 360م که بن شد $M و عمو بیلی رو نفرین میکنم!!! :دی
پ.ن: نگین که سونی توانایی همچین کاری رو نداشت (چون اون lموقع بازی اینترنتی نداشت PS2) که نمیدونم چی بگم؟! سونی نمایندگی تو ایران که داشت نمی تونست بگه برین PS2 های کپی خور شده رو از تو مغازه ها جمع کنین و نظارت داشته باشین که دیگه کپی خور نکنن؟! نمی تونست؟!
اولا مایه را به جای هزار جور کار دیگه جمع کن بازی بخر , اگه نداری نخر ! :biggrin1: شما فکر کردی همه مایه دارن؟ :biggrin1:
تازه اون زمان ما با PS2 انلاین نمیشدیم! تازه شرایط این نسل فرق میکنه !
در اصل امثال ما داریم حق اونایی رو میخوریم که واقعا پول بازی رو دادن ! :biggrin1: و این کار شرعا حرام است !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اولا مایه را به جای هزار جور کار دیگه جمع کن بازی بخر , اگه نداری نخر ! :biggrin1: شما فکر کردی همه مایه دارن؟ :biggrin1:
در اصل امثال ما داریم حق اونایی رو میخوریم که واقعا پول بازی رو دادن ! :biggrin1: و این کار شرعا حرام است !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خیلی ممنون! من اصلا این چیزایی رو که شما گفتی نمی دونستم! :confused: خوب برادر من, من اگه پول داشتم خودم رو اسیر این بچه بازیا می کردم؟! میرفتم یه PS3 ناز میگرفتم نه دردسر سه چراغ و هزار جور خرابی رو داشتم نه قضیه ی بن و اینا رو داشتم! مشکل اینجاست که پول ندارم! :دی

دوستان عزیز بحث الکی راه نندازین هر کی دوست داره کپی بخره هر کی دوست داره اصل به کسی هم ربطی نداره;)البته من خودم پلی3 دارم ولی اگه کپی خورم میشد بازی های خوب رو اصل میخریدم :cheesygri
ولی اگه واقعا عدالتی وجود داشته باشه در اون دنیا تاوان همه ی این کارها رو خواهیم داد:biggrin1:

و البته من به دوستان یاداوری میکنم که ازصغف بروبالا یکی از راه های رسیدن به خداست . :biggrin1: .
شما هم دوست عزیز خودت رو بزار جای امثال رفیق من که از صبح تا شب دارن بازی میکنن . خرج بازی هاشو کی میخواد بده ؟ بعدشم ارزش پول ما کمه پس بازی هم باید برای ما چیزی در حدود 7تومن عادلانست اگه نسبت به ارزش پول حساب کنید .

بخش لایو ماکروسافت عمرا دوست نداره که بن بکنه مطمئن باشید چون اینطوری ارزش سهامش سقوط میکنه . لو دادن طریقه بن هم گواه از این قضیه است .

و البته من به دوستان یاداوری میکنم که ازصغف بروبالا یکی از راه های رسیدن به خداست . :biggrin1: .
شما هم دوست عزیز خودت رو بزار جای امثال رفیق من که از صبح تا شب دارن بازی میکنن . خرج بازی هاشو کی میخواد بده ؟ بعدشم ارزش پول ما کمه پس بازی هم باید برای ما چیزی در حدود 7تومن عادلانست اگه نسبت به ارزش پول حساب کنید .

بخش لایو ماکروسافت عمرا دوست نداره که بن بکنه مطمئن باشید چون اینطوری ارزش سهامش سقوط میکنه . لو دادن طریقه بن هم گواه از این قضیه است .
دیگه این که ارزش پولمون و خودمون :cheesygri پایینه چه ربطی به ماکروسافت داره؟ در ضمن دوستانی که شما میگید باید درامد و... خودشون رو حساب کنند اگه مشکل مالی دارند کم تر بازی کنند و ... !
اصلا من بیخود کردم پست دادم ! :biggrin1:

حرف شما درسته ولی مایکروسافت باید اول از این کار جلوگیری میکرد درست نیمگم؟
حالا به نظر شما اون یه میلیون نفر فن واقعی ایکس باکسن؟

دیگه این که ارزش پولمون و خودمون :cheesygri پایینه چه ربطی به ماکروسافت داره؟ در ضمن دوستانی که شما میگید باید درامد و... خودشون رو حساب کنند اگه مشکل مالی دارند کم تر بازی کنند و ... !
اصلا من بیخود کردم پست دادم ! :biggrin1:
حالا که زهرتو ریختی کوتاه اومدی؟!
در ضمن دوستانی که شما میگید باید درامد و... خودشون رو حساب کنند اگه مشکل مالی دارند کم تر بازی کنند و ... !
خو بذار فرهنگ اوریجینال خوری تو ایران جا بیفته اون وقت اگه از این حرفها زدیم خرخرمون رو بجو! خوبه؟! مشکل اینجاست که فعلا تو ایران هیچ کس اوریجینال خور نیست کاملا بجز حداکثر یه صد نفری! :دی به امید روزی که اوریجینال خوری و مبارزه با پایرسی تو ایران جا بیفته! :دی (شاید یه صد سالی طول بکشه! :دی)

حالا اینها خوبه بن شدن من بدبخت دستگاهم به فنا رفته هیچ گلی نمیتونم بگیرم سرم..

لعنت خدا بر عوامل سرزمین کفر که خون مردم مظلوم و بی دفاع رو تو شیشه میکنن.

خیلی ممنون! من اصلا این چیزایی رو که شما گفتی نمی دونستم! :confused: خوب برادر من, من اگه پول داشتم خودم رو اسیر این بچه بازیا می کردم؟! میرفتم یه PS3 ناز میگرفتم نه دردسر سه چراغ و هزار جور خرابی رو داشتم نه قضیه ی بن و اینا رو داشتم! مشکل اینجاست که پول ندارم! :دی
خوشم میاد شما معمولاً پستات ربطی به تاپیک نداره!!
یعنی هرکی از لحاظ مالی استطاعت نداره میره 360 میخره؟!
پسر عموی من زیر نظر بنیاد شهید،کمیته ی امداد و هزار جور موسسه های دیگه ان ولی همین یه مدت پیش PS3 خرید!!چرا؟چون فکر میکرد گرافیک بازی های اصل بهتره؟(VHS؟؟)البته من قصد توهین به هیچکسی ندارم و صرفاً مثالی برای روشن و شفاف شدن مطلب بود.
در ضمن تا اواخر سال 2007 بازی های 360 هم قیمتی نزدیک به 30 و 40 تومن داشتن جدیداً که فروش سیستم های جدید زیاد شده رقابت بیشتر شده و قیمت بازی ها روز به روز کمتر میشه تا برسه به همون 600 تومن PS2!!
شما اگه با بن مشکلی داری بازی اوریجینال استفاده کن اگه هم طبق گفته ی خودت با قیمت بازی ها مشکل داری،بازی نکن چون هرکه پر طاووس خواهد جر هندوستان کشد...
لطفاً با استدلال های شخصی جای کاربر هیچ سیستمی صحبت نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or