موبايل!

سلام بچه ها
من یه مشکل بزرگ دارم که می خوام منو راهنمایی کنید
من وقتی که می خوام bluetooth رو فعال کنم eror میده و این پیغام رو مینوسه bluetooth:system eror!
به نظرتون مشکل از کجاست؟گوشی من 3650 هستش
مرسی

سلام بچه ها
من یه مشکل بزرگ دارم که می خوام منو راهنمایی کنید
من وقتی که می خوام bluetooth رو فعال کنم eror میده و این پیغام رو مینوسه bluetooth:system eror!
به نظرتون مشکل از کجاست؟گوشی من 3650 هستش
مرسی

دوست خوبم در دو گوشي 3650 و 6600 IC بولوتوس خيلي به مشكل بر ميخوره و گاهي اوقات باعث ميشه گالري هم باز نشه كه با هيتر گرفتن رو IC بولوتوس اين مشكل رفع ميشه شما كد *#7370#رو وارد كن تو گوشي ريست ميشه اگه درست نشد بايد ببري با باكس يونيورسال يا UFS3 يك بار فلش يا UI SETING بوخوره اگه باز هم نشد فقط بايد ببري پيش تعميركار سخت افزار حرفه اي برات هيتر بگيره;) موفق باشي

دوست خوبم در دو گوشي 3650 و 6600 IC بولوتوس خيلي به مشكل بر ميخوره و گاهي اوقات باعث ميشه گالري هم باز نشه كه با هيتر گرفتن رو IC بولوتوس اين مشكل رفع ميشه شما كد *#7370#رو وارد كن تو گوشي ريست ميشه اگه درست نشد بايد ببري با باكس يونيورسال يا UFS3 يك بار فلش يا UI SETING بوخوره اگه باز هم نشد فقط بايد ببري پيش تعميركار سخت افزار حرفه اي برات هيتر بگيره;) موفق باشي

خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز
می خواستم بدونم قبل از ریست کردن می تونم مموری رو در بیارم؟ چون کلی برنامه و عکس و...
توی گوشی دارم و چون از طریق USB نمیشه این گوشی ها رو به کامپیوتر وصل کرد خیلی کارم سخت میشه

خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز
می خواستم بدونم قبل از ریست کردن می تونم مموری رو در بیارم؟ چون کلی برنامه و عکس و...
توی گوشی دارم و چون از طریق USB نمیشه این گوشی ها رو به کامپیوتر وصل کرد خیلی کارم سخت میشه

ريست كلي مربوط به مموري نميشه حتي اگه مموري داخل گوشي باشه فرمت نميشه ولي براي اطمينان خودت در بيار گوشي با بولوتوس با كامپيوتر راحت وصل ميشه فقط براي ارسال اطلاعات;)

دوستان یه سوال!
من اون E50 که از کفم رفت...(تا من باشم که 3 روز سفر نرم!!)
الان اگه بخوام یه گوشی بگیرم از سری W چی رو پیشنهاد میکنید؟
نکته:بیشتر کارآیی مهمه تا زیبایی...البته بی تاثیر هم نیست!
نظرتون رو راجع به W850 هم بگین!
باتشکر....

دوستان یه سوال!
من اون E50 که از کفم رفت...(تا من باشم که 3 روز سفر نرم!!)
الان اگه بخوام یه گوشی بگیرم از سری W چی رو پیشنهاد میکنید؟
نکته:بیشتر کارآیی مهمه تا زیبایی...البته بی تاثیر هم نیست!
نظرتون رو راجع به W850 هم بگین!
باتشکر....

sسلام دوست خوبم من با توجه به تجربياتي كه در كارم دارم شما رو راهنمايي ميكنم اگر ميتوني تا 500 تومان پول بدي حتما انتخابت W900 باشه چون من خودم دارم و ايده عال تر از اين گوشي سراغ ندارم چيپ گرافيك MX4800 NVIDIA و 30 فرم فيلمبرداري 2 MP و بلند صداترين گوشي حال حاضر كه 20 ولوم از N73 صداش بيشتر ژاپن اصلي هم است خاطر نشان كنم با اون مبلغ كاركردشو ميتوني بگيري چون آك نداره :mad: :( به هيچ وجه سراغ W850 نرو قبول خوشگله اما كارايي آنچناني نداره يك حسني هم كه داره WK2 براي مدياش داره ;) قيمت مناسب هم W800 رو پيشنهاد ميكنم:love: ;)

ببخشید اگه وقت داشتید ، اگر تونستید:
بگید N73 با N73 Music Edition چه فرقی داره
کامل چه از لحاظ نرم افزاری چه از لجاظ سخت افزاری!
من هر چی تو این سایت گشتم چیزی پیدا نکردم با توجه به اینکه سایت مرجع هست!
http://www.gsmarena.com/nokia_n73-1550.php
فقط تو رنگش زده رنگش سیاه..
فکر میکنم فرقی نمیکنه و فقط قسمت موزیکش رو تقویت کردن..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or