Farzadreza
کاربر سایت
بن ویو از معنیش معلومه یعنی موج بن(هر موقع که تعداد زیادی بن رخ میده،بهش میگن موج بن یا بن ویو)پس این بن ویو واسه چیه؟
یکی به من بگه این فلگ چیه؟:dفرقش با بن چیه؟!
انشا... که بن نشدید. -همونطور که اشکان گفت برنامه 100% معتبر نیست ولی تا حدی میشه اطمینان پیدا کرد.آقا واسه منم نوشت secdata is clean
منم دقیقا همین رو میدونستم،اما اشکان میگه اشتباه هم تو کارش هست!من که به شخصه بهش معتقدم ولی شید باز جایش بلنگه....اشکان جان تا اونجا که من از بن ویو سال پیش یادم میاد بعد از بن شدن اون کد تغییر میکرد و تازمانی که کنسول پیغامی مبنی بر بن شدن نمایش نمیداد اون کد بدون تغییر میموند این طور نیست؟
یادم میاد آخرین باری که قبل از بن شدن به لایو وصل شدم و با این نرم افزار چک کردم گفت خیالت تخت ! clean e
اگر امسال دوباره همگی بن شدیم امیدوارم این جناب c4 دیگه پرچم سفید رو ببره بالا و دیگه ملتو با یه فرمور جدید سر کار نذاره و اجازه بده نوامبر به نوامبر با آغوش باز به سراغ بن ویو بریم.
حداقل میتونیم خرید کنسول و اکانت لایو و بازی اورجینال و کپی رو مدیریت کنیم!
همانطور که قبلاً گفته بودم این برنامه خیلی دقیق نیست یعنی الزامی وجود نداره که اگر اینجا بنویسه Secdata is clean پس شما حتماً شناسایی نشدی. بیشتر حالت دلخوشی داره این برنامه تا اینکه بخواد اطلاعات دقیق بده.
درسته، ببین وحید جان ایراد این برنامه می دونی چیه؟ این برنامه میاد 8 بایت از اطلاعات داخل secdata.bin رو می خونه که در واقع وضعیت کنسول رو در زمینه وصل شدن به لایو و بن مشخص می کنه، وقتی هم کنسول بن می شه محتویات این فایل تغییر می کنه. حالا موضوع اینکه این برنامه وقتی پیغامی رو به شما می ده، اون پیغام واقعاً وضعیت فعلی کنسول شماست و مشکلی در این زمینه وجود نداره ولی این برنامه هیچ دسترسی به سرور های blacklist مایکروسافت نداره.اشکان جان تا اونجا که من از بن ویو سال پیش یادم میاد بعد از بن شدن اون کد تغییر میکرد و تازمانی که کنسول پیغامی مبنی بر بن شدن نمایش نمیداد اون کد بدون تغییر میموند این طور نیست؟
کلا تمام بازی هایی که تاریخ عرضشون از یک نوامبر به بعد هست !این موارد شامل همه بازی های میشه. مثلا Call of Duty و غیره ؟ یعنی باید منتظره فریمور جدید باشیم ؟!
کلا تمام بازی هایی که تاریخ عرضشون از یک نوامبر به بعد هست !
جواب مارو نمی دید؟:dپس من فرقی نمی کنه موقع بن ویو وصل شم یا نه؟هر وقت وصل شم امکان فلگ و بن شدن هست؟پس برا چی می گن ما موقع بن ویو وصل نمی شیم؟
برای مثال امضای capitanrayan :
برای جلو گیری از بن شدن از امروز دیگر به لایو وصل نشوید و تا عرضه شدن LT+ صبر کنید.اپدیت جدید امشب میاد:biggrin1:
کنسولتون رو اپدیت نکنید!
به نظرم اصلا بن ویو به اینکه روزای آخر وصل بشی ربط نداره ولی متاسفانه مثله فرهنگه غلط بین بچه ها جا افتاده.پس من فرقی نمی کنه موقع بن ویو وصل شم یا نه؟هر وقت وصل شم امکان فلگ و بن شدن هست؟پس برا چی می گن ما موقع بن ویو وصل نمی شیم؟