یه سوال در مورد شارژ شگفت انگیز ایرانسل داشتم، وقتی شما مثلا هزارتومن شارژ شگفت انگیز داشته باشی و مثلا پنج هزار تومن شارژ معمولی
1- وقتی به یکی پیامک یا زنگ بزنی، اول از اون شگفت انگیزه کم میشه؟
2- شارژ شگفت انگیز فقط ماله ایرانسل به ایرانسل ـه؟
یعنی اگه تا مهلت مقرر برای شارژ شگفت انگیز همه شارژت رو استفاده نکنی، همه شارژت میپره؟شما هر مقدار که شارژ داشته باشی تا موقعی که شگفت انگیز هم زده باشی شگفت انگیز محسوب میشه! سر یه ماه شارژ معمولی هم میپره!
نه کلا مقدار شارژت همونه، فرقی نمیکنه...
:d
کلش میپره... این اتفاق واسم افتاده که میگم :dیعنی اگه تا مهلت مقرر برای شارژ شگفت انگیز همه شارژت رو استفاده نکنی، همه شارژت میپره؟
بعید میدونم اینطوری باشه، فک کنم یه درصدیش شگفت انگیز میشه و اون رو استفاده نکنی میپره چون شارژ شگفت انگیز فقط برای ارتباط داخل شبکه ای هستش.
ممنون. طرح های رنگی رو هنوز میشه استفاده کرد؟ من دیشب زدم گفت مهلتش تموم شده.کلش میپره... این اتفاق واسم افتاده که میگم :d
والا من خیلی از این رنگاوارنگا استفاده نمیکنم :d ولی طلایی رو میدونم هست... :dممنون. طرح های رنگی رو هنوز میشه استفاده کرد؟ من دیشب زدم گفت مهلتش تموم شده.
سلام ! دوستان تا سقف 200 گوشی با قابلیت wifi ترجیحا sony ericson چی پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون !
سلام ! دوستان تا سقف 200 گوشی با قابلیت wifi ترجیحا sony ericson چی پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون !
دومی هم خوبه .ولی به اندازه ای که میگفتن خوب نیست.دوستان بین 3 گوشیه :
HTC HD 7
HTC Sensation
HTC Desire HD
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
شنیدم دومی زیاد خوب نیست..........
دست گلت درد نکنه.......من با HD7 کار کردم......سیستم عاملش خیلی ساده تر از آندروید هستش.............خودمم Desire HD چشمم رو گرفته بود.......دومی هم خوبه .ولی به اندازه ای که میگفتن خوب نیست.
بستته به بودجت میتونی خرید کنیincredible sهم هست.
اگه بین اولی و سومی میخوای.انتخابت بین وین موبایل و اندروید هست.
من اندروید رو واقعا ترجیح میدم.ولی زیاد هم با وین موبایل کاری نکردم.از لحاظ سخت افزار هم desire hd بهتره.
من desire رو پیشنهاد میدم
win moهست دیگه .من خیلی با ویندوز رو موبایل عیاق نیستم.شاید بخاطر اینه که تصویر ذهنیم از ویندوز چیز دیگه ایه ولی دی کل os روی موبایل android بهتره.هم ساپورت .هم خودش.سنس هم که روی htc هست ،جلوه کار رو خیلی بهتر کرده.دست گلت درد نکنه.......من با HD7 کار کردم......سیستم عاملش خیلی ساده تر از آندروید هستش.............خودمم Desire HD چشمم رو گرفته بود.......