مقایسه gta iv بین دو کنسول xbox360 و ps3

Gartall

کاربر سایت
خوب مثل اینکه کسی قرار نیست زحمت بکشه بین این دو بازی مقایسه انجام بده .
سایت gamersyde زحمتش را کشیده خوب از این سایت که عکسهاش را دیگه نمیشه کش رفت اپلود هم نمیتونم بکنم با این چند روزه اینترنت زغالی که دارم اگه کسی خواست بره این سایت ببینه و یا زحمتش را بکشه .
ولی تو تصاویری که من دیدم واقعا هیچ تفاوتی بینشون نیست و کاملا مساوی هستند .
در وسط عکسها یه خط وجو داره که تصویر دو نسخه را جدا میکنه اینو برای این گفتم که به قدری گرافیک بازی مساوی هستند نمیتونید اون خط وسط را تشخیص بدید پس توجه کنید !
اینم لینک :
http://www.gamersyde.com/gallery_8319_en.html

مشكل اين بحثتون اينه كه سر چيزايي بحث ميكنين كه محسوس نيستن، تفاوت 4 fps اونم بين 28 تا 33 مگه چقدره؟
يا وقت زيادي دارين يا دلتون ميخواد بحث الكي بكنين، يادتون ميره كه اصل لذت بردن از بازيه، دلت ميخواد GTA بازي كني؟ بخر، بازي كن، ولش كن.
اين بحثا هيچ فايده اي نداره چون اگه اثبات بشه يكي از اين كنسول ها بهتره (رجوع شود به "ممد، بالاخره ..." تو امضاي من)، باز كه نميرين اونيكي رو هم بخرين. همتون هم حداقل يكي از اين كنسول ها رو دارين، پس ديگه اين بحثا چيه؟ خود Micro$oft و S0ny نميان همديگرو با Chainsaw تيكه پاره كنن، شماها كاسه داغتر از آش شدين؟

حالا خوبه PS3 كپي خور هم نشده و همين جلوي برابري دو كنسول رو در نظر يه خريدار ميگيره، اگه كپي خور بود كه هيچ.

مگه قديما كه (حامد و يه سري ديگه يادشنونه) Turtles IV روي Genesis و SNES اومد، كسي اومد شروع به قلم فرسايي كنه كه كدوم بهتره؟ ضمن اين حرف كه تفاوت ها واقعا زياد بودن.

كلي بازي مشترك هردو دارن و از روي بازي هاي Exclusive هم قشنگ ميشه تصميم گرفت كه كدوم كنسول بدردت ميخوره، پس بخرش، بازيتو بكن، and let go.

این حرفت خیلی خوب بود ... حتی نسل پیش هم اینجوری نبود ، ملت همدیگه رو تیکه پاره نمیکردن سر اینکه فلان بازی رو XBOX بهتره یا روی PS2 !
چرا اینجوری شده ؟! تازه سیاست و کثافت کاری هم وارد صنعت گیم شده توی این نسل !!!

ضمن تایید حرف تست 84 عزیز که اسمشو نمی دونم و نیما خان
2.gif

باید دید نسخه PC چطور از آب در می آد.مثلاً افکتهای آب توی نسخه Ps3 یکم بیشتر کار شدن.حالا این که راک استار از این کاری که کرده راضیه یا راضی نیست و مثلاً به نظرش توی 360 که این ویژگی کمرنگ تر بهتر بوده را باید دید!
البته یه مثال سر بسته زدم و امیدوارم متوجه شده باشین که منظور من این بود که خیلی از چیزایی که فن بویها حسن می دونند شاید واقعاً حسن نباشند!
1.gif

مشكل اين بحثتون اينه كه سر چيزايي بحث ميكنين كه محسوس نيستن، تفاوت 4 fps اونم بين 28 تا 33 مگه چقدره؟
يا وقت زيادي دارين يا دلتون ميخواد بحث الكي بكنين، يادتون ميره كه اصل لذت بردن از بازيه، دلت ميخواد GTA بازي كني؟ بخر، بازي كن، ولش كن.
اين بحثا هيچ فايده اي نداره چون اگه اثبات بشه يكي از اين كنسول ها بهتره (رجوع شود به "ممد، بالاخره ..." تو امضاي من)، باز كه نميرين اونيكي رو هم بخرين. همتون هم حداقل يكي از اين كنسول ها رو دارين، پس ديگه اين بحثا چيه؟ خود Micro$oft و S0ny نميان همديگرو با Chainsaw تيكه پاره كنن، شماها كاسه داغتر از آش شدين؟

حالا خوبه PS3 كپي خور هم نشده و همين جلوي برابري دو كنسول رو در نظر يه خريدار ميگيره، اگه كپي خور بود كه هيچ.

مگه قديما كه (حامد و يه سري ديگه يادشنونه) Turtles IV روي Genesis و SNES اومد، كسي اومد شروع به قلم فرسايي كنه كه كدوم بهتره؟ ضمن اين حرف كه تفاوت ها واقعا زياد بودن.

كلي بازي مشترك هردو دارن و از روي بازي هاي Exclusive هم قشنگ ميشه تصميم گرفت كه كدوم كنسول بدردت ميخوره، پس بخرش، بازيتو بكن، and let go.

وقت زیادی اگه کسی نداشت که تو تاپیک نمیومد عزیز من!!
فکر کنم عنوان تاپیک جواب همه انتقادهای شمارو داده "مقایسه GTAIV بین دو کنسول xbox360 و ps3 " معنیش جدای اسمش این میشه که اگه به این بحث علاقه نداری نیا تو
این حرفت خیلی خوب بود ... حتی نسل پیش هم اینجوری نبود ، ملت همدیگه رو تیکه پاره نمیکردن سر اینکه فلان بازی رو XBOX بهتره یا روی PS2 !
چرا اینجوری شده ؟! تازه سیاست و کثافت کاری هم وارد صنعت گیم شده توی این نسل !!!

نسل قبل xbox دیر تر از PS2 عرضه شده بود به همین خاطر کسی تو اینکه Xbox از ps2 گرافیکهای بهتری ارائه میده شک نداشت.(حداقل از نظر تکنیکی)
توی این نسلم اگه سونی اون دموهای pre-render شده و Fake رو توی اون کنفرانسی که تو E32005 داد نمایش نمیداد الان همه اینقدر رو گرافیک بازیا حساس نمیشدن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or