موبايل!

سلام چند تا سوال داشتم :
1-n97 اگر اومده یا اگر بیاد چنده؟
2- بهترین صدا از نظر کیفیت و بلندی رو کدام یک از گوشی های جدید داره بین سامسونگ نوکیا و سونی اریکسون که حد اقل دوربین 3.2 داشته باشه به بالا ؟
3-صدای w395 sony E بهتره یا n97 یا 5800 ؟

سلام چند تا سوال داشتم :
1-n97 اگر اومده یا اگر بیاد چنده؟
2- بهترین صدا از نظر کیفیت و بلندی رو کدام یک از گوشی های جدید داره بین سامسونگ نوکیا و سونی اریکسون که حد اقل دوربین 3.2 داشته باشه به بالا ؟
3-صدای w395 sony E بهتره یا n97 یا 5800 ؟

چطوری صادق خان .
1- نیومده . اگر هم بیاد در متعادلترین حالت بین 700 تا 800 تومن قیمتشه .
2- شما واسه کیفیت باید دنبال گوشی باشی که بلندگوی استریو داشته باشه . اگر هم منظورت توی هدفونه سونی اریکسون سری w خیلی عالیه .
3- اگه صدای هندسفری منظورته که هم سونی ااریکسون خوبه و هم 5800 . ان 97 هم که هنوز نیومده ولی از 5800 بهتر نیست .

اساتید یه گوشی i900 آوردن پیشم که درستش کنم :دی
بعد این یارو میگفت که یه چیزی به اسم Reset Hard زده و الان اینطور که تو عکس ها میبینید شده :
IMG_0547.jpg

نوشته عکس :
Tap the screen to set up your Windows Mobile-based device.

بعد اینکه Tap میکنم در واقع عکس پایینی میاد ! :

mm0838whu1qewhqg5x1z.jpg

نوشته عکس :
Tap The target firmly and accurately at each location on the screen , the target will continue to move until the screen is aligned
IMG_0548.jpg

:eek: این که اومده برای تست صفحه تاج هست یعنی باید اون نشونه رو حرکت بدی به گوشه های صفحه تو x1 هم اینو داره ولی منم تا حالا هرچی میزنمش فقط تکون میخوری ولی بیرون نمیاد ازش

اساتید یه گوشی i900 آوردن پیشم که درستش کنم :دی
بعد این یارو میگفت که یه چیزی به اسم Reset Hard زده و الان اینطور که تو عکس ها میبینید شده :
IMG_0547.jpg

نوشته عکس :
Tap the screen to set up your Windows Mobile-based device.

بعد اینکه Tap میکنم در واقع عکس پایینی میاد ! :

mm0838whu1qewhqg5x1z.jpg

نوشته عکس :
Tap The target firmly and accurately at each location on the screen , the target will continue to move until the screen is aligned
IMG_0548.jpg

بعد از هارد ریست این گزینه میاد و در واقع کالیبره کردن دقت قلم بروی صفحس . شما وسط اون بعلاوه رو با قلم فشار بدید بعد اون نشونه میره به گوشه صفحه دوباره وسطش رو فشار بدید و همینطور سه گوشه دیگه . بعد از نشانه گذاری هر چهار گوشه اون قسمت تموم میشه و میاد بیرو ن

خیر قربان در حد شنیده ها تو فرومهای مختلف والبته از افراد قابل اعتماد و زبده ی فروم
ولی خودم هم بعنوان کسی که بیش از ده ساله که گوشی بازی میکنه و بیش از 80 گوشی رو تعویض کرده و با توجه به اشنایی هایی که از شرکت اپل و سیاست هاش دارم بعید میدونم اپل به این زودی دست به تغییرات ساختاری در ایفون بزنه.
همین الان اپل داره کلی سود فقط از بابت فروش اپلیکیشن برای ایفون و ایپاد تاچ در اپل استور میبره و بتازگی داره امتیاز فروش ایفون رو برای شرکتهای غیر امریکایی میده.بعیده از اپل یه محصول موفق رو از رده خارج کنه.
شما ps2 ی سونی رو ببینید.چقدر موند و فروخت
معمولا شرکت های بزرگ وقتی ببیند محصولاتشون خوب تو بازار میفروشه تا وقتی نیاز نباشه هزینه ای برای ایجاد یک خط تولید جدید برای محصول جدید نمیکنند.
والبته این فقط نظر بنده هستش:cheesygri
این افراد زبده ی فورم تو شرکت apple کار میکنن شما که تا حلا 80 تا گوشی عوض کردی :laughing: چه جوری با سیاست های apple اشنایی این شکرت که تا حالا 2 تا وشی بیشتر نداه تازه اگه بخوایم بر اساس این حرف از سیاست های apple بزنیم باید گفت که اپل خیلی سریع گوشی ها شو عوض میکنه چون apple 2g رو سه سوت از کل امریکا جمع کرد و 3G رو جایگزینش کرد این اپل استوری هم که شما میگی قبل از اینکه چیزی به نام ایفون ساخته بشه رو ipod های نسل قبل هم بود چه برسه ipod های جدید پس این کارشم اصلا غیر منطقی نیست البته نسخه کاملا جدید از ایفوم ممطمئنن تو 2009 نمیاد ولی نسخه بهینه شدش مثل تغیییر دوربین و رزولوشن صفحه و .....

هر کاری میکنم تموم نمیشه
باز بر میگرده همینجا !
پس دیگه یه مشکلی هست . بنظر من شما یه هارد ریست دیگه بکن .

این افراد زبده ی فورم تو شرکت apple کار میکنن شما که تا حلا 80 تا گوشی عوض کردی :laughing: چه جوری با سیاست های apple اشنایی این شکرت که تا حالا 2 تا وشی بیشتر نداه تازه اگه بخوایم بر اساس این حرف از سیاست های apple بزنیم باید گفت که اپل خیلی سریع گوشی ها شو عوض میکنه چون apple 2g رو سه سوت از کل امریکا جمع کرد و 3G رو جایگزینش کرد این اپل استوری هم که شما میگی قبل از اینکه چیزی به نام ایفون ساخته بشه رو ipod های نسل قبل هم بود چه برسه ipod های جدید پس این کارشم اصلا غیر منطقی نیست البته نسخه کاملا جدید از ایفوم ممطمئنن تو 2009 نمیاد ولی نسخه بهینه شدش مثل تغیییر دوربین و رزولوشن صفحه و .....
بنظر منم ایفون خیلی مونده تا کامل بشه .

مخلص آقا مهدی
منظورم صدای خود گوشی هست نه هنسفری حالا کدوم گوشی بهترین صدا رو داره؟ تو مارک هایی که گفتم
قیمت 5800 چنده؟ مرسی
سامسونگ که صداشون جالب نیست . میمونه سونی اریکسون که بیشتر توی هدفون قدرتمنده البته من زیاد باهاشون ور نرفتم ولی مسلما سراغاز و سردمدار کیفیت صدا نوکیا ان 73 بود و همین الان هم کیفیتش عالیه . البته ان 95 هم صدای خوبی داشت .
دور و بر 5800 نرو که هر چقدر صداش خوب باشه ولی چیزای دیگش افتضاحه . مخصوصا دوربینش که درسته 3 مگاست ولی به اندازه 1 مگا هم کیفیت نداره . تاچش هم که واقعا چرته .

نحوه هارد ریست کردن i900 OMNIA
OMNIA Hard Reset

1) برای انجام این کار کلیدهای سبز و قرمر (پاسخ و قطع تماس) را فشار داده و نگه داشته
2) حال با قلم گوشی بر روی دکمه Reset واقع در بالای گوشی یکبار کلیک کرده و برداشته
3) هنوز اجازه برداشتن دستتان از 2 کلید سبز و قرمــــــــز را ندارید
4) 5-6 ثانیه که گذشت 2 کلید را رها کنید
5) حال یک صفحه باز شده و از شما صحت انجام Hard Reset را میپرسد و باید با کلیک سبز آن را تائید کنید.

منبع
http://www.persianppc.com/fa/showthread.php?t=2629

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or