TCSCELL 8 کاربر سایت Jun 15, 2010 #61 هیچ کدوم به اونصورت برام مهم نیستن!!:biggrin1:ولی با Halo بیشتر حال میکنم.شاید به این خاطر که تازه Halo3 رو تموم کردم... واسه همین بیشتر منتظر نمایش Reach هستم. دیر رسیدی باو، تهدیگشم خوردن! بیشتر... هیچکدوم رو هنوز ندیدم!:biggrin1:واسم هنوز تازگی داره!!!:biggrin1: آخرین ویرایش: Jun 15, 2010
هیچ کدوم به اونصورت برام مهم نیستن!!:biggrin1:ولی با Halo بیشتر حال میکنم.شاید به این خاطر که تازه Halo3 رو تموم کردم... واسه همین بیشتر منتظر نمایش Reach هستم. دیر رسیدی باو، تهدیگشم خوردن! بیشتر... هیچکدوم رو هنوز ندیدم!:biggrin1:واسم هنوز تازگی داره!!!:biggrin1:
ДядsЙ کاربر سایت Jun 15, 2010 #62 نوشته شده توسط TCSCELL: واسه همین بیشتر منتظر نمایش Reach هستم. بیشتر... دیر رسیدی باو، تهدیگشم خوردن!
نوشته شده توسط TCSCELL: واسه همین بیشتر منتظر نمایش Reach هستم. بیشتر... دیر رسیدی باو، تهدیگشم خوردن!
go to hell کاربر سایت Jun 15, 2010 #65 حالا چی میشد یک گزینه هر دو هم میزاشتین خداییش هر دو تاشون در کنفرانس عالی بودن نمیدونم سونی میخواد چه کنه؟
حالا چی میشد یک گزینه هر دو هم میزاشتین خداییش هر دو تاشون در کنفرانس عالی بودن نمیدونم سونی میخواد چه کنه؟
F.A7 کاربر سایت Jun 16, 2010 #67 با توجه به اینکه منم زیاد از هیلو خوشم نمیاد و زیاد بازی نکردمش,Geow 3 رو انتخاب میکنم.