موبايل!

به نظر من برعکس! یکسری ویدئو تو یوتوب آپلود کردن بورو ببین. نمیگم از آیفون بهتره ولی دسته کمی از آیفون هم نداره. چون فقط برای رقابت با اون اومده بیرون

ویدئوها رو دیدم.اما اصلا نه خود گوشی به دلم نشست نه این که در حد IPhone می بینمش.نوکیا فقط امکانات زیاد با گوشیش عرضه می کنه.الان همین گوشی رو ببین چیزی نیست تو گوشیا که این نداشته باشه.مموری داخلیش که 32 گیگابایته...مموری هم تا 16 گیگابایت ساپورت می کنه.اما تکنولوژی IPhone بالاتره از نظر من.خیلی هم جلوتر از ایناست.

ممنون.من فکر میکردم نوکیا تازه شروع کرده که از بقیه تو این زمینه عقب نیوفته.
نسبت به سال 2003 شکل جالبی داشته7700!: د ی

50% گوشی های جدید برای رقابت با IPhone ساخته شدن انگار!
برای XPERIA X1 میتونه رقیب خوبی باشه!..از نظر شکل که خیلی نزدیکن به هم : د ی

اینا برای رقابت اومدن.اما دیدی قد علم کنن برابر IPhone و کم نیارن؟من با وجود این که FanBoy برند SE هستم اما اصلا XPeria X1 رو یه رقیب برای IPhone نمی بینم.

htc hd فعلا داره در صدر بهترین گوشیهای موبایل جولان میده (البته ppc) . من که تا چند روز دیگه میخرمش . در ضمن مگه آیفون غیر صفحه نمایش بینظیرش چیزه دیگه ای هم داره که انقدر تعریفشو میکنید ؟!!! عمرا به پای hd برسه .
راستی اون نوکیا که عکسشو گذاشتید n 97 ه احتمالا . ولی حیف این حجم نیست که سیمبیان روش باشه . سیستم عامل میخوای فقط ویندوز موبایل .

htc hd فعلا داره در صدر بهترین گوشیهای موبایل جولان میده (البته ppc) . من که تا چند روز دیگه میخرمش . در ضمن مگه آیفون غیر صفحه نمایش بینظیرش چیزه دیگه ای هم داره که انقدر تعریفشو میکنید ؟!!! عمرا به پای hd برسه .
راستی اون نوکیا که عکسشو گذاشتید n 97 ه احتمالا . ولی حیف این حجم نیست که سیمبیان روش باشه . سیستم عامل میخوای فقط ویندوز موبایل .

مهدی جان از اون حرفا زدیا :دی
این پیشرفت های گوشی های Touch Screen همه دولتی سر همین IPhone هست.
شما سیستم عامل MAC روی IPhone رو هم در نظر بگیر.امکانات نرم افزاریشم خیلی بالاست.برای آدمی که سر و کارش با IT و این حرفاست IPhone بهترین انتخابه.به دلیل امکاناتی که به کاربرش میده.البته این رو هم بگم که WinMo هم واقعا قویه.مخصوصا چون Win هست برای همین خیلی خوب مانور میده از نظر نرم افزاری.در ضمن HTC خودش پیغمبر گوشی های Win Mobile هست.دیگه نمی خواد بگی که Touch HD :biggrin1:.

من یک مدت هر چی گوشه جدید میومد میگرفتم اما الان ارزش نداره
من اول اومدم omina بگیرم بعد n96...بعد دیدم 1000 تا موب جدید اومد با پولی که داشتم یک k660 خریدم!: د ی
هنوز نمیدونم چی بگریم بین این تاچ ها!یک چیزی میخوام که بشه 10 ساعت فقط آدم توش بگرده!
بیشتر اینا هم 10 ساعتی هستن : د ی

قبول iphone خیلی گوشیه خوبیه اما دیگه مسلما در مقابل Xperia برتری نداره!
تو سریه 3g هم که گند زدن! زرتی قاب پشت ترک بر میداره! با اون قیمت نجومیش!
قبول دارم پدرام که IPhone انقلاب کرد و خودمم عاشق apple هستم اما مسخرس گوشیه 2 سال پیش رو با گوشیی که 4-5 تا امکانات بهتر و حتی cpu قویتر داره رو پایین تر ازش بدونیم

مهدی جان از اون حرفا زدیا :دی
این پیشرفت های گوشی های Touch Screen همه دولتی سر همین IPhone هست.
شما سیستم عامل MAC روی IPhone رو هم در نظر بگیر.امکانات نرم افزاریشم خیلی بالاست.برای آدمی که سر و کارش با IT و این حرفاست IPhone بهترین انتخابه.به دلیل امکاناتی که به کاربرش میده.البته این رو هم بگم که WinMo هم واقعا قویه.مخصوصا چون Win هست برای همین خیلی خوب مانور میده از نظر نرم افزاری.در ضمن HTC خودش پیغمبر گوشی های Win Mobile هست.دیگه نمی خواد بگی که Touch HD :biggrin1:.

پدرام جان من گفتم که صفحش بینظیره .دوربین و بقیه مواردش اصلا امروزی نیست .ولی واسه ما ایرونیا زیاد کارایی نداره اونم بخاطر ساپورت نشدنش تو ایرانه .خودتم گفتی که ویندوز موبایل از لحاظ نرم افزاری خیلی بهتره .

کلا شورش رو در آورده نوکیا
من یک مدت هر چی گوشه جدید میومد میگرفتم اما الان ارزش نداره
:p

نوکیا رو که کلا بی خیال شو . بنظر من الان دوره ppc شده و باید بری سراغ این گوشیا .

من اول اومدم omina بگیرم بعد n96...بعد دیدم 1000 تا موب جدید اومد با پولی که داشتم یک k660 خریدم!: د ی
هنوز نمیدونم چی بگریم بین این تاچ ها!یک چیزی میخوام که بشه 10 ساعت فقط آدم توش بگرده!
بیشتر اینا هم 10 ساعتی هستن : د ی
اومنیا که یه جورایی تو زرد از آب دراومد . باطری و صفحش افتضاحه . قیافش که اصلا قابل قیاس با htc تاچها مثل دایموند و پرو و اچ دی نیست و خیلی بی ریخته .
96 هم که گند زد به سری n .
توی تاچها فقط htc hd که بنظر من فوق العادس . قیمتش یکمی بالاست ولی وقتی ببینیش عاشقش میشی .دایموند هم زیبایی خیره کننده ای داره مخصوصا با اون سایز و اندازه مناسبش که برای یه ppc فوق العادس .

قبول iphone خیلی گوشیه خوبیه اما دیگه مسلما در مقابل Xperia برتری نداره!
تو سریه 3g هم که گند زدن! زرتی قاب پشت ترک بر میداره! با اون قیمت نجومیش!
قبول دارم پدرام که IPhone انقلاب کرد و خودمم عاشق apple هستم اما مسخرس گوشیه 2 سال پیش رو با گوشیی که 4-5 تا امکانات بهتر و حتی cpu قویتر داره رو پایین تر ازش بدونیم

البته اکسپریا هم بخاطر قیمت بالاش تو زبونا افتاده وگرنه جز صفحه کلید خوبش چیز دیگه ای نداره که اونم میگن بعد یه مدت مشکل پیدا میکنه .
آیفون هم بقول شما اصلا نمیتونه با گوشیهای پیشرفته امروزی از لحاظ سخت افزاری و امکانات مقابله کنه مگر در صفحه مولتی تاچش .

آخرین ویرایش:
Nokia 5800 XpressMusic مگه قرار نبود 400 تومان اینطورا قیمتش باشه؟الان یکم زیادی گرون شد!: د ی
----
IPhone با گوشی های دیگه فرق داره یک جورایی.
مثلا من اصلا نمیتونم بهش فکر کنم چون از نظرم گوشی که نتونه فیلمبرداری کنه اصلا گوشی نیست : د ی
امکاناتی که انتظار میره فرق داره.کسی که همه امکاناتو یک جا بخواد فکر کنم x1 بد نباشه

کسی که همه امکاناتو یک جا بخواد فکر کنم x1 بد نباشه
x1 هم کامل کامل نیست!
مثلا فیلم برداریش خیلی ضعیفه!
میگم یه هم فکری بکنید بچه ها!
من بین x1 , HTC HD , Touch pro موندم!
از یه طرف قابلیتا و کیفیت صدای hd که واقعا صداش انقلاب کرده از اون طرفم x1 با باطریه قویش و منوهاش دیوانم کرده!
چیکار کنم بلاخره؟

HTC TOUCH HD تا پنج شنبه میاد دستم.یه Review براتون می گذارم.
فیلم برداری HD هم زیاد خوب نیست و کیفیتش کیفیت VCD هست.ولی از صفحه نمایشش اصلا نمیشه گذشت.
در مورد اینکه X1 بیشتر به خاطر قیمتش تو زبوناس نظرم منفیه...این گوشی با اینکه اولین PPC ساخته شده توسط SE هست اما امکانات بی نظیری داره.بالاخره HTC به SE در طراحی و ساخت این دستگاه کمک کرده دیگه.
از نطر پشتیبانی نرم افزاری هم هر 3 دستگاهی که گفتین پشتیبانی میشن و اگه به فروم XDA-Developers سری بزنید متوجه حرف من میشید.ولی بزرگای این فروم ( برای ساخت رام منظورمه)بیشتر رفتن سمت HD,PRO.
در ضمن هیچ چیزی رو برای منوهاش نخرید.ملت تویXDA-Developers منوی X1 رو ریختن روی HD.اینم لینکش

در ضمن هیچ چیزی رو برای منوهاش نخرید.ملت تویXDA-Developers منوی X1 رو ریختن روی HD.اینم لینکش
فقط تو بازار ایران HD چند هست؟
چون میگن x1 که گارانتی بشه میشه 700!
اگه HD هم همینطوری باشه چه حالی میده!
انصافا هم مونیتورش آخرشه
این تکنولوژی جدید هم که تو جفتشون هست(Touch focus) آدم رو بد وسوسه میکنه

n96 بخرم؟؟؟؟؟
معایبش چیه؟
N96 نگيري كه پدرتو در مياره
من هم خريدم 3-4روز بعد فروختمش افتضاحه:sick:
مثلا ميري اهنگ گوش كني يهو هنگ ميكنه يا اهنگو پاك ميكنه
ميخواي عكس بگيري هنگ ميكنه يا عكس ميگيره سيو نميكنه
ميخواي بلوتوث بگيري دهن اسفالت ميكنه تا بلوتوث بگيره
نوكيا گند زده
8-9نفر ديگه هم ميشناسم كه N96 خريده 1-2هفته اي فروخته
من پيشنهاد ميكنم نگير

خوب چی بگیرم؟؟؟؟
95 هشت گیگ خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5800 چی؟ چنده؟ اومده؟
من هم N95 8GB داشتم و فروختمش و i8510 INNOVA خريدم واقعا گوشيش مهشره
كيفت پخشش كه توپه
هاد 8گيگ داره و تا 16گيگ رو ساپرت ميكنه:biggrin1:سیمبین هم که 9.3 که جدیدترینه
سرعت اینترنتش 7.2 مگ ! البته تو ايران كمي پايين تره
باتریش هم فکر کنم بد نباشه هرچي هست از N95 بهتره
بقيه چيزاش هم تو اين لينك ببين
Code:
http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-2471.php
بقيش هم تو اين 4 صفحه هست رو ببين البته اگر انگليسيت خوب باشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or