موبايل!

سلام
من هر چند سال یکبار این ورا پیدا میشه، دفعه پیش اومدم و a1200 گرفتم.
آقا من میخوام E71 بخرم .. خوبه ؟ لطفاً نگید E72 چون برای هفت هشت ماه نمیام انقدر پول برای یک گوشی بدم. اگر لطف میکنید و پیشنهاد دیگری میدهید، لطفا در همین رنج قیمت 300 (یک مقدار بالا پایین باشد). ما از این پولها برای خریدن گوشی نداریم :دی

این ور اون ور نگاه کردم، review خوندم و اینها. به نظرم بد نیومد. از ظاهرش هم خوشم آمد.
حالا نکته، برای خرید توی تهران برم نمایندگی های خود نوکیا ؟ مثل اونهایی که اینجا نوشته اند؟ یا از همین علاءالدین و دزدان محترم بخرم ؟:دی به نظرتون خود نمایندگی ها بهتر نیست؟ یک فروندشون دم این محمودیه بود که الان جمع کرده و پیتزا پرپروک زده. فکر کنم 10 برابر داره بیشتر پول در میاره. این E71 رنگ مشکی داره که توی بازار بود و برای خودم میخوام و انگار نقره ای هم داره که دکمه هاش و اینها قرمز هستند، یا صورتی. این رنگ نقره ایش توی بازار هست ؟ میخوام هدیه بدم.

پ.ن : خدایی اگر باتری این a1200 خراب نشده بود، (رسماً نصف روز کار نمیکنه، دو سری هم باتری خریدم که خوب .. انگار باتری های اینجا همه قشنگ هستند) هنوز نگه میداشتم تا وقت رفتن :دی

سلام
من هر چند سال یکبار این ورا پیدا میشه، دفعه پیش اومدم و a1200 گرفتم.
آقا من میخوام E71 بخرم .. خوبه ؟ لطفاً نگید E72 چون برای هفت هشت ماه نمیام انقدر پول برای یک گوشی بدم. اگر لطف میکنید و پیشنهاد دیگری میدهید، لطفا در همین رنج قیمت 300 (یک مقدار بالا پایین باشد). ما از این پولها برای خریدن گوشی نداریم :دی

این ور اون ور نگاه کردم، review خوندم و اینها. به نظرم بد نیومد. از ظاهرش هم خوشم آمد.
حالا نکته، برای خرید توی تهران برم نمایندگی های خود نوکیا ؟ مثل اونهایی که اینجا نوشته اند؟ یا از همین علاءالدین و دزدان محترم بخرم ؟:دی به نظرتون خود نمایندگی ها بهتر نیست؟ یک فروندشون دم این محمودیه بود که الان جمع کرده و پیتزا پرپروک زده. فکر کنم 10 برابر داره بیشتر پول در میاره. این E71 رنگ مشکی داره که توی بازار بود و برای خودم میخوام و انگار نقره ای هم داره که دکمه هاش و اینها قرمز هستند، یا صورتی. این رنگ نقره ایش توی بازار هست ؟ میخوام هدیه بدم.

پ.ن : خدایی اگر باتری این a1200 خراب نشده بود، (رسماً نصف روز کار نمیکنه، دو سری هم باتری خریدم که خوب .. انگار باتری های اینجا همه قشنگ هستند) هنوز نگه میداشتم تا وقت رفتن :دی
سلام پارسیا جان
واسه E71 اگه مدیر و اینا هستی برو بگیر :دی سری E مدیریتی هست و یه سری دکمه های اضافی داره زیاد فکر نکنم به دردت بخوره ! خوبی که داره این هست که خز نیست :دی
نمونش داداش خودم که E50 گرفت چند سال پیش :biggrin1::sick:

در هر حال فکر کنم E75 هم بهتر هست و هم قشنگ تر !
قیمتش یکم بالاتره ! در حد 50 تومن و اینا فک کنم !

بنده خودم قعلا یه N79 دستم گرفتم هم قشنگه هم خوب
شاید برای هدیه ای که میخواید بدید به کارتون بیاد :دی

پ ن :کاش یکی هم به ما از این هدیه ها بده :دی
بگذریم ...

اگه گارانتی خیلی واست مهمه و نمیذاره شب ها بدون اون بخوابی از همون نمایندگی های رسمی بگیر
وگر نه تاحالا که به نظر من به هیچ دردی نمیخوره !:دی

نتیجه اینکه از همون دزدان سر گردنه بگیر که توی کل ایران قیمت هاشون بهتره :دی

این A1200 هم یکی از پسر دایی های من داره اونم باتریش خراب شد یه روز رفت کل علاالدین رو گشت تا فابریکش رو پیدا کرد
2 /3 ماه داره باهاش کار میکنه راضی هست :دی

حالا شما هم باید میرفتی میگشتی اصلش رو پیدا کنید .

یا حق

بابا من هم همین دو سری هم که باتری عوض کردم رفتم کل این سرگردنه علاءالدین رو گشتم خو :( باتری های قشنگ چینی .. به به :دی

من می خوام گوشی نوکیا navigator 6710 رو بخرم چه جور گوشیه؟منظور از navigator چیه؟یعنی دقت gps زیاده یا مشخصات نقطه رو میده مثلا55 شرقی و 40 غربی .وقیمتش هم مثل اینکه حدود 350 تومنه .cpu مثل اینکه 600mhz هستش نمی دونم خالی بندی با این قیمت یا من یه جایی رو اشتباه میگم.دوستانیکه از این گوشی استفاده کردن بگن چه جور گوشیه کیفیت عکسبرداری و فیلم برداری که 5 مگاپیکسله چه جوریه؟
ممنون از همه اساتید و دوستان گرامی.

سلام
من تصمیم گرفتم به جای اینکه ps3 بخرم گوشیمو عوض کنم! :cheesygri
حالا اونم ایشالا وقتی FFXIII باهاش باندل شد یه کاریش میکنیم.:laughing:

اما گوشی ...
فعلا مدنظر من HTC HD2 هست که خیلی چشمو گرفته لامصب...
ولی نظر کارشناسی همیشه مهمه. دوستان عزیز اگر پیشنهادی چیزی دارن بفرمایند.
مهمترین استفاده ی من بعد از صحبت کردن و کلاس گذاشتن :) ولگردی تو نت با استفاده از وای فای سر کلاساست! من الان N82 دارم و خفن هم ازش راضیم ولی صفحه ی نمایشش یخورده کوچیکه و واسه pdf خوندن زیاد حال نمیده.
با توجه به اینکه اطلاعات من زیاد خوب نیست میخواستم ببینم واسه نت گردی گوشیه خوبیه؟ من معمولا برنامه زیاد نصب میکنم، مشکلی پیش نمیاد؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطف کنید بگید. فقط خواهشا آیفون نباشه که خز شده دیگه :cheesygri
مرسی

سلام
من تصمیم گرفتم به جای اینکه ps3 بخرم گوشیمو عوض کنم! :cheesygri
حالا اونم ایشالا وقتی FFXIII باهاش باندل شد یه کاریش میکنیم.:laughing:

اما گوشی ...
فعلا مدنظر من HTC HD2 هست که خیلی چشمو گرفته لامصب...
ولی نظر کارشناسی همیشه مهمه. دوستان عزیز اگر پیشنهادی چیزی دارن بفرمایند.
مهمترین استفاده ی من بعد از صحبت کردن و کلاس گذاشتن :) ولگردی تو نت با استفاده از وای فای سر کلاساست! من الان N82 دارم و خفن هم ازش راضیم ولی صفحه ی نمایشش یخورده کوچیکه و واسه pdf خوندن زیاد حال نمیده.
با توجه به اینکه اطلاعات من زیاد خوب نیست میخواستم ببینم واسه نت گردی گوشیه خوبیه؟ من معمولا برنامه زیاد نصب میکنم، مشکلی پیش نمیاد؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطف کنید بگید. فقط خواهشا آیفون نباشه که خز شده دیگه :cheesygri
مرسی
به نظره من ایفون بگیر
البته hd2 هم بد نیست چون cpu اش خیلی خوبه و هم موتی تاچ هستش ولی ویندوز موبایله که به درد نمیخوره پس میتونی یه 3gs بگیری

میخوام N97 بگیرم داشتم REVIEW میخوندم که N900 رو دیدم.به نظرتون صبر کنم به جا N97 بگیرمش یا N97 بهتره؟
کسایی که N97 دارن راضین ازش؟

من ان97 داشتم ولي زود فروختمش

يكي صداش راضيم نكرد
دومي محافظ لنز دوربين و قتي بازش ميكردي خش منداخت رو شيشه
بعد سنگينه زياد خوش دست نيست
ولي صفحه لمسيش عالي بود نصب به مدلهاي هم ردش
باتريش خوب بود
تا جايي كه دستم بود اصلا هنگ نكرد
هر چيزي در مورد اين گوشي خواستي بگو تا بگم:cool:
حالا از گوشيت چي ميخواي

من ان97 داشتم ولي زود فروختمش

يكي صداش راضيم نكرد
دومي محافظ لنز دوربين و قتي بازش ميكردي خش منداخت رو شيشه
بعد سنگينه زياد خوش دست نيست
ولي صفحه لمسيش عالي بود نصب به مدلهاي هم ردش
باتريش خوب بود
تا جايي كه دستم بود اصلا هنگ نكرد
هر چيزي در مورد اين گوشي خواستي بگو تا بگم:cool:
حالا از گوشيت چي ميخواي

ممنون بابت توضیحت ولی.من 2 3 تا REVIEW خوندم از صداش تعریف کرده بودن البته منم زیاد صدای اسپیکر برام مهم نیس مهم واسم خروجیه صداس.گوشی قبلیم N95 بود خیلیم راضی بودم ولی بعد 3 سال خستم کرد.تاحالام گوشی تاچ نداشتم برا همین خیلی واسم مهمه که کار با صفحش راحت باشه.خودمم یه کار کرده دیدم که شیشه دوربین کلی خش داشت نگو برا کاورشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or