خوب دوستان بنده PS3 ندارم ولی در آینده ایشالاه........
من الان یه X360 مدل Premuin دارم ساخت 2009 طبق تجربیات و مطالبی که پرسیدمو خوندم خواستم یه مطالب کوتاهی بگم.
ایکس باکس بنده به صورت افقی هستش و 2تا فن از بشت تهوی میکنن اما زیر کنسول خیلی داغ میشه با افقی گذاشتنش کمی بهبود یافت ولی افقی گذاشتن هم بعد چند روز در دسر ساز میشه.
برای کسانی که PS3 از هر مدل دارن میتونن این کار هارو بکنن.1.خیلی ها توی اتاق شخصی خودشون بازی میکنن پس اگه بتونن کنسول رو دز مرض باد کولر قرار بدن بخش رویی و پشتی کنسول خنک میشه. عمودی هم باشه از زیر هم خنک میشه.2. کولر گازی که اینقدر قدرت داره میتونه کنسول رو منجمد کنه البته به خاطر اختلاف دمای خیلی زیاد به خاطر دمای داخلی خارجی مشکل ایجاد میکنه.
3.این روش رو درست امتحان نکردم ولی فکر کنم بشه یه کول پد بزرگ آلیاژی زیر کنسول بزارید که باد سرد رو به زیر کنسول بزنه.
4. خنده داره ولی دوست من روی کنسولشو باز کرده و الاوه بر کار کردن خود فن یه پبکه هم جلو کنسول گذاشته.
5.همیشه یک راه ورود هوا به داخل اتاق بزارید مثلا پنجر رو باز کنید و کار های دیگه...... .
چه جوریه فت کم تر داغ میکنه بیشتر چراغ زرد میشه ؟؟؟؟
مشکل چراغ زرد فقط برای داغی بیش از حد نیستش گاهی اوقات خاک میره توی دستگاه و مانع از روشن شدن کنسول میشه.
یعنی Ps3 فت 40 گیگ به قیمت 330 نخرم!؟برم اسلیم 160 گیگ بخرم 470 تومان!؟چه کنم
خرید کنسول فت یا اسلیم بیشتر اختیاری هستش ولی من امروز توپ خونه بودم چنتا مغازه گفتن که فت هایی که ماداریم 450تومن هستن اما به چشم شما نو و آکبند هستش اما در اصل دست دوم هستن و این همان کنسول هایی هستن که به سونی فرستادن برای تعمییر و باز دوباره بسته بندی شدن و اومدن. و برای همین خیلی فکر میکنن آکبنده میگن فت ارزون تر از اسلیم هستش.
بیشتر افراد کنسول فتو انتخاب میکنن منم میخوام فت بگیرم ایشا... چون شیک و با کلاسه و کلید های خاموش روشن لمسی هست.
ولی الان هرکی بره از مغازه فت بخره اشتباه محض!!!
دقیقا همون چیزی هست که من توضیح دادم برا همینه میگن SLIM بی خودی گرون تره. آقایون توجه میکنید!!!!
)x
فت 40 یا 80 گیگی الان چه قیمته؟
بسته به فروشنده داره از 390 تا 500 تومن دارن.