Trunks کاربر سایت Oct 9, 2009 #5,506 آقا کسی قیمت Ipod اوریجینال رو داره؟بعد اینا تو خارج از ایران هم کار میکنن؟
Ehsan Loyal Member Oct 14, 2009 #5,508 الان قيمت HTC Diamond بدون گارانتي چند هست؟؟؟؟ بیشتر... بین 380 تا 390 ---- بچه ها کسی میدونه که آیا تمامی بازی ها و برنامه های iPhone توسط iPod touch هم پشتیبانی میشه؟
الان قيمت HTC Diamond بدون گارانتي چند هست؟؟؟؟ بیشتر... بین 380 تا 390 ---- بچه ها کسی میدونه که آیا تمامی بازی ها و برنامه های iPhone توسط iPod touch هم پشتیبانی میشه؟
sas_l3oy کاربر سایت Oct 14, 2009 #5,509 نوشته شده توسط Sony: بین 380 تا 390 ---- بچه ها کسی میدونه که آیا تمامی بازی ها و برنامه های iPhone توسط iPod touch هم پشتیبانی میشه؟ بیشتر... سلام دوستان. مطمئني.؟؟؟؟من اول نوروز بود پرسيدم 370 بود الان ديگه بايد 320 باشه.
نوشته شده توسط Sony: بین 380 تا 390 ---- بچه ها کسی میدونه که آیا تمامی بازی ها و برنامه های iPhone توسط iPod touch هم پشتیبانی میشه؟ بیشتر... سلام دوستان. مطمئني.؟؟؟؟من اول نوروز بود پرسيدم 370 بود الان ديگه بايد 320 باشه.
sas_l3oy کاربر سایت Oct 19, 2009 #5,510 سلام دوستان. آقا كسي نبود به ما قيمت دقيق HTC Diamond رو بگه؟؟؟
sas_l3oy کاربر سایت Oct 20, 2009 #5,511 نوشته شده توسط sas_l3oy: سلام دوستان. آقا كسي نبود به ما قيمت دقيق HTC Diamond رو بگه؟؟؟ بیشتر... سلام دوستان. من هنوز هم منتظر جواب هستم.
نوشته شده توسط sas_l3oy: سلام دوستان. آقا كسي نبود به ما قيمت دقيق HTC Diamond رو بگه؟؟؟ بیشتر... سلام دوستان. من هنوز هم منتظر جواب هستم.
AYARAN کاربر سایت Oct 23, 2009 #5,513 نوشته شده توسط sas_l3oy: سلام دوستان. من هنوز هم منتظر جواب هستم. بیشتر... HTC Diamond که دیگه فکر نکنم نوش باشه باید دونباله HTC Diamond2 باشی.
نوشته شده توسط sas_l3oy: سلام دوستان. من هنوز هم منتظر جواب هستم. بیشتر... HTC Diamond که دیگه فکر نکنم نوش باشه باید دونباله HTC Diamond2 باشی.
danijon_2006 کاربر سایت Nov 4, 2009 #5,514 در مورد thin tv mobile phone k900 میخواستم اطلاعات بهم بدین قیمت و سایر موارد
mohsenamira کاربر سایت Nov 25, 2009 #5,516 سلام.من از وقتی گوشیمو اپدیت کردم دیگه نرم افزار و گیم بجز جار نصب نمشه.چه کاری باید انجام بدم.:rose::rose:
سلام.من از وقتی گوشیمو اپدیت کردم دیگه نرم افزار و گیم بجز جار نصب نمشه.چه کاری باید انجام بدم.:rose::rose:
™SHADOW کاربر سایت Nov 25, 2009 #5,518 سلام.من از وقتی گوشیمو اپدیت کردم دیگه نرم افزار و گیم بجز جار نصب نمشه.چه کاری باید انجام بدم.:rose::rose: بیشتر... فکر کنم ناقص UP شده ...
سلام.من از وقتی گوشیمو اپدیت کردم دیگه نرم افزار و گیم بجز جار نصب نمشه.چه کاری باید انجام بدم.:rose::rose: بیشتر... فکر کنم ناقص UP شده ...