Arima Kishou Kuro no Shinigami Gold User Apr 10, 2020 #31 کریس نداریم چرا؟ جیل لئون جوئل و الن هم خوبه. ایزاک هم دوست دارم ولی کلا جای خیلی ها خالیه. ولی خوب هری میسون انتخاب اولمه. Reactions: residen
کریس نداریم چرا؟ جیل لئون جوئل و الن هم خوبه. ایزاک هم دوست دارم ولی کلا جای خیلی ها خالیه. ولی خوب هری میسون انتخاب اولمه.
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر فعال Nov 7, 2020 #32 نوستالژی دونمون ترکید این چند وقته عالی بود رفیق قدیمی Alan Wake Joel Regina Reactions: ARTHUR WESKER
silent ops کاربر سایت Nov 7, 2020 #33 جای edward carnby خالی تو لیست از سریع alone in the dark Reactions: ARTHUR WESKER
ThePS-Only کاربر سایت Nov 7, 2020 #34 شخصا دوست داشتم بجای اون یارو ( میدونی منظورم کیه ) کریس ردفیلد بود چون کریس بیشترین حضور رو تو سری Resident Evil داشته , خوب ترجمه کردی ادامه بده چون از نوع نگارشت تازه خوشم اومده : ). آخرین ویرایش: Nov 7, 2020 Reactions: ARTHUR WESKER
شخصا دوست داشتم بجای اون یارو ( میدونی منظورم کیه ) کریس ردفیلد بود چون کریس بیشترین حضور رو تو سری Resident Evil داشته , خوب ترجمه کردی ادامه بده چون از نوع نگارشت تازه خوشم اومده : ).
milad.ps4 کاربر سایت Oct 21, 2021 #35 عالیه بهزاد جان خسته نباشی lady jill valentine Reactions: ARTHUR WESKER
HIGH VOLTAGE Gold User Nov 17, 2021 #37 عالی بود بهزاد جان من الن و جوئل رو زدم Reactions: ARTHUR WESKER