مقایسه Burnout Paradise در PS3 و X360 .

Burnout Paradise در کدام نسخه بهتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    101
360 در مقایسه با PS3 نورپردازی و textureهای بهتری داره ولی frame rate پائینتره.
1184_0003.jpg

ویدئوی HD مقایسه رو از لینک زیر ببینید:
http://www.gamersyde.com/leech_5672_en.html

من نظر خودم رو که مقایسه کرده بودم گفتم ...

اما شما اگه عضو IGN به صورت پولی باشید ( که بهش میگن Insider ) یکسری امکانات اضافه خواهید داشت ، از جمله مقایسه جزء به جزء و کاملا دقیق بازیهای مهم بر روی Paltform ها .
همونطور که گفتم وقتی میخوان امتیاز بدن به دو نسخه خیلی نمیان ریز و دقیق مقایسه کنن و امتیاز متفاوت بدن ، اختلاف باید زیاد باشه که یک نسخه امتیاز بهتری بگیره ...

اما IGN در این قسمت که Head to Head نام داره و برای User های عادی قابل دسترسی نیست جزئی ترین اختلافات رو بهش اشاره میکنه و در زمینه های مختلف مقایسه میکنه .

آخرین بازیهایی که مقایسه شدن Burnout و DMC 4 بودن که من مقایسه Burnout رو لینک نمیدم چون اگه Insider نباشید نمیتونین ببینید ، ولی از نوشته ها Print Screen میگیرم و در یک فایل زیپ براتون آپلود میکنم که هرکی دوست داشت دانلود کنه .

خودم هم یک چکیده ای از مطالب رو اینجا مینویسم :

Features ( خصوصیات و امکانات ) :

در این مورد ابتدا به این اشاره کرده که نسخه 360 باید حتما HDD داشته باشید و چون مدل Core نداره یک نکته منفی حساب کرده ...

به Achievement در نسخه 360 اشاره کرده که یک امتیاز به حساب میاد .

سپس به خاصیت SixAxis در نسخه PS3 اشاره کرده .

در مجموع دو نسخه رو از لحاظ Feature برابر دونسته .

Control :

در این زمینه هم در کل اختلاف خاصی ندیده و اعلام کرده که طرفداران هر دو کنسول با دسته های خودشون راحتن .
ولی در نهایت به خاطر SixAxis رای رو به PS3 داده .

Graphics :

ابتدا به رنگها اشاره کرده که نسخه PS3 رو مقداری بهتر دونسته ، و همچنین Detail ، دید دوردست ( Draw Distance ) و نورپردازی رو به مقدار خیلی کمی در PS3 بهتر دیده .

اشاره کرده زمانی که به اتومبیل ها خیلی نزدیک میشده به مقدار خیلی کمی Texture رو در نسخه 360 بهتر دیده .

به Framerate هم اشاره کرده که در PS3 مقداری سریعتر و نرم تر از 360 بوده .

در مجموع PS3 رو بهتر دیده .

در زمینه های Sound و Presentation ( زمان Loading ) هم دو نسخه رو برابر اعلام کرده .

پ.ن :
من این قسمت رو تا بحال ندیده بودم ولی برای اکثر بازیهای مهم وجود داره ، با توجه به چیزی که خودم دیده بودم در کل مقایسه درستی در همه بازیها انجام داده حالا سعی می کنم در جاهایی که لازم باشه ازش استفاده کنم .

Attachments

پس همه چيز در مقايسه ها كمي به نع ps3بوده
حالا چيزيي نبود كه بصورت كامل ps3برتر باشه؟؟؟؟؟؟

نه ، اگه قرار بود در زمینه ای کاملا برتر باشه و برتریش واضح باشه مطمئنا امتیاز ها چه در IGN و چه دیگر سایتهای معتبر بین دو نسخه متفاوت بود ، که اینطور نیست ...
اکثر بازیهایی که این همه سرش بحث و جدل میشه اینجا ( مخصوصا بازیهای مهم ) یا اصلا تفاوت ندارن یا اینکه اینقدر تفاوت کمه که تشخیصش دقت بسیار بالا و همچنین اطلاعات دقیق گرافیکی میخواد ! در کل اصلا مهم نیست ...
ولی ما هی بگیم ، کو گوش شنوا ؟!!

اگر واقعا نسخه PS3 بهتره پس چرا کمپانی های مختلف از پیچیدگی های سخت افزار PS3 شکایت می کنند!
خود استودیوهای بازیسازی سونی هنوز نتونستن یه بازی درست و حسابی برای PS3 بدن بیرون حالا اونوقت EA بیاد همچین کاری بکنه!
من به شخصه فکر می کنم اگر نسخه 360 از PS3 بهتر نباشه حداکثرش اینه که مساوین;)
IGN رو هم ول کنین چون به خاطر پول همه کار میکنن و همه جور دروغی میگن نمونش سایت Game spot

اگر واقعا نسخه PS3 بهتره پس چرا کمپانی های مختلف از پیچیدگی های سخت افزار PS3 شکایت می کنند!
خود استودیوهای بازیسازی سونی هنوز نتونستن یه بازی درست و حسابی برای PS3 بدن بیرون حالا اونوقت EA بیاد همچین کاری بکنه!
من به شخصه فکر می کنم اگر نسخه 360 از PS3 بهتر نباشه حداکثرش اینه که مساوین;)
IGN رو هم ول کنین چون به خاطر پول همه کار میکنن و همه جور دروغی میگن نمونش سایت Game spot

1. کمپانی های بازیسازی زمانی با سخت افزار PS3 مشکل دارن که بخوان بازی رو از 360 به PS3 پورت کنن ، تازه اونم خیلی هاشون مشکل ندارن ... همه بازیهای Multi بر روی PS3 مشکل داشته ؟!
Burnout هم Lead platform ش PS3 بوده پس مشکلی وجود نداره .

2. عجب ، شما هم که ماشالا هر چی بازی PS3 داشته بازی کردی و همش مذخرف بوده !

EA فقط ناشر بازیه و بازی رو نساخته آقای کاربر فعال اخبار بازی ! بازی توسط Criterion Games ساخته شده

من اصلا کاری به بقیه موارد بازی ندارم ، اینجا بحثه گرافیکه ، اگر هم منظور شما مشکل گرافیکیه خدمتتون عرض کنم که بازیهایی که انحصاری اومده اگه شما در هر زمینه ای بخوای بگی درست حسابی نبوده ، راجع به گرافیک نمیتونی بگی ، حتی اون LAIR که شما خیلی دوسش داری گرافیک خوبی داشت ، MotorStorm اگه هیچی نداشت گرافیک و فیزیک خیلی خوبی داشت ، Ratchet & Clank مشکلش چی بود ؟! Uncharted که فکر نمیکنم راجع به گرافیکش بحثی وجود داشته باشه !
اینهمه گفتن Unreal Engine 3 با PS3 مشکل داره ، شما برو UT3 رو بازی کن مشکلش رو فهمیدی به ما هم بگو ...
پس لطفا یه چیزی از یکسال پیش یاد گرفتید که PS3 بازی نداره ، هی نیاید اینجا تکرار کنید .

3. اولا که IGN این مطلب رو در جایی نوشته که برای همه قابل دسترسی نیست ، لااقل اگه قضیه پول گرفتن و این حرفا بود یه جا مینوشت که افراد بیشتری ببینن ...
در ضمن این اختلاف خیلی کمه ، شما چرا اینقدر ناراحت شدی ؟! اصلا اختلاف خاصی نیست ( این هزار بار )
دوما من خودم هم با چشمای خودم تو دقیق ترین حالت ممکن مقایسه کردم و نظرم رو گفتم ، حالا لابد منم پول گرفتم یا چشام مشکل داره یا اینکه اصلا چیزی حالیم نیست ... کدومه به نظر شما ؟
شما چطوری مقایسه کردی و فهمیدی که یا Xbox بهتره یا کاملا مساوی ؟ لطفا توضیح بده !
در ضمن این مقایسه برای همه بازیهای مهم وجود داره ، مثلا در مورد Assassins Creed نسخه 360 رو با اختلاف کمی بهتر دیده بود ... لابد اونموقع هم از MS پول گرفته بوده ؟!!!

34ox24z.jpg

پس این عکس دروغه؟
(اینو یکی از یچه ها گزاشته بود یادم نیومد لینکش کجاست 2باره گزاشتمش :cheesygri )
عکس با اوم حرف میزنه که میگه ONLY 360 :cheesygri

حوصله ندارم دوباره فک بزنم ، فقط عاجزانه درخواست میکنم هر طوری شده خودتون جفت نسخه ها رو بازی کنید بعدش میاید به این عکس میخندید ، حالا چه همین شکلی باشه چه بر عکس ...
همچین اختلافی در این بازی به نفع هیچ کدوم وجود نداره ....

دوست عزیز شما پول نگرفتی چون علاقه به PS3 داری میگی مال PS3 بهتره همه چیز که پول نیست شما از دستگاهت طرفداری می کنی
در مورد گرافیک هم می گم که همه چیز هم گرافیک نمیشه
----------------------------------------------------------------
ONlY XBOX360

دوست عزیز شما پول نگرفتی چون علاقه به PS3 داری میگی مال PS3 بهتره همه چیز که پول نیست شما از دستگاهت طرفداری می کنی
در مورد گرافیک هم می گم که همه چیز هم گرافیک نمیشه
----------------------------------------------------------------
ONlY XBOX360

دستگاهم ؟! 360 هم دستگاه منه ...

سابقه م تو سایت مشخصه ، هر چیزی حق بوده گفتم همیشه ، خیلی علاقه داری میتونی بری پستام رو بگردی ...

منم مثل شما و خیلی های دیگه نیستم که به دستگاهی علاقه داشته باشم ، این مسئله که کسی به کنسول علاقه داشته باشه واسم خنده داره ! راجع به این هم قبلا گفتم .

اینجا هم حالا من به قول تو علاقه دارم به PS3 !!! نوشته های IGN هم چرته ؟! اونم علاقه داره ؟!
راجع به Assassins Creed چی ؟ اونجا به 360 علاقه داشته ؟!

فقط حرف میزنید ... هر چی خوشتون بیاد درسته ، هر چی بدتون بیاد غلطه !!!

لااقل من اگه چیزی میگم هر دو رو تو شرایط مساوی خودم بازی کردم ، ولی شما چی ؟! هیچ سایتی هم که حرفی نزده که شما ملاک قرار بدی ...
به من بفهمون روی چه حسابی حرف میزنی ؟!

کی گفته همه چی گرافیکه ؟! اینجا سر چی ملت میوفتن به جون هم ؟! سر Gameplay ؟! سر داستان ؟! مگه اونا هم بین دو نسخه فرقی میکنه ؟!
کلا این تاپیک و تاپیک های اینچنینی که مقایسه میکنن کل بحثش گرافیکه ... حالا من بیام اینجا از چی حرف بزنم ؟!

فقط میخواید یه چیزی نوشته باشید ...

آخرین ویرایش:
1. کمپانی های بازیسازی زمانی با سخت افزار PS3 مشکل دارن که بخوان بازی رو از 360 به PS3 پورت کنن ، تازه اونم خیلی هاشون مشکل ندارن ... همه بازیهای Multi بر روی PS3 مشکل داشته ؟!

نخیر شما اشتباه متوجه شدی کلا کمپانی ها با PS3 مشکل دارن چه با بازی ساختن و چه با پورت کردن بازی به خاطر همین هست که Lead Platform بیشتر بازیها و یا به نوعی تمام بازیها 360 هست.

عجب ، شما هم که ماشالا هر چی بازی PS3 داشته بازی کردی و همش مذخرف بوده !

من بازیها رو ندارم ولی اکثر بازیهای ps3 رو تست کردم و میکنم.

من اصلا کاری به بقیه موارد بازی ندارم ، اینجا بحثه گرافیکه ، اگر هم منظور شما مشکل گرافیکیه خدمتتون عرض کنم که بازیهایی که انحصاری اومده اگه شما در هر زمینه ای بخوای بگی درست حسابی نبوده ، راجع به گرافیک نمیتونی بگی ، حتی اون LAIR که شما خیلی دوسش داری گرافیک خوبی داشت ، MotorStorm اگه هیچی نداشت گرافیک و فیزیک خیلی خوبی داشت ، Ratchet & Clank مشکلش چی بود ؟! Uncharted که فکر نمیکنم راجع به گرافیکش بحثی وجود داشته باشه !
اینهمه گفتن Unreal Engine 3 با PS3 مشکل داره ، شما برو UT3 رو بازی کن مشکلش رو فهمیدی به ما هم بگو ...
پس لطفا یه چیزی از یکسال پیش یاد گرفتید که PS3 بازی نداره ، هی نیاید اینجا تکرار کنید .

من به گرافیک Gears of War و Mass Effect میگم گرافیک درست و حسابی در نتیجه فکر نمی کنم هیچ بازی PS3 به پای اونها برسه فعلا.

شما چطوری مقایسه کردی و فهمیدی که یا Xbox بهتره یا کاملا مساوی ؟ لطفا توضیح بده !

با چشمای خودم!

در ضمن این مقایسه برای همه بازیهای مهم وجود داره ، مثلا در مورد Assassins Creed نسخه 360 رو با اختلاف کمی بهتر دیده بود ... لابد اونموقع هم از MS پول گرفته بوده ؟!!!

نه دیگه میومد Assassins Creed رو نمی گفت که تو 360 بهتره! این که دیگه خیلی تابلو بود.

حوصله ندارم دوباره فک بزنم

منم همینطور

با اجازه ی نیما ...

نخیر شما اشتباه متوجه شدی کلا کمپانی ها با PS3 مشکل دارن چه با بازی ساختن و چه با پورت کردن بازی به خاطر همین هست که Lead Platform بیشتر بازیها و یا به نوعی تمام بازیها 360 هست.

حالا من به قبل کار ندارم . اما به نظر شما در اینده هم Lead Platform بازیها همگی 360 خواهد بود ؟ کما بر اینکه همانطور که نیما هم گفت تعداد اندکی از شرکت های بازیسازی با PS3 مشکل داشتند اما الان اصلا اینطور نیست ...

من بازیها رو ندارم ولی اکثر بازیهای ps3 رو تست کردم و میکنم.

من فکر نمیکنم چون ...

من به گرافیک Gears of War و Mass Effect میگم گرافیک درست و حسابی در نتیجه فکر نمی کنم هیچ بازی PS3 به پای اونها برسه فعلا.

همگی قبول داریم که بازی GOW یک بازی خارق العاده بود چه از لحاظ گرافیک و چه از هر لحاظ دیگه اما بازی Mass Effect ...
من یه سوال از شما داشتم . به گفته ی خودتون شما اکثر بازیهای PS3 رو تست کردین . پس یکی از اون بازی ها حتما حتما باید بازی Uncharted باشه . به نظر شما از لحاظ گرافیک Mass Effect از Uncharted هم بهتره ؟ نمیخوام توضیح بدین . فقط اره یا نه ... . ممنون میشم .

با چشمای خودم!

...

نه دیگه میومد Assassins Creed رو نمی گفت که تو 360 بهتره! این که دیگه خیلی تابلو بود.

من نمیدونم چرا زمانی که نیما از بازیهایی که واقعا در 360 بهتر از PS3 بودند تعریف میکنه شما به ایشون نمیگین که چرا از 360 طرفداری میکنی . اما هر زمان که اومده یک بازی یی که در PS3 بهتر از 360 بوده رو با دلیل و منبع و از همه مهتر خودش , که روی هر دو تا کنسول تست کرده میگه شما میگین نیما داره از PS3 طرفداری میکنه ! فکر میکنم دیگه الان بیشتر بچه های سایت قبول دارن که نیما طرف هیچ کنسولی نیست .
با این تفاصیل به نظر شما این قضیه یه مقدار جالب نیست ؟

آخرین ویرایش:
حالا من به قبل کار ندارم . اما به نظر شما در اینده هم Lead Platform بازیها همگی 360 خواهد بود ؟ کما بر اینکه همانطور که نیما هم گفت تعداد اندکی از شرکت های بازیسازی با PS3 مشکل داشتند اما الان اصلا اینطور نیست ...
البته بستگی داره منظور شما از اینده چه زمانی باشه........;) اینده می تونه تا سال 2010 هم طول بکشه :laughing: اگه فکر می کنی که این اتفاق زودتر از این موقع ها میفته مثلا تا چند ماهه دیگه یا یک سال دیگه سخت در اشتباهی ........;)

Mass Effect از Uncharted هم بهتره ؟

گرافیک این 2 عنوان رو کلی نمی شه مقایسه کرد.............. هر قسمتی رو با هر قسمت.....;) برای مثال توی انچارتد یه سری شیدر ها وجود داره که انصافا برای کنسول فوق العاده هست و من نظیرش رو تا به حال ندیده بودم...........:eek: ( به غیر از یکی توی Halo 3 ) ولی خوب از اون طرف گرافیک کاراکتر ها توی مس افکت و چهره پردازی توی این عنوان فوق العاده است و بازم نظیرش تا به حال دیده نشده بود..........:eek: به خاطر همین نمی شه گفت که در کل گرافیک کدوم بازی بهتره چون هر کدوم از بازی ها توی یک قسمت از گرافیک بر قسمت دیگه برتری دارن ................;)

پ.ن : اینم بگم که تنها عنوانی از کنسول PS3 که توی این مدت که از عمر این کنسول می گذره و می شه راجبه گرافیکش بحث کرد و خلاصه اون رو یه عنوان انحصاری قابل قبول به حساب اورد همین انچارتد هست........;) و الا توی بقیه عنوان هایی که تا کنون برای این کنسول عرضه شده مثل LAIR همگی...:sick: و البته لازم به ذکر هست که خیلی ها فکر می کنن این عنوان به خاطر ضعف در گیم پلی نمره پایین دریافت کرده و موفق نشده ولی نمی دونن که این عنوان مشکلات گرافیکی هم داره و........... و حتی اگه مرحله 4 به بعد این بازیرو انجام بدن افت فریم در بازی بیچارشون می کنه :sick:

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
البته بستگی داره منظور شما از اینده چه زمانی باشه........;) اینده می تونه تا سال 2010 هم طول بکشه :laughing: اگه فکر می کنی که این اتفاق زودتر از این موقع ها میفته مثلا تا چند ماهه دیگه یا یک سال دیگه سخت در اشتباهی ........;)

منظورم از اینده همین فرداست . اگه اخیرا شرکتی گفته که با سخت افزار PS3 مشکل داریم و بازی ساختن برای این کنسول سخت هست ممنون میشم به من هم بگی ...
یکی Ubisoft بود که همین چند روز پیش گفت دیگه مشکلی نداریم در این زمینه . علاوه بر این از سخت افزار PS3 هم خیلی تمجید کرد ...

گرافیک این 2 عنوان رو کلی نمی شه مقایسه کرد.............. هر قسمتی رو با هر قسمت.....;) برای مثال توی انچارتد یه سری شیدر ها وجود داره که انصافا برای کنسول فوق العاده هست و من نظیرش رو تا به حال ندیده بودم...........:eek: ( به غیر از یکی توی Halo 3 ) ولی خوب از اون طرف گرافیک کاراکتر ها توی مس افکت و چهره پردازی توی این عنوان فوق العاده است و بازم نظیرش تا به حال دیده نشده بود..........:eek: به خاطر همین نمی شه گفت که در کل گرافیک کدوم بازی بهتره چون هر کدوم از بازی ها توی یک قسمت از گرافیک بر قسمت دیگه برتری دارن ................;)

اولا که Uncharted همه چیزش عالی بود . تنها کسی میتونه بگه این بازی بده که اینو بازی نکرده باشه . مطمئن باش حتی اگه یک فن بوی ناجور 360 هم Uncharted رو بازی کنه از این بازی تعریف خواهد کرد !!
Mass Effect تنها چیزی که داشت طراحی عالی شخصیت هاش بود . از لحاظ گرافیک اصلا و اصلا با Uncharted قابل مقایسه نیست ... . از هر لحاظ که شما بگی ...
هر کسی هم خلاف این رو ثابت کنه مطمئنا فن بوی هست !

پ.ن : اینم بگم که تنها عنوانی از کنسول PS3 که توی این مدت که از عمر این کنسول می گذره و می شه راجبه گرافیکش بحث کرد و خلاصه اون رو یه عنوان انحصاری قابل قبول به حساب اورد همین انچارتد هست........;) و الا توی بقیه عنوان هایی که تا کنون برای این کنسول عرضه شده مثل LAIR همگی...:sick: و البته لازم به ذکر هست که خیلی ها فکر می کنن این عنوان به خاطر ضعف در گیم پلی نمره پایین دریافت کرده و موفق نشده ولی نمی دونن که این عنوان مشکلات گرافیکی هم داره و........... و حتی اگه مرحله 4 به بعد این بازیرو انجام بدن افت فریم در بازی بیچارشون می کنه :sick:

:eek::eek::eek: what ؟؟
افت فریم در اون حد که بیچاره بشیم ؟!! چیزی نگم بهتره ...
راستی بازیهای زیادی PS3 داره که فوق العاده بودن . UT3 , R&C , Motor Storm و ... . اینا گرافیکشون پایینه به نظر شما ؟
حتی همون Lair یی که شما داری میگی از لحاظ گرافیک خوب بود .

موفق باشید .

همچنین ...

موفق باشید .
پس اينجور كه شما مي فرماييد Uncharted تنها عنواني هست كه گرافيك خوبي داره و حتي بازي هايي مثل R&C و Heavenly Sword و Motor Storm و Lair و همه بازي هاي مولتي پلتفرم كه بيشترشون نسخه PS3 اونها از نظر گرافيكي بهتره همه چرتند و اصلا گرافيك به درد بخوري ندارند !!!!!!!!!!!
عجيبا غريبا!!!!!!!!!!!!!
بفرماييد Lair رو هم زير سوال ببريد گيم پلي كم بود حالا از نظر گرافيك؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
واقعا فن بوي بازي هم حدي داره

همه بازي هاي مولتي پلتفرم كه بيشترشون نسخه PS3 اونها از نظر گرافيكي بهتره همه چرتند و اصلا گرافيك به درد بخوري ندارند !!!!!!!!!!!

بیا ... اینم یکی از نوعی دیگر !

آخه چرا اینقدر شماها بی منطقین ؟! شما از کجا همچین کشفی کردی ؟!

انصافا آدم سالم رو شماها روانی میکنید ، چه برسه به یکی مثل من که همینطوریش حال درستی ندارم
:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or