ممنون از لطفت پدرام جان منم کوچکت سعید هستم
سلام دوستان
N95 Gb تو ایران اومده ؟ اگه اومده چند قیمته ؟
ممنون
Babylonدوستان يه ديكشنري كارآمد و اجالتا" رجيستر شده و اينا لطف مي كنيد .
براي k750
با تشكر .
راجع به اين گارانتيش مطمئن نيستم ولی احتمال ميدم بدون گارانتی باشه آخه تا اونجا که يادمه با گارانتی N95 معمولی 630 تومان بودش.ممنون دوست عزیز .
میشه بگی با گارانتی هست یا بدون گارانتی ؟ اگه با گارانتیه چه گارانتیی هستش ؟
نظرت درباره N95 8 GB چیه ؟ واسه خرید پیشنهاد میکنی ؟
ممنون
البته این نظر شخصی شماست . اما فک کنم اگه از اکثریت بپرسید میگن که N95 8Gb قشنگتر و پر زرق و برق تر از N95 معمولی هست .البته يه چيزي بگم N95 8gb به زيبايي معموليش نيست
نميدونم چرا ولي دلمو نگرفت
مشكل باطريش هم هنوز حل نشده ... بهتر شده ولي نه اون شكلي كه من انتظار دارم
پ ن : ببينم اين N82 چه ميكنه ... 100% گوشي آيندم خواهد بود
دوست عزيز درسته نظرم بودالبته این نظر شخصی شماست . اما فک کنم اگه از اکثریت بپرسید میگن که N95 8Gb قشنگتر و پر زرق و برق تر از N95 معمولی هست .
در ضمن باتریش هم BL-6F هس که 1200mAH ه و نسبت به N95 معمولی 25% بهتره .
N82 از نظر قیافه که خداییش حرفی واسه گفتن نداره . تازه باتریش هم 1050 mAh هس. صفحه نماییشش هم 2.4 inches که در مقابل N95 8Gb با صفحه نمایش 2.8 inches زیاد به چشم نمیاد.
از نظر حافظه هم N95 برتری قابل توجهی داره.
فقط از نظر فلش دوربین چون فلشش زنون هست نسبت به فلاش N95 که فاقد این قابلیت هست برتری داره.
کلا همیشه گوشیهای سری N9X نوکیا بهترین گوشیهاش در سری N بودن و خواهند بود .
دوست عزيز اگه اين حرفو زماني كه n90 نوكيا تازه اومده بود با اون همه مشكلات بازم چنين حرفي ميزدي ؟!کلا همیشه گوشیهای سری N9X نوکیا بهترین گوشیهاش در سری N بودن و خواهند بود .
کسی قیمت LG Prada رو میدونه؟!
والا من تو نت چند جا گشتم حدود 500 تومن قیمتشه!امين من يه چند جا برات پرسيدم گفتند هنوز به طور عمده وارده بازار نشده.ميگفتن کلاً LG گوشی های جديدش چند ماه بعد از عرضه به ايران وارد ميکنه.(درست به مانند Shine که چند ماه بعد از عرضه تو ايران بصورت عمده وارد شد)