ضمنا گفتی مال K800 به W810 هم میخوره دیگه؟؟؟؟؟؟ضمنا این فقط برنامه بود اموزشش را صفحه ی چند گذاشتی؟؟؟؟لینکش را بهم میدی؟؟؟؟آیا این آخرین ورژن Acousticبرای W810 است؟؟؟؟
این Acoustic دریافت کردم ++XS را از این لینک بگیرم؟ورژن داره؟اگه داره آخرینش که به W810 بخوره را بده
http://www.4shared.com/file/25721332/59fb22a4/XS_22.html
راستی SETOOL هم همین کارو میکنه یا کارش فرق داره؟؟؟
درایور ها منظورت CD سونی اریکسون همه ی نرم افزار هاش را باید وصل کنم؟؟؟؟
از کمک دوستان پیشاپیش ممنون
مرسی از راهنمایی هاتون
همون امروز یکی از دوستام خرید ( البته هنوز شیرینیشو نداده :cheesygri )
470 تومن !!!!!!
قیمت همینه؟؟؟؟؟
ولی نفهمیدم p1i هست یا نه ؟؟؟
i چه مزیتهایی نسبت به معمولیش داره؟؟؟
s500چطوره؟كمي دربارش توضيح لطفا!!!
با سلام
با یه پیشنهاد از طرف یکی از دوستام روبرو شدم که گفته k810 منو با w950 خودش عوض کنیم و من یه چند تومان سر بدم بهش.
حالا سوالم اینه که چیکار کنم؟
w950 کلا چه جور گوشیه و ارزش داره که این کارو انجام بدم:confused:
با سلام
با یه پیشنهاد از طرف یکی از دوستام روبرو شدم که گفته k810 منو با w950 خودش عوض کنیم و من یه چند تومان سر بدم بهش.
حالا سوالم اینه که چیکار کنم؟
w950 کلا چه جور گوشیه و ارزش داره که این کارو انجام بدم:confused:
لینک درست و حسابی نمیدی تو خودت آخرینش را برای w810 بده هر جفتش با آموزش من که 2 ساعت گشتم هیچی پیدا نکردم یک نگاه به صفحات سایت بنداز!!!!!!!!!!!!!!!!
.افزایش صدای K800i با CID50,CID51,CID52 با استفاده از SeTools
برای انجام کار به فایل های زیر نیازمند هستید :
درایور USB گوشی
نقل قول:
http://rapidshare.com/files/28548703...ash_driver.rar
فایل اکوستیک K800i
نقل قول:
http://pedi7khat.persiangig.com/othe...0-HoGWaRtS.zip
SeTool که باهاش خیلی کار داریم.
نقل قول:
http://www.savefile.com/files/1019215
1. گوشی رو خاموش کنید و سیم کارت و مموری کارت گوشی رو دربیارید.
2. باتری رو دوباره جا بزنید و کلید C رو نگه دارید و سیم اتصال به کامپیوتر رو نصب کنید.در این زمان ویندوز گوشی رو میشناسه و شما باید درایور ها رو نصب کنید.
3. درایور ها که نصب شد سیم رو در بیارید،باتری رو دربیارید و برنامه SeTool رو باز کنید.نوع گوشی که K800 هست رو انتخاب کنید و کلید Identify رو بزنید.برنامه به شما یه مدت زمانی رو وقت میده که سیم رو بکشید و با نگه داشتن کلید C دوباره اون رو جا بزنید.شما سریعا این کار رو انجام بدید.
4. حال باید اکوستیک رو انتخاب کنید.از درون پوشه اکوستیک که دانلود کردید فولدر ifs که زیپ شده هست رو از قسمت MISC files انتخاب کنید(فیلد وسط که از کلید ... کنارش می تونید فایل ifs زیپ شده رو وارد کنید)
5. بعد از انتخاب ifs زیپ شده کلید FLASH رو بزنید.در این لحظه مثل قبل یه مدت زمانی رو به شما وقت میده که سیم رو از گوشی جدا کنید و با بیرون و درون کردن باتری دوباره با نگه داشتن کلید C سیم رو به گوشی متصل کنید.بعد از انجام این عمل در کمتر از 1 دقیقه فایل های اکوستیک سریعا انتقال پیدا می کنند به گوشی.نشونه این که انتقال پیدا کرده هم نشون دادن فایل های درون پوشه ifs هست که بالاشون آدرس فولدرش رو هم نشون میده.
نکته مهم : در حین انتقال فایل ها گوشی رو حرکت ندید چون اگه ارتباط قطع بشه گوشی رو باید ببرید فلش کنید.
امیدوارم از صدای گوشیتون لذت ببرید.
برای بهتر شدن صدای آهنگ ها در بخش موزیک پلیر هم به ترتیب زیر اکولایزر رو تنظیم کنید.
از سمت چپ :
Bar 1 : Full
Bar 2 : 5 Points
Bar 3 : 2 Points
Bar 4 : 7 Points
Bar 5 : Full
منظور از Bar همون 5 ستون عمودی حست و منطور از Point تعداد درجات اون ستون عمودی هست
هشدار : این کار برای گوشی های K800i با cid49 هست و روی cid51 و cid52 کار نمیکنه.در اصل اون ها با روش های دیگه ای میشن.
نکته:قبل از انجام کارهای زیر سعی کنید با برنامه MyPhone Explorer از گوشی خود بکاپ بگیرید و همچنین شارژ گوشی پر باشد.
3 فایلی رو که در زیر گذاشتم دانلود کنید
نقل قول:
http://rapidshare.com/files/27840686/xs__.rar
http://rapidshare.com/files/28548703...ash_driver.rar
[URL="http://rapidshare.com/files/28548216...ustic_W880.rar"]http://rapidshare.com/files/28548216...ustic_W880.rar[/URL]
گوشی رو خاموش کنید و سیم کارت و مموری دستگاه رو در بیارید بگذارید کنار یکمی هوا بخورن
دکمه C که روی گوشی هست رو نگه دارید و کابل رو به گوشی بزنید.زمانی که وصل کردید سخت افزار مربوط به گوشی توسط ویندوز شناسایی میشه و درایورش رو می خواد.شما اون درایور USB که بالا گذاشتم رو اینستال کنید که سخت افزار به طور کامل شناسایی بشه.
وقتی نصب درایور تمام شد کابل رو بکشید و باطری رو یک بار در بیارید و دوباره جا بزنید.
سپس برنامه xs++ را اجرا کنید.دکمه Start داخل برنامه رو بزنید و بعد دکمه C روی گوشی رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید.در این لحظه برنامه گوشی رو شناسایی میکنه و مشخصات گوشی رو نمایش میده.توی قسمت Configuration برنامه شما گزینه FSX رو انتخاب کنید و بعد روی دکمه start FSX کلیک کنید.
نکته:فایلهایی رو که ما میخواهیم به گوشی انتقال بدیم توی فولدر File To Upload برنامه xs++ قرار دارند.شما باید ادرس دقیق فایلی رو که میخواید انتقال بدید رو بدونید و فایلها رو در فولدر درست بگذارید تا به گوشی منتقل بشه.
فایل اکوستیک که برای تقویت صدای گوشی به کار میره و صدا را تا 30% زیاد میکنه باید در فولدر files_to_upload\ifs\settings\acoustic قرار بگیره.
توی برنامه xs++ که من بالا قرار دادم شما باید در فولدر setting فولدر camera رو پاک کنید و همچنین فایلهای داخل فولدر acoustic رو پاک کنید و به جای اونا فایلهای اکوستیک w880 را قرار بدید.
بعد از زدن Start FSX برای گوشی k800 چون این گوشی به صورت کامل هک نشده زمان برای انتقال فایلها بین 1 تا 5 ساعت حدودا یا شاید بیشتر باشه.البته بستگی به شانستون داره.
چون در این گوشی لودر Lock هستش برنامه به صورت Bruteforcing شروع به پیدا کردن کد گوشی میکنه که این کار کمی زمانبر هست.دلیل این که 1 تا 5 ساعت طول میکشه همینه.
خوب کار به اتمام رسید.حالا کابل رو بکشید و باطری رو در بیارید و سیم کارت و مموری کارت رو جا بزنید و باطری رو بگذارید و گوشی رو روشن کنید و لذت ببرید.
سعی کنید زمانی که می خواید به این کار بپردازید به گوشی نیازی نداشته باشید.در ضمن در زمان انتقال گوشی رو تکون ندید که ارتباط قطع بشه.چون ممکنه مشکلی برای گوشی پیش بیاد.
خیلی با حالی حال کردم آخرین نسخه ی SETOOL و ++XS را بهم بدهدر صورتی که CID گوشیت 49 هست می تونی از ++XS استفاده کنی طبق آموزش زیر
کسی توی تهران ، خبر نداره!!!کسی از قیمت w890 در تهران خبر نداره؟؟؟!!!
دمت گرم این چیه چه جوری بدونم چنده؟؟؟؟
خیلی با حالی حال کردم آخرین نسخه ی SETOOL و ++XS را بهم بده
Acoustic هم همونی بود که صفحه ی قبل دان کردم آخرین نسخه اش بود؟؟
ضمنا باند ها نترکونه
ولی از خوشحالی دارم بال در میارم آخه تو کفش مونده بودم؟؟؟؟
خیلی اذیت میکنی نه اینکه اذیت ولی من عاجز موندم از پیدا کردنش حتی تو گوگل و ..... سنگ صبور یه کمک برسون پس چی شد این برناممون؟؟؟؟باند نمی ترکه.
اونا هم گفتم از کجا بگیری.اگر همین لینکا کار می کنه همین SE Tool و XS++ استفاده کن.مخصوصا اولی...