مقایسه gta iv بین دو کنسول xbox360 و ps3

Gartall

کاربر سایت
خوب مثل اینکه کسی قرار نیست زحمت بکشه بین این دو بازی مقایسه انجام بده .
سایت gamersyde زحمتش را کشیده خوب از این سایت که عکسهاش را دیگه نمیشه کش رفت اپلود هم نمیتونم بکنم با این چند روزه اینترنت زغالی که دارم اگه کسی خواست بره این سایت ببینه و یا زحمتش را بکشه .
ولی تو تصاویری که من دیدم واقعا هیچ تفاوتی بینشون نیست و کاملا مساوی هستند .
در وسط عکسها یه خط وجو داره که تصویر دو نسخه را جدا میکنه اینو برای این گفتم که به قدری گرافیک بازی مساوی هستند نمیتونید اون خط وسط را تشخیص بدید پس توجه کنید !
اینم لینک :
http://www.gamersyde.com/gallery_8319_en.html

يه شايعه اي شده بود چند روز پيش كه 2-3 تا سايت معروف هم نوشته بودند كه ورژن PS3 روي 630P اجرا ميشه و ورژن 360 وري 720P و خب فكر كنم ازيكي از فروم هاي PS اگه اشتباه نكنم درز پيدا كرده بود گويا امروز Euro Gamer اعلام كرد كه نسخه PS3 روي 630P اجرا ميشود

اصلا اهمیتی نداره که گرافیک کدوم بهتره...چون GTA رو کسی برای گرافیکش بازی نکرده و نمیکنه.
مقایسش هم زیاد جالب نیست چون محیطو نصف کرده! خوب مثل ادم بیاد از یه محیط 2 تا عکس بده این مسخره بازی دیگه چیه.
از اونورم مطمعن باشین این بازی روی هر دو کنسول یکیه...اگرم تفاوت باشه خیلی خیلی خیلی کمه و قابل دیدن نیست...چون امتیاز هر 2 کنسول یکیه و توی سایت ها هم چیز خاصی در مورد بهتر بودن نگفتن.
در کل Have fun :دی

سلام!
چه مقایسه ی مسخره ای!
چندتا از عکسا:

1077_0005.jpg
1077_0009.jpg

1077_0007.jpg

آخرین ویرایش:
این یکی فکر میکنم بهتر باشه:

PS3:
http://img294.imageshack.us/img294/4913/wmplayer200804280036497sh8.png

360:
http://imk.cx/screenshots/xbox360/Grand Theft Auto IV/compare.png

در ضمن نسخه PS3 بازی در رزولوشن 640p و بدون AA اجرا میشه ولی نسخه 360 در رزولوشن 720p و AA 2x اجرا میشه. البته نسخه PS3 بدلیل Upscale به 720p و یه ***** تصویری خاص باعث میشه تصویر یه مقدار تار شه و تیزی لبه ها مشخص نشه (البته بعضی جاها و نه همیشه)

خوب نیما جان کجایی !!؟
همن سایت IGN که میگفتی دقیقا برعکس حرفها را گفته تو تصاویر بالا که مجید جان گذاشته کاملا مشخصه جریان از چه قراره .
تو تصاویر بالا که مجید گذاشته اگه دقت کنی مخصوصا پله ها کاملا مشخصه که AA در نسخه 360 بهتره حالا رزولیشن هم در نسخه PS3 در 640P اجرا میشه .
حالا فکر کنم KOTAKU درست گفته باشه .
فقط نسخه PS3 کمی پر رنگ تر میزنه .
حالا نمیدونم IGN برای چی اومده طرف PS3 را گرفته ؟!
به همین خاطره که به مقایسه های سایتها اعتباری نیست .

بابا خفه كردين مارو.
بسه ديگه.
اه.
برو بازيشو بازي كن تموم كن قال قضيه رو بكن.

خوب عزیز جان توقع داری تو تاپیک مقایسه بازی gta4 بین دو کنسول راجب چی بحث بشه؟!:confused:

شما میتونی تیتر تاپیک رو بخونی و وارد نشی و نه اعصاب خودتو خورد کنی نه مال دیگران رو!

پ.ن:چرا اون موقع که مقایسه بازی از طرف ign رو گذاشتن اه نگفتی؟!!!

خوب عزیز جان توقع داری تو تاپیک مقایسه بازی gta4 بین دو کنسول راجب چی بحث بشه؟!:confused:

شما میتونی تیتر تاپیک رو بخونی و وارد نشی و نه اعصاب خودتو خورد کنی نه مال دیگران رو!

پ.ن:چرا اون موقع که مقایسه بازی از طرف ign رو گذاشتن اه نگفتی؟!!!
اگه دوست داشتي PM بزن در موردش صحبت كنيم، اينجا جاش نيست.

خوب نیما جان کجایی !!؟
همن سایت IGN که میگفتی دقیقا برعکس حرفها را گفته تو تصاویر بالا که مجید جان گذاشته کاملا مشخصه جریان از چه قراره .
تو تصاویر بالا که مجید گذاشته اگه دقت کنی مخصوصا پله ها کاملا مشخصه که AA در نسخه 360 بهتره حالا رزولیشن هم در نسخه PS3 در 640P اجرا میشه .
حالا فکر کنم KOTAKU درست گفته باشه .
فقط نسخه PS3 کمی پر رنگ تر میزنه .
حالا نمیدونم IGN برای چی اومده طرف PS3 را گرفته ؟!
به همین خاطره که به مقایسه های سایتها اعتباری نیست .

اینجام ، چی شده ؟!

1. Kotaku رو خوندی اصلا ؟! نه حرفی از رزولوشن زده ، نه حرفی از AA ... فقط از FR حرف زده که اولش گفته 369 بهتره ، آخرش گفته PS3 :laughing: حالا درست گفته Kotaku ؟!
در ضمن توی همون تاپیک برو ببین من 1 کلمه هم از درست بودن یا نبودن مقایسه IGN حرفی زدم ؟!! که میای میگی نیما جان کجایی ؟!!
اگه طلب داری طرف حسابت من نیستم که هوار میکشی !
من یه عادتی که دارم تا خودم چیزی رو نبینم راجع بهش نظر نمیدم ! ( برعکس خیلی ها )

2. توی این عکسها رزولوش توی PS3 نه 720 ه نه 640 ، چیزی که من میبینم 480 هم نیست :) تفاوت در رزولوشن وجود داره ولی نه به این اندازه ای که تو عکس بالا میبینی .

3. نسخه 360 رو که از هفته پیش داشتم و توی امضا هم هستش نسخه PS3 هم امروز صبح گرفتم که عکس Box ش رو توی Spoiler اگه خواستی میتونی ببینی .
چیزی که خودم مقایسه کردم و دیدم ، نه در AA تفاوت خاصی دیدم نه در FR . نسخه 360 وضوح بیشتری داری ( که نشون میده قضیه رزولوشن درسته ) و نسخه PS3 هم در لودینگ ها 2 - 4 ثانیه بهتر عمل میکنه ( بخاطر ریختن مقداری از DATA روی هارد ) و همچنین در لود شدن آبجکت ها و Texture های دور PS3 بهتره .

این چیزی بود که من دیدم و با دقت هم دیدم ، حالا هرکسی میتونه فکر کنه من دروغ میگم ...

عکس هم گذاشتم که متاسفانه FR یا زمان لودینگ رو نمیشه توی عکس نشون داد !

عکس ها :
140ky2x.jpg

21mt6rs.jpg

33lf4wo.jpg

یک سوال پس این 1080p زر مفت بود
دیگه این شرکت ها حالم را بهم زدن همش دربازه ی بازی دروغ میگن و بازی را الکی الکی بزرگ میکنن؟؟!!
البته جی تی ای که بزرگ بوده و هست و خواهد بود اما واقعا دروغ بده
آخه درغگو دشمن خداست:biggrin1:

آقا بیخیال هر دو نسخه خوب هستن , حالا بگذریم که نسخه 360 با رزولوشن بالاتری هست و AA هم داره و افت فریمش هم کمتر هست!:biggrin1:
ولی این دیر لود شدن بعضی از درخت ها و خیلی کم در ساختمانها حتی برای 2-3 ثانیه در نسخه 360 وجود داره من خودم 3-4 دفعه دیدم.
.................
حالا یک مشکل جدید برای نسخه PS3 به وجود اومده و اونم اینه که تصویر بعضی موقع ها Freeze میکنه , بعد راکستار گفته اگر این مشکل پیش اومد اطلاعاتی رو که روی هارد ریختید رو Delete کنید و دوباره Install کنید! و بیشتر هم این مشکل در PS3 های 60GB هست.
..................
در ضمن مثل اینکه نسخه PS3 خیلی باگ داره مثلا بازی چند نفر اصلا روی هارد اینستال نمیشه حتی بعد از اینکه کنسول رو Reset کردن هم درست نشده!
البته هنوز RockStar در این مورد واکنشی نشون نداده.
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or