موبايل!

ببخشيد مي خواستم بدونم چطوري ميشه والهاي گوشيهاي نوكيا رو به صورت تمام صفحه گذاشت من هركاري مي كنم والپيپر فقط در قسمت وسط صفحه هست و قسمت ساعت و Shortcut ها همون ژيش زمينه تم گوشي هستش لطفا يه راهنمايي بكنيد . ممنون

سلام دوستان یه قیمتی از اینا میخواستم ....
W610 و W830 و W850

W610 چطوره ؟؟

راستی من هر کاری کردم با sms نتونستم صورتحسابمو ( از اول مهر تا الان که فیش اش هم نیومده ) بگیرم ! :)

راستی من هر کاری کردم با sms نتونستم صورتحسابمو ( از اول مهر تا الان که فیش اش هم نیومده ) بگیرم !
هيچ sms برات نمياد وقتی sms رو ميفرستی؟چون من چند روز پيش زدم کار ميکرد
W610 چطوره ؟؟
w850..........................280
w610.........................210
w610 هم گوشی خيلی خوبيه.دوربين خوبی داره.يه گوشی نازک زيبا از سری واکمن هستش

سلام خدمت همه مخصوصا میلاد جان

این صدای w810 از اینی که هست بیشتر نمی شه ؟ خیلی صداش کمه اصلا تو خیابون که هستی نمی شنوی!
نه ديگه صداش در همون حد هستش.ولی ميشه با دستکاری تو فايل هاش با استفاده از برنامه های هک يه خورده بر بالا.البته زياد محسوس نخواهد بود

هيچ sms برات نمياد وقتی sms رو ميفرستی؟چون من چند روز پيش زدم کار ميکرد

w850..........................280
w610.........................210
w610 هم گوشی خيلی خوبيه.دوربين خوبی داره.يه گوشی نازک زيبا از سری واکمن هستش

نه ديگه صداش در همون حد هستش.ولی ميشه با دستکاری تو فايل هاش با استفاده از برنامه های هک يه خورده بر بالا.البته زياد محسوس نخواهد بود
نه .... یه فایل PDF راهنما هم از www.mci.ir گرفتم ....
هر چی اون تو گفته بود زدم اما هیچی نیومد

chand vaght pish akse ie gooshi sony eicson ro didam
kheily behal bood esmesh daghigh iadam nist ia K603 i bod ia K630i ieky az inha bood kasy etelaaty az in gooshy nadare??? too bazar oomade?? gheimatesh chy??i
(bebakhsid farsy taip nemikonam eshkal az windowse)i

chand vaght pish akse ie gooshi sony eicson ro didam
kheily behal bood esmesh daghigh iadam nist ia K603 i bod ia K630i ieky az inha bood kasy etelaaty az in gooshy nadare??? too bazar oomade?? gheimatesh chy??i
(bebakhsid farsy taip nemikonam eshkal az windowse)i

K630 وجود داره.ولی تا اونجا که خبر دارم عرضه نشده.دارای دوربین 2 هستش.و صفخه نمایش 256 هزار رنگ.و مجهز به بلوتوس نسخه 2 با A2DP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or