بن هر ساله از اواخر اکتبر شروع میشه تا اوایل ژانویه!کسی که flagged باشه اون که حسابش جداست،همون موقع بنش میکنن. اصلا ربطی به زمان بن ویو نداره،یکی از بچه ها توی نوامبر پارسال فلگ شده بود(چون چک کردیم،میدونستیم شناسایی شده)،بعد از عید دوباره وصل شد،فرداش بنش کردن!سلام دوست عزیز بن تاریخ مشخصی داره و طبق معمول سالهای گذشته در یکی از ماه های سال میلادی که ظاهراً امسال در نوامبر است اتفاق میافته ولی اگر توی لیست بن باشی فرقی نمی کنه کی لایو بری و کی نری؟ چون با آمدن موج بن شما با اولین تماس به لایو بن خواهید شد چه الان چه هر وقت دیگر اینو برای کسانی باید گفت که اصلاً به لایو وصل نبودن و می خواهند برای اولین بار وصل بشن .
ایشون هم کلا لایو بازی نمیکنن،پس اصلا بن شدنی براشون در کار نیست،فقط پرسیدند بازی اجرا میشه یا نه!
من توی پست بالا سری جوابت رو دادم،(ادیت کردم پست بالا سر سوالت رو)کسی جواب من رو نداد COD بازی کنم مشکلی نداره؟
وقتی توی بلک لیست باشی،بار بعدی که به لایو وصل بشی بنت میکنن!کلا کنسول شناسایی شده رو بن شده بدون!اگه تو بلک لیست باشی و تو بازه ی زمانیه بن ویو کانکت نشی و بعدا وصل شی بن میشی؟