مقایسه Burnout Paradise در PS3 و X360 .

Burnout Paradise در کدام نسخه بهتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    101
درود بر شما.
به نظر من مال 360 بهتره.
ولی هر دو تاش امتیاز 8.8 گرفتن
در ضمن خود سازنده ها هم گفته بودن که paradise قدرت Ps3 رو نشون میده و Lead platform هم PS3 هستش. حالا خیال دارید در بعضی جاهای ریز (که اصلا به چشم نمیاد )مال PS3 بهتر نباشه (که نیست)

البته سیستم Achievement دهی تو این بازی خیلی بازی لذت بخش تر کرده که عین همیشه متاسفانه ps3 فاقد اون هست و همین باعث میشه کسایی که دو کنسولو دارن جذب ورژن 360 بشن ;)

درود بر شما.
به نظر من مال 360 بهتره.
در ضمن خود سازنده ها هم گفته بودن که paradise قدرت Ps3 رو نشون میده و Lead platform هم PS3 هستش. حالا خیال دارید در بعضی جاهای ریز (که اصلا به چشم نمیاد )مال PS3 بهتر نباشه (که نیست)

البته سیستم Achievement دهی تو این بازی خیلی بازی لذت بخش تر کرده که عین همیشه متاسفانه ps3 فاقد اون هست و همین باعث میشه کسایی که دو کنسولو دارن جذب ورژن 360 بشن ;)

باز هم فن بازی ؟؟؟؟؟
چرا هیچ وقت سعی نمیکنید حقیقت رو بگید ؟
من با اینکه از طرفدارای PS3 هستم ، در چند پست قبل گفتم که تمام بازیهای Multiplatform که تا به حال بازی کردم ، به جز 1-2 تا بازی روی 360 بهتر بود . ولی Paradise واقعا روی PS3 بهتره .
به نظر من که کار 360 دیگه تمومه .

عجب رقابتی!!!!!!!!!!!!!! خوبه بازیش زیاد جنجالی نیست وگرنه الان اینجا جبهه بود به جای تاپیک!!!

وقتی گیم اسپات به هر دو نسخه یه نمره داده اون وقت ما چیکاره ایم؟!؟!؟ دیگه از اونا حرفه ای تر پیدا میشه؟ من که نظرمو دادم و بس. بحث کردن به نظر من بیهوده هست مگر تخصصی بحث کنید و عکس بزارید و کالبدشکافی کنید! و... مثل نیما جان

راستی امین چرا رای ندادی؟

من که عکس ها رو نگاه کردم یه جورایی PS3 بهتر به نظر اومد ولی تو نورپردازی 360 بهتر بود تو PS3 انگار نورافکن انداختن رو ماشین ها! (نظرمه ، الان نکشید منو
biggrin1.gif
)
موفق باشید ;)

آخرین ویرایش:
ولی بنظرم واقعا بازی خیلی خوب از ps3 به 360 پورت شده ... اکثر بازی هایی که از 360 به ps3 پورت میشن اصلا خوب از اب در نمیان البته به سازندش هم مربوط میشه
راستی امین چرا رای ندادی؟
رای دادن که فایده ای نداره
هر کی به کنسولی که خودش داره رای میده !

تا بازی رو نکنم که نمیتونم رای بدم در ضمن برای اینکه اینجا رای داد باید هر 2 نسخه رو بازی کرد که من نمیتونم نسخه ی ps3 رو بازی کنم پس رای واسه چی!؟:)

به نظر من که کار 360 دیگه تمومه .

هرچی سعی کردم این جملت هضم کنم نتونستم میشه بگی جرا عمر 360 تموم چون بالاخره ps3 یه بازی داشت که گرافیکش یکم بهتر از 360 شده عمر 360 دیگه تموم خودت خندت نمیگیره:laughing: اگه اینه که تا حالا هزار دفعه عمر ps3 تموم شده :laughing:اگه اینجوری بود که تو نسل قبل عملا ps2 باید کنسول شکست خورده میشد وقتی ایکس باکس اومد با قدرت سخت افزاری خیلی بهتر ولی نشد اصلا ولش کن کار 360 تمومه:laughing: نمیدونم چرا وقتی turok رو ps3 نگاه میکنم فکر میکنم کار ps3 دیگه تمومه :laughing: ادم مجبور به زدن پست میکنید
رای دادن که فایده ای نداره
هر کی به کنسولی که خودش داره رای میده !
اصلا نظرسنجی در مورد بهتر بودن یا بدتر بودن دونسخه مختلف یک بازی معنی نمیده 90 درصد ما ها یکی از دو کنسولو داریم 10درصد هر دوتاشو درنتیجه میمونه 10 درصد حالا از این 10 درصد چند نفر هستن که برن دو تا ورژن بخرن (در اصل میشه گفت کدوم دیوونه ای بیدا میشه که اینکارو بکنه مگه فرد مغازه دار یا فروشنده باشه) اخرش هم میرسیم به حرف خودت هر کی به کنسولی که خودش داره رای میده البته غیر از من :)) برای همین نظرسنجی در این مورد بی معنیه این همه سایت و و مجله در مورد بازی ها نقد مینویسن و عکس میزارن بالاخره ادم میفهمه کدوم بهتره

آخرین ویرایش:
درود بر شما.
به نظر من مال 360 بهتره.

شما هر دو کنسول رو داری ؟ جفت نسخه ها رو هم بازی کردی ؟
بگذریم ....

راجع به امتیازهای سایت ها هم بگم که درصورتی امتیاز متفاوت به دو نسخه میدن که اختلاف خیلی زیاد باشه و نسخه ضعیفتر مشکل داشته باشه ...
مثلا FIFA 08 یا NFS Prostreet و چند تا بازی دیگه از EA در همگی نسخه 360 به مقدار کمی AA بهتری داشت ، ولی همگی امتیاز مشابه گرفتن ، ولی مثلا Skate چون اختلاف AA خیلی زیاد بود و نسخه PS3 کلا از لحاظ Aliasing مشکل داشت بنابراین امتیازها متفاوت بود ...

راجع به Burnout هم همینطور ، اختلاف خیلی زیاد نیست که بخوان امتیاز متفاوت بدن ، ولی میشه به خاطر Frame Rate به نسخه PS3 به اندازه 0.1 - 0.2 بیشتر داد ، البته اگه وسواس به خرج بدن ...

کلا سایت ها و Reviewer ها به اندازه من و شما سخت گیر نیستن ...

اقا اصلن روی ps3 بهتره ولی بنظره شما این اختلاف کم در دو کنسول آنهم فقط در این بازی ،توجیهی برای بیش از یکسال تاخیر در ورود ps3 نسبت به ریلیز 360 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
اقا اصلن روی ps3 بهتره ولی بنظره شما این اختلاف کم در دو کنسول آنهم فقط در این بازی ،توجیهی برای بیش از یکسال تاخیر در ورود ps3 نسبت به ریلیز 360 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟

اختلاف یک بازی بر روی دو کنسول یا 10 کنسول فقط و فقط به یک چیز ربط داره که اونهم اینه که Lead Platform بازی چی باشه ...

زمانی که مثلا یک بازی بر طبق سخت افزار کنسول X ساخته شده دو حالت میتونه پیش بیاد :

1. بازی بر روی کنسول X بهتر از کنسول Y هست ( حالا یا خیلی کم یا خیلی زیاد )
2. بازی بر روی کنسول X و Y کاملا مساوی هست .

این مورد 2 زمانی پیش میاد که بازی ساز به همون اندازه که بر روی کنسول X کار کرده بر روی Y هم کار کنه و بازی رو برای سخت افزار کنسول Y بهینه کنه .

این وسط کنسول و قدرت کنسول هیچکاره ست ...

راجع به این بازی و بازیهای دیگه هم همینطوره ... حالا من نمیدونم این وسط دیر یا زود اومدن یک کنسول چه ربطی به موضوع داره ؟!!

این حرفهایی هم که این سازنده ها و ناشر های بازی میزنن که مثلا فلان بازی فقط بر روی فلان کنسول قابل اجراست و اون یکی کنسول قدرت اجرا رو نداره فقط و فقط برای تبلیغات و بازارگرمی هستش و اینکه یکسری Fanboy رو خوشحال کنن !

ممکنه واقعا یک کنسول قویتر باشه ولی این موضوع زمانی نمایان میشه که یک بازی انحصاری براش بیاد که من و شما نمونش رو از نظر گرافیکی بر روی کنسول دیگر هیچ وقت نبینیم ( البته با اختلاف زیاد و کاملا قابل لمس ) .
که تا بحال این اتفاق نیفتاده ...

نکته :

در این نسل یک مشکلی وجود داره و اون اینه که سخت افزار PS3 و 360 از لحاظ تکنیک ساخت بازی خیلی با هم اختلاف دارن و نزدیک کردن دو نسخه یک بازی برای بازیسازان خیلی مشکلتر از قبل شده ...
برای همینه که شما در این نسل شاهکارهایی مثل Turok یا Double Agent از نظر اختلاف دو نسخه مشاهده کردید ...

ربطش اینه اگه یکی میاد میگه نسخه ps3 بهتره باید اینو درنظر بگیره که این کنسول 1/5 سال دیرتر از 360 اومد و این اختلاف دو نسخه با توجه به تاریخ ریلیز این دو کنسول اصلا بحساب نمیاد . واضحتر بگم ps3 باید خیلی بیشتر از اینها اختلاف سطح بازی با 360 داشت ولی تا بحال هیچ چیزی رو نکرده که نشون بده 1/5 سال تاخیر ورود ارزشش رو داشته .
اینو گفتم واسه اونایی که با شوق و ذوق میان میگن نسخه ps3 بهتره .

خب منم واسه همین اینا رو گفتم ! منظورش شما اینه که چون PS3 دیرتر اومده در نتیجه باید قدرتش بیشتر باشه و بازیها روی PS3 خیلی بهتر باشه ! نوشته های بالا رو یکبار دیگه بخون چون من هم از حرف شما دقیقا همین برداشت رو کردم که اینا رو نوشتم ...

آخرین ویرایش:

راجع به این بازی و بازیهای دیگه هم همینطوره ... حالا من نمیدونم این وسط دیر یا زود اومدن یک کنسول چه ربطی به موضوع داره ؟!!
.

ربطش اینه اگه یکی میاد میگه نسخه ps3 بهتره باید اینو درنظر بگیره که این کنسول 1/5 سال دیرتر از 360 اومد و این اختلاف دو نسخه با توجه به تاریخ ریلیز این دو کنسول اصلا بحساب نمیاد . واضحتر بگم ps3 باید خیلی بیشتر از اینها اختلاف سطح بازی با 360 داشت ولی تا بحال هیچ چیزی رو نکرده که نشون بده 1/5 سال تاخیر ورود ارزشش رو داشته .
اینو گفتم واسه اونایی که با شوق و ذوق میان میگن نسخه ps3 بهتره .

آخرین ویرایش:
حداقل در 2 پست مجزا حرف خودت رو نقض کن...

من این حرف رو از روی فن بودن نزدم .
تا به حال 360 بهتر از PS3 بوده ، ولی با این آمار یکی دو ماه گذشته و موفقیتهای PS3 در این یکی دو ماه و آینده ی روشنی که برای PS3 میتوان حدس زد ، من مطمئنم که 99% در جنگ کنسولها PS3 برنده خواهد شد .

خب این وسط فروش بهتر ps3 تو این چند وقته چه ربطی به اینجا؟!
در ضمن همیشه این طور بوده هر چند وقت یه کنسولی خوب فروش میکنه و بعد دوباره فروشش کم میشه و همین طوری فراز و نشیب داره شما هم زیاد دلتو خوش نکن و سریع برنده رو مشخص نکن! در ضمن اینکه از الان مطمئنی ps3 برندست یعنی فن بویی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or