SUPERMHR
کاربر سایت
آره انجام میدادن ولی نه توی خونه!البته از این دست کارها سالها قبل هم انجام میشد مثلا دو یا سه سال پیش سری k رو به سری w تبدیل میکردند و ...
اما توجه داشته باشید که معمولا این گونه تبدیلها بیشتر جنبه ظاهری داره و با توجه به تغییراتی که هکرها و برنامه نویسها بر روی شکل ظاهری منوها و استفاده از بعضی امکانات قابل تغییر روی گوشیها میدن میشه گفت ظاهر قضیه رو عوض میکنن نه باطنش رو .
مثلا شما قبلا پلیر رو باز میکردین و یه پنجره متفاوت و یه سری نشانه های ظاهری میدیدید و بعد از فلش کردن یه شکل دیگه از این پلیر رو میبینید .
یه سوال دیگه هم داشتم . شما چطور به همسان بودن سخت افزار این دو گوشی پی بردید؟
خوب باطن کار کاملا عوض شده. سخت افزار یکیه ولی نرم افزار دراصل فلش W715 هست. نه صرفا یه تغییر ظاهر. نمونش همون چراغ نارنجی یا قابلیت Shake Control که مخصوص سری واکمنه.
دیگه خودم میدونم چی ریختم! فلشش رو با SEUS از خود سونی اریکسون میشه دریافت کرد...
بگذریم.
من اول از همه وقتی دیدم امکانات و ظاهرشون کپی همدیگه است شک کردم. همینجوری همچین تخیلی تو ذهنم بود که برم به یه تعمیرکار بگم این کارو امتحان کنه (کما اینکه رو گوشی قبلیم یه بار فلش اشتباه نصب شده بود). علاوه بر اون از این مطمئن بودم که IC فلش اونها یکیه.
که یه روز این دوتا گوشیو همینجوری با هم سرچ کردم و فهمیدم که بله. سخت افزار واقعا یکیه و عوض کردن نرمافزار هم سخت نیست.
فقط مونده IMEI اش رو هم بدم کسی دست کاری کنه که واقعا بشه W715. چون در غیر این صورت اگر گوشیم رو آپدیت کنم (با SEUS یا مستقیم با GPRS) برام آپدیت G705 رو دریافت میکنه...
باتشکر...