چرا همیشه سونی اریکسون رم گوشیهاش پایین هست ؟و نوکیا نه همین n82 2گیگ هست ولی 850 512 هست ؟
الان رو W890 هم 2 گیگابایت رم هست.
شما N82 رو با K850 مقایسه نکن.N95 رو با K850 مقایسه کن.چون K850 برای رقابت با N95 اومد نه برای رقابت با N82
چرا همیشه سونی اریکسون رم گوشیهاش پایین هست ؟و نوکیا نه همین n82 2گیگ هست ولی 850 512 هست ؟
این حرف نزن k850 نمی تونه دقابت کنه یکی رم پاینش بعد سونی اریکسون تو رتبه بندی گوشی 4 هست نو کیا اول هست بعد n82 هم سطح n95 هست مگه نه
باز سونی اریکسون این همه امکانات میزنه ولی فروشش تو اروپا پایین هست .من نمیدونم چرا .راستی گفتی دوربین سونس اریکسون بهتره .k810 دوربین عکاسی خوبی داره ولی تا میری رو فیلم برداری کیفیت میاد پایین افتضاح میشه .من خودم می خواستم سونی اریکسون بگیرم ولی هی دیدم نسبت به گوشی هاری نوکیا کیفیت دوربین نداره .من 6270 داشتم روش زده بود 2 مگاپیکسل که خدایش خیلی خوب بود ولی رو k750 زده 2 مگاپیکسل که الکی هست بعد تا یه رم میندازی هنگ میکرد . من الان k810 دارم خیلی خوب هست ولی کیفیت فیلم برداری پایین رم پایین نسبت به پولی که میدی گفتم باز برم k850 بگیرم دیدم رمش پایین هست و کفتم دیگه باز بزنم تو کار نوکیا که خیلی بهتر هست و رو هر کوشی که میزنه یه رم بالا روش هست .
آخه اين چه حرفيه؟؟؟
K750 بهترين دوربين 2 مگاپيکسلی رو داشتش.خيلی رديف بودش ولی 6270 که جز 2 مگاپيکسلی های متوسط بودش.رم هم با آخرين فريم ور تا 2 گيگ ساپورت ميکنه
ولی عوضش تو اصفهان پره:cheesygri
ولی خداییش گوشی خوشگلیه.
ازX1Xperia خبری نیست؟
این که شما میگی چه جوری هست؟ :confused:باید چه patch ی ریخت؟کیفیت فیلمبرداریشو چقدر افزایش میده؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟خیلی ممنون
سونی اریکسون خوب بود نمیشد 4 . سامسونگ 2 هست . اگه گوشیهاش بهتر و شیک تر از نوکیا هست که رتبه اول می گرفت . راستی k850 gps داره ؟