سلام
بنظرتون گوشی Sony Ericsson W700 چطوره؟
درحال حاضر قیمتش چقدره؟
نسبت به قیمتش کاراییش خوبه؟
وضعیت خزیش چطوره!!؟
آره منظورم k750 بود يادم رفت بنويسمش
اگه مشکلی با خز شدنش نداری بگیر گوشیه خوبیه ولی اگه مشکل داری خب نگیر
سلام
بنظرتون گوشی Sony Ericsson W700 چطوره؟
درحال حاضر قیمتش چقدره؟
نسبت به قیمتش کاراییش خوبه؟
وضعیت خزیش چطوره!!؟
آره منظورم k750 بود يادم رفت بنويسمش
شما ميتونی w810 بگيری با گارانتی سيتادل که مشکلی از نظر شماره سريال نداره.5300 همه چيش خوبه فقط دوربينش تعطيل تشريف داره.اگه ميخواد دوربين خوب داشته باشه فقط بايد w810 بخرهیکی از دوستان ما 280 تومن پول داره ... می خوات یه گوشی بخره که دوربین خیلی خوب داشته باشه با اسپیکر و کیفیت پخش MP3 uhgd ...
من پیشنهادم بش گوشی های W800 , W810 بود که گوشی های عالیی هستند ولی مشکلی دارند نمی دونم بچه در جریان هستند یا نه ! شماره IMEI گوشی با کارتونش بنا به دلایلی ( قصمون طولانی میشه :biggrin1: ) نمی خوره ... پس از خرید این گوشی ها منصرف شد ...
نظرتون دوستان با نوکیا Nokia 5300 چی هست ؟ من کامنت هاش تو سایت GSMArena چک کردم همه از گوشی تعریف می کردند به جز یکی دو مورد که می گفتند توی پلی کردن تصویری ها مشکل داره !!
حال اگر کسی نظری خاصی در مورد همین گوشی های سری W و همین 5300 داره ما رو در جریان بزاره ....
زیاد در بند شماره سریال گوشی ها نباشید. این موضوع رو که مخابرات اعلام کرد فقط باعث شد یه عده یا در واقع همه فروشندگان گوشی سود ببرند. هر جا میری گوشی بگیری مگن با سریال درست فلان قیمت. بدون سریال درست فلان قیمت.
هیچ فرقی نداره. برادر من گوشیش رو همینطوری خرید. سریال درست هم نداشت. w800 هست. الان 4 یا 5 ماه میشه. هیچ اتفاقی هم نیافتاده.
این فقط بهونست برای تغییر قیمتها.
محمد رضا جان ( sir mat busby !) یه چند وقت پیش یه ادرسی تو دبی بهم دادی تو چهار راه نایف الان یکی از دوستان میخواد بره اگه میشه ادرس دقیقتر اونجا رو لطف کن اگرم جای دیگه ای هست که موبایل رو به قیمت مناسبی و کمتری نسبت به بقیه جاها تو دبی میده اونم بی زحمتی بزار! مرسی
من 1 هقته پیش قیمت کردم یادم نیست چند بود ولی به این ارزونی که شما میگی هم نبودمیگن W850 شده 380 تومن.راست میگن؟