لذت بردیم!و انتنش همچنان ایراد داره و ....
و ویندوز موبایل به درده لای جرز میخوره
برادر اگه میخوای HD2 بخری قبلش حتما بگیرش دستت و باهاش کار کن چون سایزش یه مقدار زیادی بزرگه ممکنه تو 2دستت هم جا نشه:biggrin1:
گوشی خوبیه ولی اونقدرا که سروصدا کرده بود نیست.
ویندوز موبایل چیزیش نیست ولی با اینکه CPU 1Ghz گذاشتن روش بازم نسبت به بقیه ppc ها سرعت آنچنانی نداره
مولتی تاچش هم توی همه بخشها کار نمیکنه.
موقع عکس گرفتن هم یه حاله صورتی رنگ قشنگ میندازه وسط عکس.
و انتنش همچنان ایراد داره و ....
اینهمه عیب و ایراد داره؟؟؟؟؟اگه کار اداری داری حتما ویندوز موبایل بخر چون فوق العاده خوبه در این موارد در غیر این صورت سیمبین یا مکینتاج خوبن.
برادر اگه میخوای HD2 بخری قبلش حتما بگیرش دستت و باهاش کار کن چون سایزش یه مقدار زیادی بزرگه ممکنه تو 2دستت هم جا نشه
ویندوز موبایل چیزیش نیست ولی با اینکه CPU 1Ghz گذاشتن روش بازم نسبت به بقیه ppc ها سرعت آنچنانی نداره
شما HTC HD2 رو بگیر دستت و باهاش کار ببین خوشت میاد یا نه - این بهترین روش ممکنه هست چئن این گوشی یه جورایی نسبت به PPC های دیگه خاصهسلام
من تصمیم گرفتم به جای اینکه ps3 بخرم گوشیمو عوض کنم! :cheesygri
حالا اونم ایشالا وقتی FFXIII باهاش باندل شد یه کاریش میکنیم.:laughing:
اما گوشی ...
فعلا مدنظر من HTC HD2 هست که خیلی چشمو گرفته لامصب...
ولی نظر کارشناسی همیشه مهمه. دوستان عزیز اگر پیشنهادی چیزی دارن بفرمایند.
مهمترین استفاده ی من بعد از صحبت کردن و کلاس گذاشتن ولگردی تو نت با استفاده از وای فای سر کلاساست! من الان N82 دارم و خفن هم ازش راضیم ولی صفحه ی نمایشش یخورده کوچیکه و واسه pdf خوندن زیاد حال نمیده.
با توجه به اینکه اطلاعات من زیاد خوب نیست میخواستم ببینم واسه نت گردی گوشیه خوبیه؟ من معمولا برنامه زیاد نصب میکنم، مشکلی پیش نمیاد؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطف کنید بگید. فقط خواهشا آیفون نباشه که خز شده دیگه :cheesygri
مرسی
چراااااا؟؟؟؟
مگه ویندوز موبایل چشه؟
من خودم HTC touch, HTC touch HD, HTC Touch Pro II , Omnia 2, داشتم و همه اینها در مقابل سرعت HD2 هیچ هستن !!!!! حالا شما چطور دیدی زیاد تند نیست من نمیدونم....واسه ازمایش بخش Photo gallery همه این موبایلها جون بکن هستش برای Zoom کردن و Switch سری بین عکسها که عموما هم با lag های پیاپی مواجه میشی حتی همین Omnia 2 با حضور CPU 800mhz خودش تو رندرای 3D دچار کندی میشه....اما HD2 بدون هیج لگی عکسها رو چه بزرگ و چه کوچیک زوم و رد میکنه....من واسه امتحان از عکسهای بزرگی مثل 1080 یا حتی بالای 2000x2000 امتحان کردم و همجنان عالی بود......تو تستهای OpenGL هم HD2 خیلی عالی عمل کرده...........مولتی تاچ قابل راه اندازی توی برنامه های دیگه با حضور ,Update ها هست.....مشکل دوربین هم حل خواهد شد.برادر اگه میخوای HD2 بخری قبلش حتما بگیرش دستت و باهاش کار کن چون سایزش یه مقدار زیادی بزرگه ممکنه تو 2دستت هم جا نشه
انتنش داخل ایران مشکل داره نه جای دیگه...........و انتنش همچنان ایراد داره و ....
از چند نفر دیگه هم که پرسیدم بعضیا میگن مشکل آنتن دهی داره هنوز.Multi Touch ش با یه Patch توی بازی ها و نرم افزارها کار می کنه(البته ممکنه توی همه بازی ها و نرم افزارها نباشه)
در مورد مُشکلی که بخش دوربینش داره هم HTC مُشکل رو قرار هست با عرضه HotFix حل کنه.
بهتره یه مقدار تحقیق کنی.
HD2 در کُل مُشکلاتی داره که قابل حله.
مشکل آنتن دهیش هم که حل شده.
فکر نمی کنم بخواد کاربرش رو ناراضی کنه و امکانات خیلی خوبی هم داره.
شما بهتره بیشتر اخبار این گوشی رو بخونی!
همین کارو کردم که خوشم اومده بود دیگه :dشما HTC HD2 رو بگیر دستت و باهاش کار ببین خوشت میاد یا نه - این بهترین روش ممکنه هست چئن این گوشی یه جورایی نسبت به PPC های دیگه خاصه
از چند نفر دیگه هم که پرسیدم بعضیا میگن مشکل آنتن دهی داره هنوز.
من اینجا پرسیدم که اگه کسی باهاش کار کرده ازش نشر بگیرم.
در هر صورت فعلا بیخیال گوشی شدم
همین کارو کردم که خوشم اومده بود دیگه :d
امیدوارم تا اون موقع که میخوام بخرم بزارن رو سایتشونین مُشکلش رو می تونی ببری نمایندگی برات حل کُنن.یکی از نمایندگی های HTC مثل این که مُشکل رو با ریختن Patch حل می کنه و یه پولی دریافت می کنه در قبالش.خود HTC هم گفته این Patch که نمایندگی دارن رو به زودی Public می کنیم روی سایتمون.
شرکت Persian Telecom این کار رو انجام میده.
سلام
یه سوال خیلی ضایع داشتم : رو این گوشی چینیا که تو بازار هست ( از این tv دارا و تاچ ها ) میشه بازی ریخت ؟
اگه میشه باچه فرمتی ؟