این gps با اینترنت کاری می کنه ؟
چون گوشی های جاوا همشون مجبورن به اینترنت وصل بشن
نقشه ایران رو از روی گوگل مپ می گیره؟
البته سیستم عاملش از نوع سیمبیان نوکیا نیست و برنامه هاش هم بطبع خیلی کمتره و انتظار زیادی ازش نداشته باشید . از لحاظ دوربین هم باید عرض کنم که دوربین ال جی بهتر از دوربین سونی اریکسونه و کیفیت بهتری در رنگها و جزئیات ارائه میده مخصوصا بدلیل وجود فلاش زنون کیفیت عکسها در نور کم بسیار بهتره از سونی اریکسونه . در فیلمبرداری هم بدون شک ال جی با کیفت بسیار بالا و بی رقیبش از نظر فریم ریت رقیبی برای خودش نداره .g900 از لحاظ نرم افزار خیلی بهتره چون سیستم عامل سیمبین داره
از لحاظ دوربین هم زیاد فرقی ندارن
در کل g900 بهتره چون تاچ lg خیلی حساسه و با ضربه کوچیک خراب می شه
در کل اگر یک گوشی می خوای که هم تاچ باشه هم اس ام اس بزنی g900 انتخاب خوبی هستش
ال جي KP500Cookie یا سامسونگ S5230 star و چرا ؟
نمیدونم واللا
ولی یه حسی بهم میگه n86 زود خز میشه
اقا مهدی به نظرت f480 بهتره یا ku990 من میخوام یه خط دیگمو بندازم توش ولی نمیدونم کودوم بهتره
990 تاچش خازنی هستش ؟
دوربین کودوم بهتره دوربین برام مهمه چون دوربینه ایفون که زیاد مال نیست؟
سیستم عامل که هیچ کودوم ندارن .
دقیقا شبیه ku990 هستش ولی فلاش زنون داره و رنگش هم فقط مشکیه ولی ku990 رنگ سربی هم داره و جالبه بدونید ke990 ارزونتره . بدون شک ke990 از 480 خیلی بهتره هم در عکس و هم در فیلمبرداری . درسته که تاچش خازنی نیست ولی تاچ 480 هم چنگی به دل نمیزنه . تنها ایراد ال جی صدای زنگشه که یکم ضعیفه . من اگه جای شما باشم یه گوشی کوچک و باریک واسه گوشی دوم انتخاب میکنم یه چیزی مثل w880 سونی اریکسون البته اگه میخواهید هر دو گوشی همراهتون باشه .پس f480 که رد شد
حالا فرق دقیق این ke با ku چیه
من که دیدم فقط تو دوربین با هم فرق میکردن