موارد امنیتی جدید در آپدیت پاییزی 2010 اضافه شده است؟

سلام دوست عزیز بن تاریخ مشخصی داره و طبق معمول سالهای گذشته در یکی از ماه های سال میلادی که ظاهراً امسال در نوامبر است اتفاق میافته ولی اگر توی لیست بن باشی فرقی نمی کنه کی لایو بری و کی نری؟ چون با آمدن موج بن شما با اولین تماس به لایو بن خواهید شد چه الان چه هر وقت دیگر اینو برای کسانی باید گفت که اصلاً به لایو وصل نبودن و می خواهند برای اولین بار وصل بشن .
بن هر ساله از اواخر اکتبر شروع میشه تا اوایل ژانویه!کسی که flagged باشه اون که حسابش جداست،همون موقع بنش میکنن. اصلا ربطی به زمان بن ویو نداره،یکی از بچه ها توی نوامبر پارسال فلگ شده بود(چون چک کردیم،میدونستیم شناسایی شده)،بعد از عید دوباره وصل شد،فرداش بنش کردن!
ایشون هم کلا لایو بازی نمیکنن،پس اصلا بن شدنی براشون در کار نیست،فقط پرسیدند بازی اجرا میشه یا نه!
کسی جواب من رو نداد COD بازی کنم مشکلی نداره؟
من توی پست بالا سری جوابت رو دادم،(ادیت کردم پست بالا سر سوالت رو)
اگه تو بلک لیست باشی و تو بازه ی زمانیه بن ویو کانکت نشی و بعدا وصل شی بن میشی؟
وقتی توی بلک لیست باشی،بار بعدی که به لایو وصل بشی بنت میکنن!کلا کنسول شناسایی شده رو بن شده بدون!

راهی هست که بشه فهمید کنسول فلگ شده یا نه؟
بله.

البته طبق گفته اشکان ،دقیق نیست!!!(اما شاید دل خوش کرد:دی)
این برنامه رو دانلود کن.

http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/nandtools/XVal_v2.0.zip

بعدش .شماره سریال کنسول رو توی یک خط،مقدار X رو هم از توی منوی کنسول ،قسمت system infoبود(درست نمیدونم)15-16 تا کارکتره.اون رو هم وارد میکنی بعد روی خط پایینی کلیک میکنی.اگه clean بزنه که شناسایی نشدی ولی اگه چیز دیگه بزن یا بن شدی یا فلگ.
اینم چنتا عکس اونی که خط قرمز دورشه قبلش x نوشته همون مقدار x هست(پایین سمت راست عکس)
xvalue.JPG

اینم اون دوتا حالتی که بوجود میاد
xvalueban.jpg
xvaluenoban.jpg

اگه شناسایی بشی اون مقداری که جلوی X نوشته عوض میشه.و همون گزینه بن رو میزنه،فکر نکنم شناسایی شده باشی.چون فعلا که کسی فلگ نشده.

آخرین ویرایش:
بله.این برنامه رو دانلود کن.

بعدش .شماره سریال کنسول رو توی یک خط،مقدار X رو هم از توی منوی کنسول ،قسمت system infoبود(درست نمیدونم)15-16 تا کارکتره.اون رو هم وارد میکنی بعد روی خط پایینی کلیک میکنی.اگه clean بزنه که شناسایی نشدی ولی اگه چیز دیگه بزن یا بن شدی یا فلگ.
اینم چنتا عکس اونی که خط قرمز دورشه قبلش x نوشته همون مقدار x هست(پایین سمت راست عکس)
xvalue.JPG

اینم اون دوتا حالتی که بوجود میاد
xvalueban.jpg
xvaluenoban.jpg

اگه شناسایی بشی اون مقداری که جلوی X نوشته عوض میشه.و همون گزینه بن رو میزنه،فکر نکنم شناسایی شده باشی.چون فعلا که کسی فلگ نشده.
بره من این پیغام رو داد فک کنم فلگ شدم!!

Failed AP25 Challenge

بره من این پیغام رو داد فک کنم فلگ شدم!!

Failed AP25 Challenge
احتمالا فلگ شدی،تبریک میگم:d<:-p@};-

ترسیدم ،فکر کردم چون منم fable III رو گزاشتم فلگ شدم ولی زد
Secdata is Clean
(داشبوردم همون قدیمیه هست!2.0.91.99)
خدایا شکرت

هرکی دوست داره فلگ بشه،اپدیت کنه تا مقدار X ِ کنسولش عوض بشه:دی:دی

ای وااااااااااااااااای!یعنی بازم باید بیتیم دنبال آپ تو دیت فریمور؟منکه از پارسال یه درس خوب گرفتم که واستم سر دستگاه برام آپ تو دیتش کنند.اوندفعه دستگاه را ول کردم به امان خدا یهو سه چراغ تحویل گرفتم!
پیش ادم مطمئن ببری اینطوری نمیشه!

من میگم دارم برای 4مین بار تو میگی تبریک میگم:):((
بگیرم بزنمت؟:-s
من دیگه پیر بن شدنم،هر سال یه کنسولم بن شده:دی خوشحال میشم ،یسری رو میبینم هم درد من میشن:دی
ولی باز مطئن نباش که بن شدی،ولی دیگه به لایو وصل نشو تا lt + بیاد.احتمالا با اپدیت داشبور مقدار x تغییر میکنه و اتفاقات جدیدی میفته(البته من 80% احتمال میدم شناسایی شدی)
ولی باز تا عرضه lt+ صبر کن بعد ببین خدا چی میخواد!

انشاا... که با بتا که به لایو وصل نشدی؟؟؟

آخرین ویرایش:
ای وااااااااااااااااای!یعنی بازم باید بیتیم دنبال آپ تو دیت فریمور؟منکه از پارسال یه درس خوب گرفتم که واستم سر دستگاه برام آپ تو دیتش کنند.اوندفعه دستگاه را ول کردم به امان خدا یهو سه چراغ تحویل گرفتم!

احتمالا فلگ شدی،تبریک میگم:d<:-p@};-

ترسیدم ،فکر کردم چون منم fable III رو گزاشتم فلگ شدم ولی زد
Secdata is Clean
(داشبوردم همون قدیمیه هست!2.0.91.99)
خدایا شکرت

هرکی دوست داره فلگ بشه،اپدیت کنه تا مقدار X ِ کنسولش عوض بشه:دی:دی

من میگم دارم برای 4مین بار دارم بن میشم تو میگی تبریک میگم:):((
بگیرم بزنمت؟:-s

آخرین ویرایش:
بله.این برنامه رو دانلود کن.
همانطور که قبلاً گفته بودم این برنامه خیلی دقیق نیست یعنی الزامی وجود نداره که اگر اینجا بنویسه Secdata is clean پس شما حتماً شناسایی نشدی. بیشتر حالت دلخوشی داره این برنامه تا اینکه بخواد اطلاعات دقیق بده.

• Like
Reactions: capitanrayan
همانطور که قبلاً گفته بودم این برنامه خیلی دقیق نیست یعنی الزامی وجود نداره که اگر اینجا بنویسه Secdata is clean پس شما حتماً شناسایی نشدی. بیشتر حالت دلخوشی داره این برنامه تا اینکه بخواد اطلاعات دقیق بده.
من از روش request repair استفاده کردم هیچ اروری نداد و به اون قسمت رسیدم که می گفت نوع مشکل کنسولت رو انتخاب کن!!
بن که نشدم فلگ چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or