بچه ها من تازه از بازار گوشی میام اونجا رفته بودم که دیگه 5610 رو بگیرم یه فروشنده ای کلی ازش بد گفت گفت که سخت افزاری و نرم افزاری هر دو خیلی ضعیفه LCDـش میسوزه و مشکل داره و .....
میخواستم بدونم واقعا این گوشی انقدر افتضاحه؟؟
پدرام جان چی شد؟سونی اریکسون w610i هم به بازار تقدیم کرد...قدیمی شده:biggrin1:
...........................................................................................
پدرام جان یک سوال تخصصی:
من می خواستم تم و نرم افزار و ... دانلود و روی موبایل و مموری بریزم...
حالا من چند تا مشکل دارم...مشکل من این است که برای تم و اسکرین سرور باید برنامه FLASH2 داشته باشیم!!!
می شه یک کم توضیح بدی؟
دوستان قیمت گوشی های N81 8 Gig و N82 رو میخواستم. یکی میگفت اولی حدود 410 هست و دومی 480. حالا N82 ارزونتر جایی پیدا نمیشه ؟!
پدرام جان چی شد؟
Apple IPhoneکه حرف نداره خدایی ته گوشی هست قیمتش چند هست ؟
Thanks !قیمتی که من از GSM.ir در آوردم برای N81 مدل 8 گیگابایتی حدودا 470 بود.اما خوب قیمتاش به نظر قدیمی میاد.
قیمت N81 8GB الان باید حدود 450 باشه.N82 هم همین حدود هست دیگه.فقط احتمالا یه مقدار بالاتر باشه...
آخه الآن بی موبایل شدم ! باید یه چیزی بخرم !منم دنبال n82 هستم اگه ارزون شه فعلا رون هست صبر کن
Thanks !
راستی این سایت Digikala اعتبارش چقدره ؟! N81 8GIG رو نوشته 405 و N82 رو نوشته 484 .
کلآ این سایتها که میگن تحویل در محل داریم برای خرید موبایل خوب چیزیه یا نه ؟! تا حالا تجربه شو نداشتم.
آخه الآن بی موبایل شدم ! باید یه چیزی بخرم !
سلام من یه مشکلی دارم گوشیم نمیدونم چشه زمانش قاطی میشه.ختی روشن خاموشم نمیکنم اما بازهم همین مشکلو داره
مدلشم هم w550 هستش.کسی میدونه دلیلش چیه؟
پدرام جان: من می خواهم تم دانلود کنم ولی نمی دونم با چه برنامه ای تم ها را باز و نمی دونم در کدوم قسمت گوشی کپی کنم؟
موفق باشی