اینجا هم باید یه آبرنگی از نینتندو بپاشی
فکر کردم بچه های این جا یکم بیشتر جنبه داشته باشند...که ظاهرا ندارن
اینجا هم باید یه آبرنگی از نینتندو بپاشی
کاش توی لیست جای هری میسون ، جیمز ساندرلند بود. بهرحال بین سری سایلنت هیل نسخه ی دوم و سوم واقعا گل سر سبد کل سری هست. برای من کلا توی این سبک جیمز از همه قهرمانانه تره! اول اینکه جیمز برخلاف خیلی ها با ترسی مبارزه میکنه که نشأت درونی داره و یک عامل خارجی نیست و همین بنظرم خیلی نمادین و از اهمیت بالاتری برخورداره چراکه فکر میکنم رویارویی با ترس های درونی شاید ترسناک تر و همینطور چیره شدن بهش سخت تر باشه. فلذا جیمز ساندرلند انتخاب اولم هست اما چونکه نیست و بین انتخاب های اینجا ازونجایی که چند وقت پیش رزیدنت ٢ و چهار رو تموم کردم با شخصیت ساده دل و مسئولیت پذیر لئون خیلی حال کردم درنتیجه انتخابم توی این لیست ، لئون هست. البته کم لطفیه که اسمی از الن ویک نبرم و این کارکتر هم جز کارکترهای خیلی محبوبم هست.
با هری زیاد ارتباط برقرار نکردم. نسخه ی اول بخاطر محدودیت ps1 نمیشد اون حس لازم رو از شخصیته گرفت! ولی نسخه ی دوم قطعا از لحاظ شخصیتی و داستانی از تمام سری ها بهتر بود.هری هم با ترس های درونی اش مبارزه می کردها...
کلا 4 تا سایلنت هیل اول خیلی از ماجراها، نشات گرفته از درون بود بیشتر...
ولی خب اره جیمز و درامای دورش و نحوه به تصویر کشیدن کاراکترش خیلی فوق العاده بود
میخوای بهزاد وسکرو بفرستم تو تاپیکای نینتندو برات مقاله از پدرخوانده سبک ترس،گادفادر گیم،حضرت شینجی میکامی پست کنه؟فکر کردم بچه های این جا یکم بیشتر جنبه داشته باشند...که ظاهرا ندارن
با هری زیاد ارتباط برقرار نکردم. نسخه ی اول بخاطر محدودیت ps1 نمیشد اون حس لازم رو از شخصیته گرفت! ولی نسخه ی دوم قطعا از لحاظ شخصیتی و داستانی از تمام سری ها بهتر بود.
میخوای بهزاد وسکرو بفرستم تو تاپیکای نینتندو برات مقاله از پدرخوانده سبک ترس،گادفادر گیم،حضرت شینجی میکامی پست کنه؟
همینه که اگه ریمیک ٢ سایلنت هیل هم بسازن برام کافیه ولی شخصا فکر میکنم کار سایلنت هیل برای احیا شدن به مراتب سخت تر از رزیدنت اویله چون بشدت روی داستان، اتمسفر و شخصیت استواره تا گیم پلی. الان صرفا رزیدنت از لحاظ گیم پلی مدرن تر شده و خیلی هم نتیجه رضایت بخش بوده چون طرفدارها انتظار یک داستان پیچیده و شخصیت های چندلایه با اتمسفر جنون امیز رو ندارن ولی سایلنت هیل رو چیکار کنن که مثلا بتونن شخصیت و داستانی بهتر از نسخه ی دوم تعریف کنن یا طراحی و لول دیزاین های جنون امیزتر از نسخه ی سوم ارائه بدن؟ هنوز هم این دوتا شماره کلی حرف دارن برای گفتن!اینو میگی بیشتر دلم میگیره Silent Hills ساخته نشد
چون قطعا پیشرفت تکنولوژی تو این طرز روایت داستان و این چیزا خیلی تاثیر میذاره
دیگه رزیدنت اویل 2 عملا همون داستان رو فقط بازآفرینی کرد این قدر جذاب بود...
چطور میشه بانوی رد هدی که دایناسور میکشه بهترین نباشه
کاش توی لیست جای هری میسون ، جیمز ساندرلند بود.
اول اینکه جیمز برخلاف خیلی ها با ترسی مبارزه میکنه که نشأت درونی داره و یک عامل خارجی نیست و همین بنظرم خیلی نمادین و از اهمیت بالاتری برخورداره چراکه فکر میکنم رویارویی با ترس های درونی شاید ترسناک تر و همینطور چیره شدن بهش سخت تر باشه. فلذا جیمز ساندرلند انتخاب اولم هست
فکر کردم بچه های این جا یکم بیشتر جنبه داشته باشند...که ظاهرا ندارن
شما میبایست تو لیست باشی عزیز نه اینجا!من اینجام
کاراکتر قحطیه با بیل بازی میکنی؟بیل ، اما چرا با وجود این همه گزینه شاخص بیل ؟
به علت ساعات بیشماری که در دوران نوجوانی پای l4d گذاشتم
و ساعات بیشماری که در دوران جوانی پای dbd گذاشتم
"نینتندو اینجا اونجا... همه جا"اینجا هم باید یه آبرنگی از نینتندو بپاشی