میگم این xperia تو بازار ایران نیومد؟؟؟
بدجور تو کفشم مخصوصا به این خاطر که HTC ساختدش![]()
مگه اومدش؟!
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
![Love :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/love.gif)
میگم این xperia تو بازار ایران نیومد؟؟؟
بدجور تو کفشم مخصوصا به این خاطر که HTC ساختدش![]()
درودسلام
3 تا سوال دارم اگه کسی جواب کامل بده ممنون میشم
1.من یه w550 داشتم یهو حالا وقتی روشن میکنم و start phone رو میزنم configuration error میده.و میگه با سرور نتورکت تماس بگیر و اصلا بالا نمیاد.ولی از قسمت music only میتونم استفاده کنم.کسی میدونه چه مرگشه؟ میترسم ببرم تعمیرگاه...بخاطر قضیه ریکاوری و اینا...چون توش پر از فیلمای خانوادگی بوده و الان هم هست.
2.به همین دلیل بالا یه k310 دستم گرفتم که اونم زمین خورد و حالا دیگه روشن نمیشه.با توجه به اینکه اصلا رم نداره و اینا ولی توی این هم فیلمهای خانوادگی داشتیم که پاک کردم به نظرتون بردن این گوشی به تعمیر گاه ریسکه؟! یا واسه این مشکلی پیش نمیاد؟
blushing:
شرمنده نمیشه!:biggrin1:3 تا سوال دارم اگه کسی جواب کامل بده ممنون میشم
سیم کارت که بسوزه اینطور میشه. نتورک گوشی میره. چون گوشیت W هست می تونی از واکمنش استفاده کنی..من یه w550 داشتم یهو حالا وقتی روشن میکنم و start phone رو میزنم configuration error میده.و میگه با سرور نتورکت تماس بگیر و اصلا بالا نمیاد.ولی از قسمت music only میتونم استفاده کنم.کسی میدونه چه مرگشه؟
اول لازمه که یک خسته نباشید ویژه بهت بگم:biggrin1:به همین دلیل بالا یه k310 دستم گرفتم که اونم زمین خورد و حالا دیگه روشن نمیشه.
والا اگه شانس منو داشته باشی که ریسکه! گوشیمو خالی تحویل تعمیرگاه دادم بعد با تمام عکسا و همه فیلمهام بهم برگردوند!!!:confused: اگه کسی که بهش میدی آدم نباشه همچین کاری می کنه. مخصوصاً اینکه میدونه دختری و فیلم و عکس هم که همیشه تو گوشی دختر ها هست. به هر حال به کسی که بهش اعتماد نداری نده. چون خیلی خوشگل گوشیتو Restore میکنه و همه چیرو میتونه ببینه (مدل و برند هم فرقی نداره)با توجه به اینکه اصلا رم نداره و اینا ولی توی این هم فیلمهای خانوادگی داشتیم که پاک کردم به نظرتون بردن این گوشی به تعمیر گاه ریسکه؟! یا واسه این مشکلی پیش نمیاد؟
دوستمون جوابتو داد ولی بازم از همینجا بگیر چون برندهای معروف همینجا نمایندگی دارند و قیمت ها اینجا کمتره.3.میخوام برم دبی.از اونجا گوشی بردارم.اختلاف قیمتها چقده؟یکی از دوستام میگفت مشکل رجیستر کردن و اینا هست.جریان چیه؟ من که حالیم نشد:biggrin1:
قيمت: 309000 تومانبچه ها n78 چنده؟
Sony Ericsson G700 قيمت: 297000 تومانپولم بیشتر شده میخوام گوشی تو مایه های 300 بخرم.چی بخرم.جز k850.میخوام ببینم چی میتونم بخرم
دوربین خیلی برام مهمه
خزم نشده باشه کار با دکمه هاش خیلی مشکله. مخصوصاً اس ام اسk850 خز شده؟
باور کن موقع SMS زدن بیچاره میشی!درباره دکمه هاش میگی ناراحت شدم:biggrin1:
باز دوربینش به نظرم بدک نیست چون لنزش سونی هست.راستش پس دائیم دیشب گفت گوش مضخرفیه.صداش پائینه.دوربینش خوب نیست!!
نظر دیگه. به نظر من نخری بهتره.یعنی صد در صد رد؟ نخرم؟
به نظرم N78 به مراتب هم گوشیه برتریه و زیباتر و هم شیک تر. با اکثر بچه هایی هم که گرفتن صحبت می کردم ازش بد نمی گفتند.یعنی بین n78 و k850 برم n78 بگیرم؟!
، شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. این عمل می تواند به دلایل زیر باشد:
آره برای پسرها خیلی کم مشکله ولی برای دخترها چون انگشتان و دستاشون باریک تره بر عکس پسرها خیلی راحت تره!دكمه هاش براي SMS ينمه سخته (البته برا من سخت بود)
والا در زمینه پاک کردنش کسی چیزی تا حالا بهم نگفته بود، چون تا حالا همچین مشکلی نداشته ولی به Hot Goal (معروف به علی دارغنساقا اويس خان من اين iphone رو (كه دربارش صحبت كرديم اگر يادت باشه)دادم به يه كسي لامصبمعلوم نيست چه كارش كرده ال سيديش مات و چرب و اينجور چيزا شده خواستم پاكش كنم يه نفر گفت نميشه پاكش كرد من چه كار كنم
به دادم برس
فکر نکنم. من استفاده کردم. باطریش که خوبه؟!1چيزه ديگه اين N95 راهي نداره كه اين باطريش قوي تر بشه باطريش خيلي ذيقي پيقيه رو اعصاب راه ميرهاعصاب ادم هي فيوز ميپرونه
![]()
ببر. ضرری که نداره.سلام دوستان من این n95 8gb ما پشتش رنگش پریده جلوشم رو صفحه مشکیش خط افتاده ببرم نمایندگیش درست میشه ؟
شرمنده اویس جان من هی گیر میدما.من رفتم حتی توی یه سایت و همه راهنمایی ها رو هم خوندم اما اینو که درباره دکمه هاش میگی ناراحت شدمراستش پس دائیم دیشب گفت گوش مضخرفیه.صداش پائینه.دوربینش خوب نیست!!
نمیدونم چیکار کنم حالا.یکی میگه خیلی هنگ میکنه
یعنی صد در صد رد؟ نخرم؟
آخه من یه مسافرت میخوام برم دوربینش خیلی برام مهمه
یعنی بین n78 و k850 برم n78 بگیرم؟!