موج بن شدگان Xbox Live به 600 هزار نفر رسید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Xbox-LIVE-Logo.jpg

درود .

طبق گزارش یکی از مسئولان Microsoft موج گیمرهای بن شده در Xbox Live در امریکا و کانادا به 600 هزار نفر رسید .

و این در حالی است بعد از شکسته شدن قفل بازیه Modern Warfare 2 و پخش شدن ان در اینترنت ms کار بن نمودن را شدت بخشیده است . و تا چلوگیری از بازیهای کپی و دزدی دست از این کار بر نمیدارد .

MS میگوید . بیشتر کاربرانش جوانان هستند و از شرایط و مقررات کار با LIVE اگاه نیستند و از اینکه بعد از این مورد تلفن را بر میدارن و بر سر ما دادو هوار میکشن ناراضی هستیم .

و چندی پیش بعضی دیگر هم شروع به تهدید کردن اقای Stephen Toulouse مسئول قسمت XBOX LIVE پرداخته بودند

source

حقمونه باید بن بشیم!
حقمونه چون تو ایرانیم!
حالا بازیهای اورجینال چند هست؟؟؟؟؟
چه ربطی به این تاپیک داره؟!
اگر گیر بیاد(که نمیاد!)از بازی های PS3 گرونتر یا هم قیمته.

آخرین ویرایش:
عجب گیری کردیم اینها فقط دستشون به کاربرای لایو میرسه تو ایران 95% کسانی که کپی بازی میکنن اصلا نمیدونن لایو چیه..!

حالا بازیهای اورجینال چند هست؟؟؟؟؟

50 به بالا

اين حرکت به فروش کنسول هم فکر کنم کمک کنه ، چون يه سری ميرن دوباره کنسول جديد ميخرن
حالا يا ps3 يا 360 ...

مرسی واسه خبر

Microsoft از فروش کنسول سود نمیبره ... از فروش بازی ها سود میبره.... پارسیا جان بالاتر نوشتن !

من کجای حرفم گفتم سود ميبره ؟ من گفتم فروش
در ضمن فقط MS رو نگفتم SONY هم گفتم

عجب گیری کردیم اینها فقط دستشون به کاربرای لایو میرسه
بیان در خونه مردمو بزنن ببینن بازیاشون کپیه یا اصله؟
تو ایران 95% کسانی که کپی بازی میکنن اصلا نمیدونن لایو چیه..!
ممنون از اینکه با 98% کاربرای این سایت و بقیه کسانی که تو سایت نیستن توهین کردی:دی;)

حقمونه باید بن بشیم!
حقمونه چون تو ایرانیم!
شما چرا همه چی رو به ایران ربط میدید؟
هیچ یک از این 600.000 در ایران نبودن ولی همشون بن شدن
هر کسی ارجینال میخره اول به شخصیت خودش احترام میزاره بعد به سازنده ها و ..........
البته من خودمم کم از این فیلما و بازیا ندارم:cheesygri:biggrin1:

به هر حال ما هم که بن شدیم رفت! بیچاره مسئول بخش لایو که تهدیدش هم کرده بودن! :دی نه! راستی بذار تهدیدش کنن! :دی مریض بود ما رو بن کرد؟! مگه ما چیکار کرده بودیم؟! فقط بازی هامون کپی بود! :دی :دی :دی

بابا خواهشاً این جمله چرت و پرت شکسته شدن قفل MW2 رو هی ننویسید. یه منبع خبری بی سواد اومده گفته که هکری که قفل MW2 رو شکسته بود دستگیر شد بعد همه جا هی گیر دادن به این مسئله قفل بازی.

بازی های 360 اصلاً قفل ندارند و تمامشون یک شکل هستند و هر کسی به راحتی با خوندن یک آموزش ساده که با یه سرچ تو گوگل پیدا می شه می تونه از بازی های اورجینال 360 کپی بگیره.

بن کردن مایکروسافت هم اصلاً ربطی به این بازی نداره.

اقا اشکان قربان شکلت حالا چرا شما میزنی مارو منبعش بیسواد بود دیگه ببخشید شما دیگه نمیگیم ;)

اصلا هم زیاد نیستن چون جمعیت آمریکا به تنهای 250 میلیون نفر هستش حالا کانادا رو هم اضافه کنید ببین 1 میلیون زیاد میشه .;)

البته ميشه گفت حرف شما هم اشتباهه
چون همه اون 250 ميليون نفر که 360 ندارن مطمئناً ، اگر داشتن الان آمار فرق
شايدم من اشتباه ميکنم يا بد متوجه شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or