موبايل!

ببخشید اگه وقت داشتید ، اگر تونستید:
بگید N73 با N73 Music Edition چه فرقی داره
کامل چه از لحاظ نرم افزاری چه از لجاظ سخت افزاری!

سلام دوست عزيز;)
از نظر سخت افزاري يكي هستن فقط مموري كارت N73 ME 2GB هست و رنگ مشكي همين در ضمن آخرين ورژن ME بايد 3.0705.1.0.31 باشه چون آپديت ماه مارچ نوكيا هست كه مديا پلير قوي و سرعت بالاي جاوا رو در اختيار شما ميگزاره
مقايسه دقيق و كلي:

View attachment 2343View attachment 2342
View attachment 2344

serial changi

salam bacheha ,mikhastam bebinam ke in gushiaE ke serial changian va seriale tu mobile ba jabe nemikhune ghaziash chie chon az harki miporsam ia balad nist ia javabe cherto pert mide .
kheili mamnun misham age javabamo bedin ,va mikhastam bebinam ke age az in gushia begiram moshkeli momkene baram pish biad ia na ?
bazam azatun mamnunam:confused:

سلام منم سوال dark_lord رو دارم باضافه اینکه می خواستم بدونم اگر من گوشیه سریال چنج بخرم و کسی گوشی منو ازم بدزده من دستم به هیچجا بند نیست؟

سلام منم سوال dark_lord رو دارم باضافه اینکه می خواستم بدونم اگر من گوشیه سریال چنج بخرم و کسی گوشی منو ازم بدزده من دستم به هیچجا بند نیست؟

در جواب شما دو دوست عزيز بايد عرض كنم قبل از ورود گوشي هاي سوني اريكسون و جا افتادن اونها بين مردم نوكيا فروش بالاي داشت به همين خاطر درست گوشي هاي سوني قاچاق اما سياست مخابرات و وارد كنندگان نوكيا باعث شد مخابرات اعلام كنه كه گوشي هاي چنج قطع ميشه شما اگه توجه كنيد هيچ گوشي آك نوكيا چنج نيست مگر از 10 فش 2 تا!!!!به عنوان مثال 3220 نوكيا فروش خوبي داشت اما وقتي k310 اومد خوب چرا مردم امكان پخش MP3 و انفرارد رو از دست بدن در مقابل قيمت خوب؟؟:confused: اميدوارم منظورم رو از اين مطالب متوجه شده باشيد فقط تنها مشكل اينه اگه گم بشه گوشي مخابرات كاري براتون انجام نميشه اين مطالب رو طبق تجربه كاري به عنوان يك تعميكار موبايل و وارد كننده گوشي خدمتتون گفتم گوشي هاي چنج قطع نميشوند مطمئن خريد كنيد موفق باشد:love:

سلام دوست عزيز;)
از نظر سخت افزاري يكي هستن فقط مموري كارت N73 ME 2GB هست و رنگ مشكي همين در ضمن آخرين ورژن ME بايد 3.0705.1.0.31 باشه چون آپديت ماه مارچ نوكيا هست كه مديا پلير قوي و سرعت بالاي جاوا رو در اختيار شما ميگزاره
مقايسه دقيق و كلي:

View attachment 2343View attachment 2342
View attachment 2344

البته موزیک ادیشن هندزفری کنترل دار داره که معمولیش نداره!!!در ضمن با آپشن هایی که موزیک پلیرش داره میشه کیفیت وبلندی صداشو از معمولی بیشتر کرد!!!

البته موزیک ادیشن هندزفری کنترل دار داره که معمولیش نداره!!!در ضمن با آپشن هایی که موزیک پلیرش داره میشه کیفیت وبلندی صداشو از معمولی بیشتر کرد!!!

مديا پلير قوي يعني هميني كه شما گفتيد هست در ضمن با اون ورژن تمام اين مشخصات اضافه ميشه;)

رضا جون میخاستم بدونم که walkman گوشی خودمو(w810) رو میتونم از ورژن 1 به 2 آپدیت کنم؟؟؟ ورژن 2 همونی هست که روی w850 به صورت پیش فرض نصبه!!!

رضا جون میخاستم بدونم که walkman گوشی خودمو(w810) رو میتونم از ورژن 1 به 2 آپدیت کنم؟؟؟ ورژن 2 همونی هست که روی w850 به صورت پیش فرض نصبه!!!

جواد گل حتي با فلش هم نميشه اين كارو كرد البته من روي اين موضوع زياد كار كردم و فقط تونستمK750 رو به W800 تبديل كنم و Z530 رو به W300 البته مهم تبديل گوشي هاي CID49 هست كه بالاخره هك كردم يعني سري معمولي به WK اين كار تو مشهد گل كرده ولي مطمئن هستم نميشه WK2 رو روي گوشي ديگه اجرا كرد حتي با قويترين باكس ها:love:

serial changi

salam ,man mikhastam bedunam ke fargh in gushiaie serial changi (unaE ke seriale jabe ba gushi nemikhor) ba gushiaie mamuli chie va hala ke mikham gushi begiram mikhastam bedunam ke aia in gushia moshkel daran va kollan ke ghaziash chie???
kheili mamnun misham age javabamo sari bedin chon mikham emruz farda beram gushi bekharam ,bazam mamnun .:cheesygri

salam ,man mikhastam bedunam ke fargh in gushiaie serial changi (unaE ke seriale jabe ba gushi nemikhor) ba gushiaie mamuli chie va hala ke mikham gushi begiram mikhastam bedunam ke aia in gushia moshkel daran va kollan ke ghaziash chie???
kheili mamnun misham age javabamo sari bedin chon mikham emruz farda beram gushi bekharam ,bazam mamnun .:cheesygri

در جواب شما دو دوست عزيز بايد عرض كنم قبل از ورود گوشي هاي سوني اريكسون و جا افتادن اونها بين مردم نوكيا فروش بالاي داشت به همين خاطر درست گوشي هاي سوني قاچاق اما سياست مخابرات و وارد كنندگان نوكيا باعث شد مخابرات اعلام كنه كه گوشي هاي چنج قطع ميشه شما اگه توجه كنيد هيچ گوشي آك نوكيا چنج نيست مگر از 10 فش 2 تا!!!!به عنوان مثال 3220 نوكيا فروش خوبي داشت اما وقتي k310 اومد خوب چرا مردم امكان پخش MP3 و انفرارد رو از دست بدن در مقابل قيمت خوب؟؟ اميدوارم منظورم رو از اين مطالب متوجه شده باشيد فقط تنها مشكل اينه اگه گم بشه گوشي مخابرات كاري براتون انجام نميشه اين مطالب رو طبق تجربه كاري به عنوان يك تعميكار موبايل و وارد كننده گوشي خدمتتون گفتم گوشي هاي چنج قطع نميشوند مطمئن خريد كنيد موفق باشد

agha sharmande dobare mozahem shodam ,mikhastam bebinam age gushi gom beshe hich kari anjam nemidan ?? chon man gushim changi bud (w810i bud ke dozdidanesh ,taze kharide budamesh)
akhe 1 chiz dige ham hastesh migan gushi changia khatam khub nemide va 1seri az in moshkelat ke fekr konam khodet shenide bashi ,mikhastam bebinam ke inam raste ia hamash cherte ??

alanam ke gushimo dozdian mikham beram ie k750i bekharam (ba inke khaze vali rahe digeE nadaram chon w810i ro taze gerefte budam iani 3 ruz bud:(( !!!!)
mikhastam bebinam ke chize digeE ham hastesh tu in range gheimata ke betunam begiram ??? bazam kheili mamnunam:love:

agha sharmande dobare mozahem shodam ,mikhastam bebinam age gushi gom beshe hich kari anjam nemidan ?? chon man gushim changi bud (w810i bud ke dozdidanesh ,taze kharide budamesh)
akhe 1 chiz dige ham hastesh migan gushi changia khatam khub nemide va 1seri az in moshkelat ke fekr konam khodet shenide bashi ,mikhastam bebinam ke inam raste ia hamash cherte ??

alanam ke gushimo dozdian mikham beram ie k750i bekharam (ba inke khaze vali rahe digeE nadaram chon w810i ro taze gerefte budam iani 3 ruz bud:(( !!!!)
mikhastam bebinam ke chize digeE ham hastesh tu in range gheimata ke betunam begiram ??? bazam kheili mamnunam:love:

دوست عزيز هيچ مشکلی گوشی هايی که سريال چينج هستن ندارن.و گوشی شما رو هم فکر نکنم کاری بشه کرد.
و بهترين گوشی تو رنج 180 190 همون k750 هستش

بالاخره سونی اريکسون بعد يه مدت سکوت گوشی جديد خودش يعنی p700 رو معرفی کرد که دارای دوربين 3.2 مگا پيکسلی هستش.
اين گوشی هيچی از امکانات کم نداره .

3.2mp Autofocus Camera, + Macro
edit: bands gsm 900 1800 1900 umts
with Flash
M2 Memory slot
160mb built in memory
WIFi
Jogdial
3g
Touchscreen
UIQ 3 - looks more updated than P990i
Silver metal casing on front, and on back