موبايل!

نوشته شده توسط hossain:
عزيز شما هم اين كاره اي يا من تازه ياد گرفتم پس يه بار ريست هم ممكنه درست كنه بازي يا برنامه رو مرسي از شما!بازم از اين چيزا مي دونيد به ما هم ياد بدين!
:cheesygri :cheesygri :cheesygri
ممکن درست کنه ولی همه وقت شاید جواب نده

ایول عالی بود گوشی من 6600 هستش ولی برادرم تازه گیا یه 7710 نوکیا گرفته که یه صفخه بزرگ تاچ اسکرین داره اگه میشه بازی های این گوشی رو بزارید چون این بازی های دیگه تو اون موبایل کوچیک میاد لطفا هر کی بازی برای 7710 داره لطف کنه بزاره یا منو اهنمایی کنه

نوشته شده توسط snakeonline:
ایول عالی بود گوشی من 6600 هستش ولی برادرم تازه گیا یه 7710 نوکیا گرفته که یه صفخه بزرگ تاچ اسکرین داره اگه میشه بازی های این گوشی رو بزارید چون این بازی های دیگه تو اون موبایل کوچیک میاد لطفا هر کی بازی برای 7710 داره لطف کنه بزاره یا منو اهنمایی کنه
خوب عزيزم جاوا رو كه ساپورت مي كنه اين بازي ها فكر كنم توش كاركنن! :idea:

چون ورژن OS گوشی 7710 ، Symbian 8.0 ( فک کنم ) هست ، ساختن بازی و برنامه برای این گوشی سخته و برنامه نویسا برای این گوشی زیاد کاری نکردن. فعلا بی خیال برنامه شید. در ضمن درسته که جاوا رو ساپورت می کنه ولی برنامه هایی که در حال حاضر وجود دارن رو اجرا نمیکنه.
اینا رو از هوا نیاوردم. مامانم 7710 داره ؛ منم کلی دنبال برنامه و این حرفا براش گشتم که البته فقط یه دیکشنری پیدا کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or