مقایسه gta iv بین دو کنسول xbox360 و ps3

Gartall

کاربر سایت
خوب مثل اینکه کسی قرار نیست زحمت بکشه بین این دو بازی مقایسه انجام بده .
سایت gamersyde زحمتش را کشیده خوب از این سایت که عکسهاش را دیگه نمیشه کش رفت اپلود هم نمیتونم بکنم با این چند روزه اینترنت زغالی که دارم اگه کسی خواست بره این سایت ببینه و یا زحمتش را بکشه .
ولی تو تصاویری که من دیدم واقعا هیچ تفاوتی بینشون نیست و کاملا مساوی هستند .
در وسط عکسها یه خط وجو داره که تصویر دو نسخه را جدا میکنه اینو برای این گفتم که به قدری گرافیک بازی مساوی هستند نمیتونید اون خط وسط را تشخیص بدید پس توجه کنید !
اینم لینک :
http://www.gamersyde.com/gallery_8319_en.html

نه فقط شما میدونی

15 ساله عزیز
نقد IGN رو هم اگه سواد انگلیسی داری برو بخون
بزرگ خان!
بيا به من بگو ببينم کجای نقد IGN گفته loading در 360 30 ثانیه طول میکشه?!

بیخود شلوغ بازی نکن!
کسی که یک نگاه به پست های قبلیت بندازه فن بوی بودن و بی منطق بودن تو براش ثابت میشه لازم نیست من بیان چیزی بگم!
اون حرف منم که گفتم نسخه PS3 این بازی توی 640p ران میشه و upscale میشه رو هم ثابت کن اشنباه هست. اگرم نمیتونی ثابت کنی دلیل نداره هی بیای اسپم بدی!

ببین جناب مدیر من که اینجا با کسی دعوا ندارم و حوصله کل کل رو هم ندارم

فقط گفتم از نظر رزولوشن و aa و رنگ ها و بقیه چیزها در هر دو نسخه یکسان هستند و از نظر لودینگ به خاطر Install شدن بازی روی هارد روی PS3 زمان لودینگها کمتره

این کجاش فن بوی بازیه!!!!!!

فقط آخرش گفتم نسخه برتر نسخه PS3 هست قبول دارم این یکی یه کم فن بوی وار بود:p
من کی گفتم که نسخه PS3 روی 640p ران نمیشه و اشتباهه!
واقعا 640p هست رزولوشن Native نسخه PS3 و تا 720p
upscale میشه

خب فکر کنم دیگه این قضیه برای همه روشنه
خواهشا دیگه نریزید سرم بسه!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ای بابا ....

آقایون ، خانوم ها ، من گفتم نسخه 360 تا 1080p بازی رو Upscale میکنه ، نسخه PS3 هم تا 720p بازی رو Upscale میکنه ،
این پایین هم با مدرک گذاشتم !!!

ولی رزولوشن Native نسخه Xbox ش 720p هست و رزولوشن Native نسخه Ps3 ش 640p یا هر کوفت دیگه ای ( به هر حال 720 نیست !!! )

خیلی سخته درک این موضوع ؟!!

عکسها : ( با قرمز دورش خط کشیدم که مشخص بشه )

24xj9ea.jpg

9qz97l.jpg

ببین جناب مدیر من که اینجا با کسی دعوا ندارم و حوصله کل کل رو هم ندارم

فقط گفتم از نظر رزولوشن و aa و رنگ ها و بقیه چیزها در هر دو نسخه یکسان هستند و از نظر لودینگ به خاطر Install شدن بازی روی هارد روی PS3 زمان لودینگها کمتره

این کجاش فن بوی بازیه!!!!!!

فقط آخرش گفتم نسخه برتر نسخه PS3 هست قبول دارم این یکی یه کم فن بوی وار بود:p
من کی گفتم که نسخه PS3 روی 640p ران نمیشه و اشتباهه!
واقعا 640p هست رزولوشن Native نسخه PS3 و تا 720p
upscale میشه

خب فکر کنم دیگه این قضیه برای همه روشنه
خواهشا دیگه نریزید سرم بسه!!!:biggrin1:

حرفتو بیخود عوض نکن! دو صفحه قبل وقتی نیما به درستی اشاره کرد که GTA IV نسخه PS3 به صورت 640p هستش این جواب خودت بود :

عزیز من 640p کدومه !!! اینا همه حرفهای بعضی از سایتهاست که از تو فروم هاشون شایعه شده
نسخه PS3 پشت پکش نوشته 720p 1080i 1080p
نسخه 360 فقط هم همینطوره
بعد شما میای میگی نسخه PS3 640p هست و فقط تا 720p Upscale میکنه !!!
نسخه PS3 نمیتونه 1080i یا 1080p رو اجرا و upscale کنه؟؟؟
من Full HD دارم ولی هنوز بازی رو نگرفتم
شما اگه TV Full HD داری یه تست بکن ببین قضیه چیه
هر دو نسخه به صورت Native 720p هستن و تا 1080p, 1080i
upscale میکنند

همونطور که میبینی این چیزی غیر از فن بوی بازی نیست! به جای اینکه هی بحثو عوض کنی بهتره روی حرف اشتباه پافشاری نکنی.
بحث رو هم دیگه تموم کنین!

سلام آقا نیما این دوتا عکسی که گزاشتی فکر کنم پایینی مال PS3 باشه چرا این روشنیش کمتره بعد یک سوال آقا من دارم با VGA بازی میکنم در 360 توی قسمت REFRENCE به نظرتون کدوم گزینه را انتخاب کنم تا بهترین حالت شه چون من هرچی هم اینها را عوض میکنم دقیقا متوجه فرقشون با هم نمیشم و بازی در کل یکم این تاریش اذیت میکنه

اینم یه مقایسه از game trailers :

من فقط ورژن 360 رو بازی کردم ولی توی این ویدئو که game trailers گذاشته افکتهای انفجار و دود توی نسخه 360 و Ps3 کاملا متفاوت هستن.من مطمئم نیستم کدوم بهتره ولی متفاوت هستن.البته اون چیزی که من واقعا رو 360 دیدم در مقایسه با اونی که تو این ویدئو در PS3 هست زیاد تفاوت نداره ولی زیاد مطمئن نیستم لطفا اگر کسی دوتا ورژن رو داره یکم توضیح بده.

آخرین ویرایش:
ای بابا ....

آقایون ، خانوم ها ، من گفتم نسخه 360 تا 1080p بازی رو Upscale میکنه ، نسخه PS3 هم تا 720p بازی رو Upscale میکنه ،
این پایین هم با مدرک گذاشتم !!!

ولی رزولوشن Native نسخه Xbox ش 720p هست و رزولوشن Native نسخه Ps3 ش 640p یا هر کوفت دیگه ای ( به هر حال 720 نیست !!! )

24xj9ea.jpg

9qz97l.jpg
با این عکس ها من نسخه ی ps3 را ترجیح میدم چون صفحه سیاهتره و رنگ ها بهتره لود هم بهتره حالا از آچیو منت ها بگزریم اما نسخه ی ps3 اصلا آچیو منت نداره؟
خداییش فن بازی نیست
اما با توجه به لود پایین و این رنگ ps3 خوبه
یک سوال تو مانیتور کدوم خوبه عکس از مینیتور بزارید؟
درمورد tv هم رزولیشن برای ما فرق نمکنه همش میشه 720 یا رو اون tv میشه 480 که هر دو crt هستند

با این عکس ها من نسخه ی ps3 را ترجیح میدم چون صفحه سیاهتره و رنگ ها بهتره لود هم بهتره حالا از آچیو منت ها بگزریم اما نسخه ی ps3 اصلا آچیو منت نداره؟
خداییش فن بازی نیست

این تفاوت بیشتر مربوط به تنظیمات TV هستن ولی با calibrate کردن توی تنظیمات بازی هم میشه درستش کرد.

ای بابا ....

آقایون ، خانوم ها ، من گفتم نسخه 360 تا 1080p بازی رو Upscale میکنه ، نسخه PS3 هم تا 720p بازی رو Upscale میکنه ، این پایین هم با مدرک گذاشتم !!!

24xj9ea.jpg
9qz97l.jpg
در این شکی نیست که رزولوشن نیتیو این بازی در 360 نسبت به PS3 بهتره اما شما دارین در این مورد که در PS3 این بازی تا 1080p upscale نمیشه اشتباه میکنید.
چون در 360 شما رزولوشن دستگاه رو 1080p گذاشتین پس بازی روی 1080p اجرا میشه ولی چون در PS3 شما همه ی رزولوشن ها رو گذاشتین در نتیجه بازی در بهترین رزولوشن ممکن اجرا میشه==>شما برین تو تنظیمات PS3 و رزولوشن رو فقط 1080p بگذارین.اونوقت می بینید در PS3 بازی روی 1080p اجرا میشه;)

آقا من امروز رو حرف همهی شما رفتم و رزولوشنش را همین طور پایین آورردم نمیدونم چرا هیچ فرقی نمیکنه اصلا این بازی نه بالا میره رزولوشنش نه پایین حالا نمیدونم ولی توی سایه ها که مقایسه میکردم همشون لبه داره

حرفتو بیخود عوض نکن! دو صفحه قبل وقتی نیما به درستی اشاره کرد که GTA IV نسخه PS3 به صورت 640p هستش این جواب خودت بود :

همونطور که میبینی این چیزی غیر از فن بوی بازی نیست! به جای اینکه هی بحثو عوض کنی بهتره روی حرف اشتباه پافشاری نکنی.
بحث رو هم دیگه تموم کنین!
میشه اینقدر بی خودی به من گیر ندی جناب
برو صفحه های قبل رو بخون همه فن بوی بازی دراوردن (ندیدی چند نفر همینجوری الکی اومدن گفتن نسخه 360 بهتره!! من که با دلیل گفتم شما به من میگی فن بوی بازی نیار! این حرفای که شما داری میزنی کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شما فن بوی 360 هستی :))
جناب مدیر شما خودت داری تاپیک رو منحرف میکنی :-"

ولی من آخر نفهمیدم این بازی روی 1080p در نسخه PS3 اجرا میشه یا نه!!!

ولی من آخر نفهمیدم این بازی روی 1080p در نسخه PS3 اجرا میشه یا نه!!!

اينو ببين
Go to to the display option under settings
Select video output settings
Select HDMI
Select custom
Untick 1080i and 720p
Press X
Press X again
Select finish
Launch game
Please note that you need a 1080p HDTV in the 40″ range and preferably connected via HDMI.

اينم لينك

http://talkplaystation.com/how-to-run-grand-theft-auto-iv-at-1080p/

من موندم که چرا بعضی ها نمیخوان قبول کنن حقیقتو.
حتی اگه هیچ کسی هم نتونه تشخیص بده، بازم نسخه 360 بازی از نظر تکنیکی بهتره. اگه نسخه PS3 بازی میخواست با همون رزولوشن 720p و با 2xAA اجرا بشه، احتمالا کل بازی رو باید با 15 فریم بر ثانیه بازی میکردید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or