موبايل!

سلام
دوستان اگهلینک دانلود یه دیکشنری (advance) برای گوشی Aino یا کلا سونی اریکسون بذارید ممنون میشم...
پ.ن: دانلود کنم بهتره یا بیرونم میفروشن؟

بفرما دوست عزیز

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

یه چند تا برنامه و تم توب برای bada بزارید

سلام به خوبان از نظر من بهتریت گوشی چی خرکی گفت جیزه داره بابا 1200 میشه باهش فوتبال بازی کرد با پا البطه خوب دیگه از امکاناتش بگم براتون بازی جاوا فوتبال ساحلی واقعی دوربین 5 و وسیلی خوبی برای این که وقتی دوست دختروتن باهاتون قهر کرد بزن بزن تو دیوار بازم سالمه بخرید بازی کنید حال کنید عکس بگیرید و نوشتن پیام باهاش لمسی باور نداری برو بخر ببین راست می گم من خودم روش دارم بازی ایوی بازی می کنم خوب نخند راست می گم از مدیر یا مسول این وب ممنون
:((:((

سلام آقا تو آسمونا دنبالت میگشتم رو زمین پیدات کردم.
لینک دانلود بازی وبرنامه برای گوشی های لمسی میخاستم چون هربازی دانلود میکنم به گوشی لمسی نمیخوره و خیلی سخت میشه باهاش کارکرد.
حالا جاوا و سیمبین واندروید سر هم. همش باشه که عالیه.
بازم خیلی ممنون

سلام آقا تو آسمونا دنبالت میگشتم رو زمین پیدات کردم.
لینک دانلود بازی وبرنامه برای گوشی های لمسی میخاستم چون هربازی دانلود میکنم به گوشی لمسی نمیخوره و خیلی سخت میشه باهاش کارکرد.
حالا جاوا و سیمبین واندروید سر هم. همش باشه که عالیه.
بازم خیلی ممنون

موبایلت چی هست ؟

یکی لطف های زیر رو در حقم بطور کامل میکنه؟:دی
من یه giorgio armani sgh p520 دارم که بازی ها رو فقط با فرمت های jar و jad )در کنار هم میشناسه و نصب میکنه!
ولی تا الان هر بازی که گرفتم دکمه میخواد :| ولی گوشی من همش تاچ :|:|
میخواستم چندتا بازی تاچ بذارین با دو فرمت جار و جد باشه
بعد اگه موجود هستش فارسی ساز هم میخواستم

بچه ها یه سوال من موقع اجاریه بازی رویه گوشی یه اروری واسم می ده app.closed می شه بگین این ارور ماله چی هست ؟
پست اشتباهی تو تاپیک نا مربوط این تپتالک چش شده:دی
اروره دلایل بسیار متنوعی میتونه داشته باشه اسم بازی و ورژن اندرویید شاید یه کمکی بکنه بتونیم بیشتر کمک کنیم

آخرین ویرایش:
این خروس جنگی چقد باحاله . خیلی لذت بخشه شکست دادن حریف و لول آپ کردن . همچین انتظاری از یه عنوان ایرانی نداشتم

- - -ویرایش - - -

دوتا بازی به سبک دراگون کوئست و فینال فانتزی واس اندروید معرفی میکنید بازی کنیم
اصلا اندروید نسخه ای از این دوتا رو داره؟
فک کنم Final Fantasy VI برای اندروید موجود باشه
اینم لیست بهترین بازیهای نقش آفرینی برای اندروید :
Best RPGs for Android

یه بازی با گرافیک بالا و گیم پلی خوب معرفی میکنید
حجمش مهم نیست
بیشتر بازیها الان گرافیکاشونن خوبن . بستگی داره چه سبکی دوس داشته باشی . ولی گیم پلی ای که کلی رو موبایل حال بده vector و villian heartsه . بعد اینا leos fortune و rayman ها گرافیک و گیم پلی خوبی دارن

دوستان داشتم درباره بازی خاصی که برای wiiware ( بازیا مینی گیم برای کنسول wii ) تحقیق میکردم
که متوجه شدم این بازی برای اکثر پلتفرم ها عرضه شده

بازی اسمش And Yet It Moves هست

250px-And_Yet_It_Moves_title.png

بازی سبک پازل , پلتفرمر هستش , و بسیار خلاقانه و جالبه

300x.jpg

240x135.jpg
240x135.jpg
240x135.jpg

این بازی برای پلتفرم های Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, WiiWare, Onlive اومده و نمره 9 از 10 کسب کرده
پس بایه عنوان خاص و عالی طرف هستید

لینک معرفی و اطلاعات از این بازی در یکی از وب سایت مها معروف مختص به نینتندو
And Yet It Moves

لینک دانلود این بازی
And Yet It Moves

لینک معرفی این بازی در ویکی پیدا
And Yet It Moves - Wikipedia

چیزی که تو ویکی پیدا ننوشته اینه که با جستجو هایی که انجام دادم این بازی برای پلتفرم Ios هم عرضه شده
Yet It Moves (puzzle platformer) on the App Store

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or