موبايل!

سلام

من يه موبايل سوني اريكسون S700i از كسي گرفتم ولي وقتي سيم كارت رو توش ميزارم و روشنش ميكنم. Phone Lock Code ميخواد. چي كار كنم بتونم بپيچونمش. چون خود طرفي كه اينو ازش گرفتم هم نميدونه.

راهي هست؟

سلام

من يه موبايل سوني اريكسون S700i از كسي گرفتم ولي وقتي سيم كارت رو توش ميزارم و روشنش ميكنم. Phone Lock Code ميخواد. چي كار كنم بتونم بپيچونمش. چون خود طرفي كه اينو ازش گرفتم هم نميدونه.

راهي هست؟

فکر کنم 4 يا 5 تا صفر بزنی رد ميکنه مگه اينکه خوده طرف قبلاً تغييرش داده باشه

بچه ها سریع یه نظری بدین من کدوم یکی از اینارو بخرم W950 N91 البته میخوام مدل 8 گیگ N91 رو بخرم و میخوام بدونم 8 گیگ با 4 گیگ غیر از حافظه فرق دیگه ای هم دارن یا نه؟

Iphone که هنوز نیومده;)

اره ولی قیمت پیشنهادی واسه این گوشی 400 دلار بود که البته هنوز تصویب نشده ولی اگه واقعا با همین قیمت تصویب بشه به نظر من خیلی میارزه
در ضمن من یه تبلیغ دیدم که توش زده بود iphone تو ماه June یعنی 3 4 ماه دیگه عرضه میشه;)

فکر کنم 4 يا 5 تا صفر بزنی رد ميکنه مگه اينکه خوده طرف قبلاً تغييرش داده باشه
نه اگه به اين راحتي بود كه خيلي خوب بود.

من ميخواستم ببينم پسورد مادري يا راهي براي ريست كردنش نيست؟

بچه ها سریع یه نظری بدین من کدوم یکی از اینارو بخرم W950 N91 البته میخوام مدل 8 گیگ N91 رو بخرم و میخوام بدونم 8 گیگ با 4 گیگ غیر از حافظه فرق دیگه ای هم دارن یا نه؟

فقط w950.تا اونجا که خبر دارم هيچ فرقی باهم ندارم جز حافظه
نه اگه به اين راحتي بود كه خيلي خوب بود.

من ميخواستم ببينم پسورد مادري يا راهي براي ريست كردنش نيست؟
خوب پسورد پيش فرضش همينه ديگه.فکر کنم به صورت سخت افزاری بشه ريستش کرد

ویندوز موبایل 2 نوع هست یکی اسمارت یکی pocket pc که این گوشی اسمارت هست !
بعضی از برنامه های pocket pc رو اجرا میکنه یعنی باهاش مشترکه و بعضی ها رو هم اجرا نمیکنه..

بچه ها من سونی اریکسون w550 دارم:((
میشه بازی برام بذارین که بهش بخوره؟
مرسی:love:
----------------------------
راستی اگر بخوام w810 بخرم چنده؟گوشی خودمو چند میخرن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or