داداش مرسی خیالمونو راحت کردی با خبرتاینطور که شواهد نشون می ده این خبر بیشتر در حد شایعه هست و به احتمال زیاد وجود خارجی نداره. چون کاربران دیگری هم وجود داشتن که گزارش کردن بازی رو اجرا کردن بدون مشکل.
اینو خوب اومدی:dاحتیاط واجب بر اینه که فعلآ اپدیت نکنیم تا همه چیز مشخص بشه
مثل اینکه مایکروسافت هم کم کم داره دست به کار میشه تا نسل کپی رو جمع کنه که مشخصه نمیتونه
آقا شایعه چیه ؟؟ خبر راسته راسته منم آپدیت کردم فیبل 3 رو نمیاره پیغام This disc is unreadable رو میدهاینطور که شواهد نشون می ده این خبر بیشتر در حد شایعه هست و به احتمال زیاد وجود خارجی نداره. چون کاربران دیگری هم وجود داشتن که گزارش کردن بازی رو اجرا کردن بدون مشکل.
منظورش برای کسلوانیا فابل 3 رو که معلومه 06 اجرا کرد!آقا شایعه چیه ؟؟ خبر راسته راسته منم آپدیت کردم فیبل 3 رو نمیاره پیغام This disc is unreadable رو میده
میگم میشه واضح تر صحبت کنین ؟منظورش برای کسلوانیا فابل 3 رو که معلومه 06 اجرا کرد!
یعنی اینکه رو آپدیت*2.0.12606.0 fable III اجرا نمیشه! حالا یه آپدیت جدید اومده که من روش تست نکردم که اجرا میشه یا نه ولی اگه یه همچین مشگلی پیش بیاد برامون احتمالا فقط با بازی های Microsoft Game Studioهست روشون یه همچین مشگلی بوجود میاد چون مایکرو رو بازی های انحصاری کنسول خیلی حساس هست و همیشه سکوریتیه این بازی هارو خودش درست میکنه...میگم میشه واضح تر صحبت کنین ؟
مثلا کجای کارش زشته ؟!اگر این خبر واقعیت داشته:
مایکروسافت خیلی کار زشتی و ناپسندیده ای انجام داده. پدرسوخته.
svr 2011 this is your moment