موبايل!

نوشته شده توسط mgs3:
بچه ها یه سوال من موقع اجاریه بازی رویه گوشی یه اروری واسم می ده app.closed می شه بگین این ارور ماله چی هست ؟
ببين عزيز ممكنه كه بازيش به گوشيتون نخوره يا فايلش خراب باشه!

نوشته شده توسط mgs3:
سلام حسین جان تورو خدا طرز نصب و کار این بازیها رو اموزش بده من بد جوری تو کفم هی دانلود می کنم بعد نمی تونم بازی کنم من می ریزم رویه مموری با رام ریدر بعد می زارم رو گوشی نصب نمی شن می شه اموزش بده ممنون
ببين عزيز شما فايلهاي زيپ يا رار رو كه باز مي كنيد يه فايلي توش هست كه اون رو به وسيله وين رار ميشه باز كرد چون پسوند جار رو هم كه پسوند فايل هاي جاوا هست رو مي خونه شما نبايد اون فايل رو باز كنيد!همون رو بريزيد توي گوشيتون اگر هم خواستيد توي وين رار گزينه اي رو كه فايل جار رو مي خونه برداريد كه به راحتي تشخيص بدين اين فايل جار هست!!!!!!!!!!

سلام اولا مرسی حسین جان واقعا راهنماییت موثر بود الان نصب کردم همشونو جز برادر و پرنس هم نصب می شه اما تو بازی نمی ره هیچ اروری هم نمی ده انگار کامل نصب نمی شه نمی دونم چشه خودت امتحان کردی درست بود دیگه نداری بزاری واسه دانلود ؟

یه سوال دیگه همه از همگی دوستان داشتم واسه اینکه بتونیم فیلمی یا کلیپی رو کامپیوتر داریم بخواهیم همونو تغییر پسوند بدیم واسه گوشی چه برنامه ای می خواهد اگه هم کسی داره لطفا واسه دانلود بزاره ممنون می شم

نوشته شده توسط mgs3:
یه سوال دیگه همه از همگی دوستان داشتم واسه اینکه بتونیم فیلمی یا کلیپی رو کامپیوتر داریم بخواهیم همونو تغییر پسوند بدیم واسه گوشی چه برنامه ای می خواهد اگه هم کسی داره لطفا واسه دانلود بزاره ممنون می شم
دوست عزيز اكثر گوشيها فايل هاي تصويري رو با فرمت 3gp ضبط و پخش ميكنن ... شما با انواع برنامه هاي 3gp Convertor ميتونيد فايلها با پسوندهاي مختلف رو تبديل به 3gp كنيد تا در گوشيت پخش بشه ... من از برنامه Xilisoft 3GP Video Converter استفاده ميكنم.
ميتوني كاري كه ميخواي يا بر عكسش رو انجام بدي.
لينكش رو اگه پيدا كردم ميذارم ...

نصب بازی های جاوا

نوشته شده توسط mgs3:
سلام حسین جان تورو خدا طرز نصب و کار این بازیها رو اموزش بده من بد جوری تو کفم هی دانلود می کنم بعد نمی تونم بازی کنم من می ریزم رویه مموری با رام ریدر بعد می زارم رو گوشی نصب نمی شن می شه اموزش بده ممنون
برای نصب بازی های جاوا باید همون فایله زیپ رو داخله یک پوشه در موبایل بریزید و اون رو اجرا کنید و اصلا لازم نیست اون رو روی کامپیوتر اکسترک بکنید و بعد فایل ها رو توی موبایل بریزی
به همین سادگی رضا جون :cheesygri
یه بار انجام بدی میفهمی

در مورد اون ا پ پ هم باید بگم که اون در حکم کرک در موبایل هست و اون پیغام یعنی اینکه کرک کار نمیکنه یا اینکه نیاز به رستارت موبایل هست :arrow:

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
برای نصب بازی های جاوا باید همون فایله زیپ رو داخله یک پوشه در موبایل بریزید و اون رو اجرا کنید و اصلا لازم نیست اون رو روی کامپیوتر اکسترک بکنید و بعد فایل ها رو توی موبایل بریزی
به همین سادگی رضا جون :cheesygri
یه بار انجام بدی میفهمی

در مورد اون ا پ پ هم باید بگم که اون در حکم کرک در موبایل هست و اون پیغام یعنی اینکه کرک کار نمیکنه یا اینکه نیاز به رستارت موبایل هست :arrow:
عزيز شما هم اين كاره اي يا من تازه ياد گرفتم پس يه بار ريست هم ممكنه درست كنه بازي يا برنامه رو مرسي از شما!بازم از اين چيزا مي دونيد به ما هم ياد بدين!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or