! Sir Matt Busby
کاربر سایت
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=127603بچه ها کسی می دونه آخرین فریم ور p990 چی هست ؟ و چه تارخی عرضه شده ؟
من ي دونه گوشي W810i دارم هنوز هم گارانتيش تموم نشده و 5 ماهي ميشه كه دارم خيلي خيلي تميز نگهداشتم و كامل هم هست خلاصه مثل روز اولش (انقدر خوب نگداشتم) ميخواستم ببنيم اين رو الان از من چند ميخرن !؟
اگر سریال اصلی باشه و گارانتی سیتادل ( که فکر کنم حتما باید سیتادل باشه چون وقتی من 2 ماه پیش w810 خریدم واسه خودم یارو گفت سریال اصلی فقط سیتادل گارانتی میکنه) و گوشی رو تمیز نگه داشته باشی (یعنی حتی یک خط هم روی گوشیت نباشه) ازت 230 تا 260 میخرن!!! 25 اسفند که قیمت گرفتم w810 گارانتی سیتادل 330 تومن بودمن ي دونه گوشي W810i دارم هنوز هم گارانتيش تموم نشده و 5 ماهي ميشه كه دارم خيلي خيلي تميز نگهداشتم و كامل هم هست خلاصه مثل روز اولش (انقدر خوب نگداشتم) ميخواستم ببنيم اين رو الان از من چند ميخرن !؟
اگر سریال اصلی باشه و گارانتی سیتادل ( که فکر کنم حتما باید سیتادل باشه چون وقتی من 2 ماه پیش w810 خریدم واسه خودم یارو گفت سریال اصلی فقط سیتادل گارانتی میکنه) و گوشی رو تمیز نگه داشته باشی (یعنی حتی یک خط هم روی گوشیت نباشه) ازت 230 تا 260 میخرن!!! 25 اسفند که قیمت گرفتم w810 گارانتی سیتادل 330 تومن بود
یه درخواست هم دارم اگر میشه واسه من بازی snake 3d واسه گوشی java بذارید
از كجا ميشه فهميد كه سريالش اصل هست يا نه !؟ چه فرقي دارن اصلا با هم !؟
شما این کد رو توی گوشی وارد کن که IMEI گوشی رو بهت میدهاز كجا ميشه فهميد كه سريالش اصل هست يا نه !؟ چه فرقي دارن اصلا با هم !؟