milad
کاربر سایت
آره آپدیت نکن فقط ببر یکجا بده برات با باکس فلش کنن و بگو نسخه R1DB001 رو روی گوشیت بزنن این آخرین نسخه هستش![]()
اقا دستت درد نکنه فقط بگو ببینم حدودا چند می گیرن که یه وقت کلاه سرم نذارن
بازم ممنون
آره آپدیت نکن فقط ببر یکجا بده برات با باکس فلش کنن و بگو نسخه R1DB001 رو روی گوشیت بزنن این آخرین نسخه هستش![]()
اقا دستت درد نکنه فقط بگو ببینم حدودا چند می گیرن که یه وقت کلاه سرم نذارن
بازم ممنون
1 گیگ رو میدونم 16 تومن ولی 2 گیگ رو قیمت ندارمدوستان كسي قيمت مموري 1 گيگ و 2گيگ مدل سوني High Speed داره !؟ براي گوشي ميخوام.
دوستان كسي قيمت مموري 1 گيگ و 2گيگ مدل سوني High Speed داره !؟ براي گوشي ميخوام.
سلام بچه ها
من یه مشکل بزرگ دارم که می خوام منو راهنمایی کنید
من وقتی که می خوام bluetooth رو فعال کنم eror میده و این پیغام رو مینوسه bluetooth:system eror!
به نظرتون مشکل از کجاست؟گوشی من 3650 هستش
مرسی
دوست خوبم در دو گوشي 3650 و 6600 IC بولوتوس خيلي به مشكل بر ميخوره و گاهي اوقات باعث ميشه گالري هم باز نشه كه با هيتر گرفتن رو IC بولوتوس اين مشكل رفع ميشه شما كد *#7370#رو وارد كن تو گوشي ريست ميشه اگه درست نشد بايد ببري با باكس يونيورسال يا UFS3 يك بار فلش يا UI SETING بوخوره اگه باز هم نشد فقط بايد ببري پيش تعميركار سخت افزار حرفه اي برات هيتر بگيرهموفق باشي
خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز
می خواستم بدونم قبل از ریست کردن می تونم مموری رو در بیارم؟ چون کلی برنامه و عکس و...
توی گوشی دارم و چون از طریق USB نمیشه این گوشی ها رو به کامپیوتر وصل کرد خیلی کارم سخت میشه
دوستان یه سوال!
من اون E50 که از کفم رفت...(تا من باشم که 3 روز سفر نرم!!)
الان اگه بخوام یه گوشی بگیرم از سری W چی رو پیشنهاد میکنید؟
نکته:بیشتر کارآیی مهمه تا زیبایی...البته بی تاثیر هم نیست!
نظرتون رو راجع به W850 هم بگین!
باتشکر....
من هر چی تو این سایت گشتم چیزی پیدا نکردم با توجه به اینکه سایت مرجع هست!ببخشید اگه وقت داشتید ، اگر تونستید:
بگید N73 با N73 Music Edition چه فرقی داره
کامل چه از لحاظ نرم افزاری چه از لجاظ سخت افزاری!