mohsenamira
کاربر سایت
سلام.من از وقتی گوشیمو اپدیت کردم دیگه نرم افزار و گیم بجز جار نصب نمشه.چه کاری باید انجام بدم.:rose::rose:
سلام پارسیا جانسلام
من هر چند سال یکبار این ورا پیدا میشه، دفعه پیش اومدم و a1200 گرفتم.
آقا من میخوام E71 بخرم .. خوبه ؟ لطفاً نگید E72 چون برای هفت هشت ماه نمیام انقدر پول برای یک گوشی بدم. اگر لطف میکنید و پیشنهاد دیگری میدهید، لطفا در همین رنج قیمت 300 (یک مقدار بالا پایین باشد). ما از این پولها برای خریدن گوشی نداریم
این ور اون ور نگاه کردم، review خوندم و اینها. به نظرم بد نیومد. از ظاهرش هم خوشم آمد.
حالا نکته، برای خرید توی تهران برم نمایندگی های خود نوکیا ؟ مثل اونهایی که اینجا نوشته اند؟ یا از همین علاءالدین و دزدان محترم بخرم ؟ به نظرتون خود نمایندگی ها بهتر نیست؟ یک فروندشون دم این محمودیه بود که الان جمع کرده و پیتزا پرپروک زده. فکر کنم 10 برابر داره بیشتر پول در میاره. این E71 رنگ مشکی داره که توی بازار بود و برای خودم میخوام و انگار نقره ای هم داره که دکمه هاش و اینها قرمز هستند، یا صورتی. این رنگ نقره ایش توی بازار هست ؟ میخوام هدیه بدم.
پ.ن : خدایی اگر باتری این a1200 خراب نشده بود، (رسماً نصف روز کار نمیکنه، دو سری هم باتری خریدم که خوب .. انگار باتری های اینجا همه قشنگ هستند) هنوز نگه میداشتم تا وقت رفتن
Aاید شانس تو بوده جفتش بد درومدهبابا من هم همین دو سری هم که باتری عوض کردم رفتم کل این سرگردنه علاءالدین رو گشتم خو باتری های قشنگ چینی .. به به
به نظره من ایفون بگیرسلام
من تصمیم گرفتم به جای اینکه ps3 بخرم گوشیمو عوض کنم! :cheesygri
حالا اونم ایشالا وقتی FFXIII باهاش باندل شد یه کاریش میکنیم.:laughing:
اما گوشی ...
فعلا مدنظر من HTC HD2 هست که خیلی چشمو گرفته لامصب...
ولی نظر کارشناسی همیشه مهمه. دوستان عزیز اگر پیشنهادی چیزی دارن بفرمایند.
مهمترین استفاده ی من بعد از صحبت کردن و کلاس گذاشتن ولگردی تو نت با استفاده از وای فای سر کلاساست! من الان N82 دارم و خفن هم ازش راضیم ولی صفحه ی نمایشش یخورده کوچیکه و واسه pdf خوندن زیاد حال نمیده.
با توجه به اینکه اطلاعات من زیاد خوب نیست میخواستم ببینم واسه نت گردی گوشیه خوبیه؟ من معمولا برنامه زیاد نصب میکنم، مشکلی پیش نمیاد؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطف کنید بگید. فقط خواهشا آیفون نباشه که خز شده دیگه :cheesygri
مرسی
میخوام N97 بگیرم داشتم REVIEW میخوندم که N900 رو دیدم.به نظرتون صبر کنم به جا N97 بگیرمش یا N97 بهتره؟
کسایی که N97 دارن راضین ازش؟
من ان97 داشتم ولي زود فروختمش
يكي صداش راضيم نكرد
دومي محافظ لنز دوربين و قتي بازش ميكردي خش منداخت رو شيشه
بعد سنگينه زياد خوش دست نيست
ولي صفحه لمسيش عالي بود نصب به مدلهاي هم ردش
باتريش خوب بود
تا جايي كه دستم بود اصلا هنگ نكرد
هر چيزي در مورد اين گوشي خواستي بگو تا بگم
حالا از گوشيت چي ميخواي