مقایسه gta iv بین دو کنسول xbox360 و ps3

Gartall

کاربر سایت
خوب مثل اینکه کسی قرار نیست زحمت بکشه بین این دو بازی مقایسه انجام بده .
سایت gamersyde زحمتش را کشیده خوب از این سایت که عکسهاش را دیگه نمیشه کش رفت اپلود هم نمیتونم بکنم با این چند روزه اینترنت زغالی که دارم اگه کسی خواست بره این سایت ببینه و یا زحمتش را بکشه .
ولی تو تصاویری که من دیدم واقعا هیچ تفاوتی بینشون نیست و کاملا مساوی هستند .
در وسط عکسها یه خط وجو داره که تصویر دو نسخه را جدا میکنه اینو برای این گفتم که به قدری گرافیک بازی مساوی هستند نمیتونید اون خط وسط را تشخیص بدید پس توجه کنید !
اینم لینک :
http://www.gamersyde.com/gallery_8319_en.html

یک سوال پس این 1080p زر مفت بود
دیگه این شرکت ها حالم را بهم زدن همش دربازه ی بازی دروغ میگن و بازی را الکی الکی بزرگ میکنن؟؟!!
البته جی تی ای که بزرگ بوده و هست و خواهد بود اما واقعا دروغ بده
آخه درغگو دشمن خداست:biggrin1:
شرکت Rockstar حتی یکبار هم نگفته بود که بازی 1080p هست یا قراره 1080p باشه. از همون روز اول اعلام شده بود که این بازی 720p هست.

بنابراین این چیزایی که شما می گی بیشتر به این می خوره که تصورات درونیتون بوده باشه تا دروغ گویی ها دیگران!

یک سوال پس این 1080p زر مفت بود
دیگه این شرکت ها حالم را بهم زدن همش دربازه ی بازی دروغ میگن و بازی را الکی الکی بزرگ میکنن؟؟!!
البته جی تی ای که بزرگ بوده و هست و خواهد بود اما واقعا دروغ بده
آخه درغگو دشمن خداست:biggrin1:

360 که از اول فرار نبود 1080p باشه ولی بعدا بعضی از بازیاش 1080p شدن ولی Ps3 در ابتدا قرار بود دوتا 1080p داشته باشه!! که اون پروژه به دلایلی که یعدا گفته شد باعث قیمت بالای دستگاه و مشکلات مالی میشه کنسل شد.چون PS3 اول قرار بود دو تا سل پروسسور داشته باشه.
به نظر من 1080p فقط به درد یه تلویزیون 80 اینچی میخوره.

360 که از اول فرار نبود 1080p باشه ولی بعدا بعضی از بازیاش 1080p شدن ولی Ps3 در ابتدا قرار بود دوتا 1080p داشته باشه!! که اون پروژه به دلایلی که یعدا گفته شد باعث قیمت بالای دستگاه و مشکلات مالی میشه کنسل شد.چون PS3 اول قرار بود دو تا سل پروسسور داشته باشه.
جناب Killer منظورتون از این جمله چیه ؟
که از اول فرار نبود 1080p باشه ولی بعدا بعضی از بازیاش 1080p شدن
نکنه منظورتون اینه که Xbox 360 تاریخ 2006 و 2005 و بعضی از 2007 ها پورت HDMI ندارن ؟ :laughing:
و اینم بگم که اولین بازی 360 که 1080P بود اگه اشتباه نکنم Virtual Tennis 3 بود !
ولی Ps3 در ابتدا قرار بود دوتا 1080p داشته باشه!!
جان ؟ :eek: :laughing: :laughing:
تلویزیون به قول شما 80 اینچی :laughing: که Full HD نباشه به چه درد میخوره ؟ :laughing:
پ.ن : آدم این همه مخ گیم رو تو این سایت میبینه شاخش در میاد :laughing:

آخرین ویرایش:
جناب Killer منظورتون از این جمله چیه ؟
نکنه منظورتون اینه که Xbox 360 تاریخ 2006 و 2005 و بعضی از 2007 ها پورت HDMI ندارن ؟ :laughing:
و اینم بگم که اولین بازی 360 که 1080P بود اگه اشتباه نکنم Virtual Tennis 3 بود !
جان ؟ :eek: :laughing: :laughing:
تلویزیون به قول شما 80 اینچی :laughing: که Full HD نباشه به چه درد میخوره ؟ :laughing:
پ.ن : آدم این همه مخ گیم رو تو این سایت میبینه شاخش در میاد :laughing:
1.اگر سطح زبانتون اجازه داده باشه که بتونید مصاحبه Todd holmdahl سخن گوی رئیس کمپانی MS رو با سایت TeamXBOX در تاریخ 23 ژوئن 2005 بخونید ازش سوال کردن که X360 این قدرت رو داره که در آینده بازیهایی با رزولوشن 1080p نمایش بده؟
جواب:
Xbox 360 does not support 1080p at this time
منبع:
http://interviews.teamxbox.com/xbox/1190/Xbox-360-Interview-Todd-Holmdahl/p1/

اگر شما X360 رو اون اوایل خریده بودی توی setting های مربوط به Display حالت 1080P وجود نداشت ولی بعدا با Update فیرم ویر کنسول این قابلیت اضافه شد.
2.حرف شما درسته اولین بازی 360 که 1080p بود virtul tennis 3 بود که فیرم ویر کنسولهای قدیمی رو هم اتوماتیک Update میکرد.
3.E3 سال 2005 :
توی اون کنفرانس سونی رسما اعلام کرد که PS3 دوتا خروجی HDMI خواهد داشت و همزمان دوتا خروجی 1080p خواهد داد برای بازیهای multi screen.
56750-7.jpg

عکس اول کنسولی هست که تو E3 2005 نمایش داده شد.
4.منظور من از سایز Tv این هست که Detect کردن تفاوت بین رزولوشن 720p و 1080p در Tvهای سایز پایین مشکل هست.

آخرین ویرایش:
از فن بوی بازیم که بگذریم تفاوت انچنانی ندارن:cheesygri
ولی بنظر من پایین بودن ناچیز رزولوشن
خیلیییی بهتر از دیر لود شدنه ابجکت ها و Textureهای دوره(بقول نیما) من که ندیدم:(
امیدوارم هر ورژنی رو که دارید حالشو ببرید(جای مارم خالی کنید:cheesygri)
من که همه ناخونامو جویدم:(
من میخوام ورژنps3 رو بگیرم همینجا اگه ممکنه بهم برای خریدن gtaIVراهنمایی کنید pm;)

مرسی

KILLER13 مرسي، من نميدونستم اون مدل PRototype اوليه كه دسته هاي بومرنگي هم داشت، 2تا خروجي HDMI داشته.

اگه ميشه يكم دوستانه تر پاسخ بچه هارو بده، مرسي.

ممنون از نیما جان بابت عکسها که گذاشتی و تلب بخشش از شما من منظوری نداشتم گفتم شاید این ign را زیاد قبولش داری برای همین خاطر گفتم .
این ign گفتم که بعضا طرف ps3 را بی دلیل میگیره و برعکس تحویل میده . حالا این تصاویر را که دیدم گفتم . تصاویر هم که مجید جان گذاشت مربوط خود ign هست ! من بالاخره نفهمیدم جریان چی شد .

آخرین ویرایش:
خوب این چندتا مقایسه را هم ببینید بد نیست .

این تصاویر که لینک میکنم مربوط به سایت videogamer هست .
کلی در مورد بازی توضیح داده که میتونید برید اینجا بخونید در مورد همه چیز .
http://www.videogamer.com/features/article/29-04-2008-389-4.html

اینم چندتا تصویر :
از تصاویر کاملا مشخصه که وضوح در نسخه 360 بیشتره و شارپ تر و نسخه ps3 یه حالت تار مانند داره که اونم مربط به رزولیشن میشه .ولی خوب تو ps3 هم مثلا جلوه های اب بهتر کار شده به نظرم .
http://static.videogamer.com/videogamer/images/pub/misc/vsapril29large1.jpg
http://static.videogamer.com/videogamer/images/pub/misc/vsapril29large2.jpg
http://static.videogamer.com/videogamer/images/pub/misc/vsapril29large4.jpg
http://static.videogamer.com/videogamer/images/pub/misc/vsapril29large3.jpg

اینم نتیجه گیری کلی از سایت :
Final Score
Let's make one thing clear: both versions of GTA 4 are deserving of a 10/10 review score. Still, if you own both consoles and want to buy the best version, we'd have to recommend the Xbox 360 game. While both games are more or less functionally the same, the Xbox 360 game looks significantly sharper to our eyes and features more natural lighting. Add in additional points, such as a forced install on PS3 and additional content coming exclusively to the Xbox 360, and Microsoft's console comes out on top.

اینم مقایسه مربوط به سایت gamesradar که به صورت ویدئو هست :
برید اینجا :
http://www.gamesradar.com/video/v-20080429115433544062

در مورد رزولیشن نسخه ps3 :
http://www.ripten.com/2008/04/29/confirmed-gta-iv-ps3-is-not-630pits-640p/

این عکسهای Videogamer کاملا درسته ، حالا بنظر خودت اینا به اون عکس اولی که Trancearena گذاشته ربطی داره ؟!
بعد تو همین عکسهای Video Gamer یا عکسی که من گذاشتم ، تفاوت AA میبینی ؟!

اینا حرفای سایت IGN هست درباره مقایسه هر دو نسخه

For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don’t worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don’t occur very often.

اینا حرفای سایت IGN هست درباره مقایسه هر دو نسخه

For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don’t worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don’t occur very often.

شما بهتره یه نگاه به تصاویر که من بالا گذاشتم و نیما جان هم که خودش هر دونسخه را تجربه کرده و بالا زحمت کشیده ازش عکس گذاشته میتونی اونا را ببینی و بعداز درست بودن حرفهای ign بگی .
چیزی که تا حالا مشخصه تصویر در نسخه 360 وضوح بیشتری داره و شارپتر و aa هم که یکسان هست .از رزولیشن نسخه ps3 هم که با خبری فکر کنم خیلی راحت میتونی از اینها نتیجه بگیری .
این عکسهای Videogamer کاملا درسته ، حالا بنظر خودت اینا به اون عکس اولی که Trancearena گذاشته ربطی داره ؟!
بعد تو همین عکسهای Video Gamer یا عکسی که من گذاشتم ، تفاوت AA میبینی ؟!

منظورت را نفهمیدم ولی در مورد تصاویری که مجید جان گذاشت اگه پایین عکسها نگاه کنی نام ign نوشته شده حالا این تصاویر با گفته های خود ign جور در نمیاد .
در مورد تصاویر Video Gamer کاملا مشخصه که وضوح در نسخه 360 بیشتره و دیگه تفاوتی نمیبینم .
اگه منظورت aa هست درسته هیچ فرقی با هم ندارن ولی خوب در کل میتونم بگم که فکر کنم خودت هم قبول داشته باشی نسخه برتر xbox360 هست حالا اگر خیلی کم هم باشه .

آخرین ویرایش:
توی اون سایتی که درمورد رزولوشن PS3 نوشته , این جمله ها رو نقل کرده:
PS3 GTA IV runs at 640p with 0xAA, in comparison to the Xbox 360 version at 720p with 2xAA.

even though the Xbox 360 has 2xAA. This could be due to the upscaling and post-processing effects smoothing the edges on the PS3.

حالا سوالی که اینجا مطرحه اینه که چرا Rockstar همین پست پروسسینگ ها رو که به نسخه PS3 اضافه کرده تا ضعف رزولوشن رو بپوشونه به نسخه 360 اضافه نکرده تا لبه ها از اون چیزی که هستن صافتر بشن و مثلا 360 رو هم روی 1080p آپ اسکیل کنن؟
یعنی اونا ترسیدن که یه وقت نسخه 360 بهتر بشه و این کار از قصد انجام شده تا دوتا نسخه شبیه به هم بشن و دعوا راه نیفته؟:laughing:
یا مسئله تکنیکی بوده؟:-"
من که میگم این حرفا همش حرف و حدیثه!
بابا بشینید بازیتونو بکنید دیگه شاید یکی از نسخه ها چندتا پیکسل با اون یکی فرق کنه این چه تاثیری تو کل بازی داره؟

آخرین ویرایش:
در نهایت معلوم شده که نسخه 360 گرافیکش بهتر هست ولی یک موضوعی هست که شاید زیاد مهم نباشه ولی خب هست و اون اینه که در نسخه PS3 کیفیت تصاویری که در تلویزیون داخل بازی هست به لطف زیاد بودن حجم Blu-Ray , بهتر و بالاتر هست.
.......................
الان مشخص شده که چرا سایت ها اوایل فکر می کردند که نسخه PS3 بهتر هست و دلیلش هم این بوده در نسخه PS3 رزولوشن روی 640p هست و به وسیله upscaling نقص های گرافیکیش بهتر شده و به نوعی این کار تاثیر مثبت برای نسخه PS3 داشته!
حتی با اینکه نسخه 360 دارای AA 2X و 720P هست و نسخه PS3 دارای AA 0X و رزولوشن 640p هست ولی به دلیل Upscale شدن و post-processing ممکن هست که لبه ها در نسخه PS3 بهتر به نظر برسند.
برای اطلاعات بیشتر میتونید این مقاله کاملی رو که سایت Ripten نوشته رو بخونید.
لینک مقاله
......................
شاید بیربط باشه ولی اینکه میگن نسخه ps3 روی TV های معمولی اجرا نمیشه چیه؟

فریدون کی میگه؟چی میگه؟از کجا خوندی؟لینک؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or