موبايل!

کسی جوابمو نمیده؟:confused:

قیمتش مثل این که بین 450 تا 530 هست...

ضمنا چقدر زمان میخواد برای شناسایی گوشی الان 10 دقیقه است هی داریره تو سیستم میسرچه؟؟؟

خوب ممکنه زیاد طول بکشه دیگه.باید یه مقدار صبور باشی عزیز...

تو آموزش هم نوشتم تا 5 ساعت هم ممکنه طول بکشه...فقط حواست باشه قطع نشه ارتباط که باعث میشه گوشی بالا نیاد و مجبور بشی ببری گوشی رو برات FLASH کنن.

راستی CID هایی که توی اطلاعاتش زده چند هست ؟

الان دنبال USB WMC MODEM میگرده

درسته.یکی یکی دنبال Driver های گوشیت می گرده.فقط زمانی که به برنامه نصب می کنی فکر کنم یه درایور مربوط به USB هم میگه باید نصب کنی...

من تابستون 86 یادم هست صدای K800 رو خیلی بردم بالا...در ضمن اگر از صدای گوشی راضی نبودی می تونی برگردونی به حالت اول...

الان نصبش تمام شد و رستارت شد ولی cid اش را ندیدم؟؟؟؟؟؟

خوب اگر هنوز از SETool استفاده نکردی نباید هم ببینی...اما وقتی گوشی رو به SETool وصل می کنی CID ها و کلیه اطلاعات رو میزنه برات...

n82 420 تومن هست تو تهران و من 350 تومن دارم :(:(

خوب پولت رو جمع کن و بخر...

قیمت توی اردیبهشت شاید برای گوشی پایین تر هم بیاد.

اقا هالا من n82 بگیرم یا k850 ?

من K850 تو خونه دارم.بستگی داره از کدوم خوشت بیاد.اگر عکاسی حرفه ای و امکانات دوربین برات مهم هست K850 بگیر.گوشی کاملیه.البته سعی کن رنگ مشکی با خط سبز رو پیدا کنی که کم یاب هست و خیلی خوشگل هست.
کلیدش هم به مقدار بهتر از N82 هست اما خوب N82 هم خیلی کامله...

باز هم میگم اگر دوربین و امکانات دوربین برات مهم هست K850 بگیر چون برای عکاسی حرفه ای استفاده میشه.

این رو هم بگم که سنسور UI هم داره و زمانی که گوشی رو بچرخونی توی بخش مدیا صفحه Wide میشه.در ضمن یه گوشی CYBER SHOT کامل هست این گوشی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or