منتظر نمایش کدوم بازی هستید ؟ ( reach یا gears 3 ) ؟

کدام یک ؟

• Halo reach

رای‌ها: 67 40.9%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 97 59.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    164

Gartall

کاربر سایت
راستش کمی نگران شدم . خودم هم میدونم Halo تو ایران زیاد طرفدار نداره ولی یه نظر سنجی راه انداختم ببینم چقدر طرفدار داره نسبت به Geas of War .
پس اگه بیشتر مایل هستید نمایش کدوم بازی را در e3 ببینید انتخابتون را حتما صحیح انجام بدید !
من خودم بیشتر halo پسند میکنم چون سبک مورد علاقم fps هست و بیشتر بازی های fps برام مهمه تا سوم شخص بنابراین reach :biggrin1:

خیلی جالب میشه الان دو تا از بازی های 360 یکیش باید له بشه :biggrin1:
این PS3 فنها هم نهایت سعیشون را میکنن تا GEARS در بیاد اخه خیلی دوست دارن HALO را ؟!:biggrin1:یکم رعایت کنید لطفا .

آخرین ویرایش:
از الان میدونم که تمام طرفدارای PS3 میان GEARS را انتخاب میکنن خوبیت نداره بخدا :biggrin1: نکنید اینکار را نکنید جان من :biggrin1:
ای بابا تو چقدر جو سازی الکی میکنی فرخ! :d
دوما خودت یه جوی درست کردی که انگار هرکی به GeOW رای بده فن PS3 ه !!!!!! خب مشخصه اگه بحث کل کل پیش بیاد Halo بیشتر رای میاره ... در واقع توی تالار 360 2 تا بازی از 360 گذاشتی ولی طوری نوشتی که هرکی فن 360 ه باید به Halo رای بده !!!
دقیقاً!

آخرین ویرایش:
با این جوی که راه انداختین انتظار که ندارین بیان به گیرز رای بدن؟؟؟ جو اونیکی تاپیک کم بود اینجا هم فرخ داره جو سازی میکنه.

کدوم جو سازی من که خودم گفتم تو ایران زیاد طرفدار نداره ! چرا الکی شلوغش میکنید من خواستم فقط یه آمار بیاد دست ببینیم واقعا HALO چقدر طرفدار داره .
مطمئن باش اون جوی که ازش حرف میزنی همون جو واسه PS3 فنها هم موجوده چون با نگاه به همون انتخاب همه PS3 فنها میان GEARS را انتخاب میکنن ! جای تعجبی نداره که این حرف را بگم چون کلا میانشون خیلی خوبه با این بازی :biggrin1: پس فکر نکن که الان قضیه واسه اون جو به نفع HALO هست .

شاعر میگه : "قربون برم خدا رو , دنیا چقدر کوچیکه! مرز دیروز و امروز , قدر یه مو باریکه...:دی "
6 ماه پیش تو سر و کله میزدن که آقا به گیرز رای ندین و تحول نیست و اینا , الان دارن میگن اگه به گیرز رای ندین تحت تاثر جو قرار گرفتین.
lolz

• Like
Reactions: capitanrayan
این نظرسنجی شما مشکل داره ... اولا توی بخشی زده شده که مثلا نسبت به تالار اخبار بازدید کمتره . دوما خودت یه جوی درست کردی که انگار هرکی به GeOW رای بده فن PS3 ه !!!!!! خب مشخصه اگه بحث کل کل پیش بیاد Halo بیشتر رای میاره ... در واقع توی تالار 360 2 تا بازی از 360 گذاشتی ولی طوری نوشتی که هرکی فن 360 ه باید به Halo رای بده !!!

این نظرسنجی شما مشکل داره ... اولا توی بخشی زده شده که مثلا نسبت به تالار اخبار بازدید کمتره . دوما خودت یه جوی درست کردی که انگار هرکی به GeOW رای بده فن PS3 ه !!!!!! خب مشخصه اگه بحث کل کل پیش بیاد Halo بیشتر رای میاره ... در واقع توی تالار 360 2 تا بازی از 360 گذاشتی ولی طوری نوشتی که هرکی فن 360 ه باید به Halo رای بده !!!
هر کس بنا به اولویتش رای بده- اصلا بگید پست اول رو خالی کنه!یکی مثل من که اولیت هاش برای بازی -داستان و گیم پلی و موسیقیه- و سبک مورد علاقش FPS -حتما انتظار دارید به GeOW رای بده؟
هر کسی به علاقش رای میده- مگه کسی میگه GOW بده؟ هرکسی منتظر هر بازی هست به اون رای میده،

مطمئن باش GeOW بیشتر خواهد شد-بزار جامعه اماری بالای 70-80 بره!

آخرین ویرایش:

تو تالار اخبار که این را نمیتونستم بزنم درسته ؟!
اتفاقا بخش 360 بازدید زیاد داره مثل اینکه یادت رفته بزرگترین بحث اینجا بوده ؟
یکیش GEARS OF WAR تحول بود :biggrin1:
و اینه که این بازی مال 360 هستند و بنظرم بهتره تو این بخش باشه .
دوما نیما اینو نمیخوای پوشش بدی که PS3 فنها چه مشکلی با HALO دارن لطفا یکیش را نام ببر که یه روی خوش به HALO داشته باشن ؟! بازی را حتی معمولی هم نمیدونن چه برسه .........؟!
با وجود اون بحث هم من فکر نکم یکیش به HALO رای بده ؟!
در مورد خودم هم بارها گفتم سبک مورد علاقم FPS هست وگرنه هیچ وقت نمیگفتم بهترین بازی عمرم HALF LIFE 2 بوده !

گزینه هیچ کدام!:دی

دور از شوخی فرخ زیاد سخت نگیر، من خودم گزینه اولم نمایش Versus بود، بعدش J&D و اینا که هیچ کدوم توی لیست نیومدن!:دی منتها بچه خوبی بودم نه اعتراض کردم و نه نظر سنجی زدم!:دی

تو که هیچی بعضا شک دارم که تو ژاپن بدنیا نیومده باشی ! :biggrin1:
من این تاپیک را فقط محض دوتا بازی بزرگ 360 زدم که ببینیم تو ایران کدوم یک بیشتر طرفدر داره .

آخرین ویرایش:
گزینه هیچ کدام!:دی

دور از شوخی فرخ زیاد سخت نگیر، من خودم گزینه اولم نمایش Versus بود، بعدش J&D و اینا که هیچ کدوم توی لیست نیومدن!:دی منتها بچه خوبی بودم نه اعتراض کردم و نه نظر سنجی زدم!:دی

شاعر میگه : "قربون برم خدا رو , دنیا چقدر کوچیکه! مرز دیروز و امروز , قدر یه مو باریکه...:دی "
6 ماه پیش تو سر و کله میزدن که آقا به گیرز رای ندین و تحول نیست و اینا , الان دارن میگن اگه به گیرز رای ندین تحت تاثر جو قرار گرفتین.
lolz
خداییش ، جون عزیزت ، الان ربط تحول Gears of War به این تاپیک و عنوان نظرسنجیش و جو و اینا چیه ؟! جالبه تحلیل فلسفی و شاعرانه اش هم میکنی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or