مقایسه گرافیکی L.A. Noire بین PS3 VS X360

کدام نسخه بهتر است..؟

• XBOX 360

رای‌ها: 77 27.0%
  • PS3

رای‌ها: 178 62.5%
  • مساوی

رای‌ها: 30 10.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    285
بازم @ Fardin
میبینم که هنوزم مشغولی!lol از بقیه دوستان هم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندن و به این نکته توجه داشته باشن که "آقا فردین کاملا درست میگن و حق با ایشونه"
به خاطر خودت میگم چون فکر کنم همه دارن بهت می خندن.
zkp8lwbyxg9h83peykl.jpg

شما به گرفتن عکسهای off screen مشغول باش...

آخرین ویرایش:
بازم @ Fardin
میبینم که هنوزم مشغولی!lol از بقیه دوستان هم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندن و به این نکته توجه داشته باشن که "آقا فردین کاملا درست میگن و حق با ایشونه"
مگه غیر از اینه؟ اگر خلاف این رو میتونی اثبات کنی منطقی بیا صحبت کن نه که وایسی بیرون گود و هر چند یک بار یه پست ول بدی این وسط. حرفی برای گفتن داری بزن و الا اینقدر اسپم نده و وارد تاپیک نشو لطفا. به خاطر خودت میگم چون فکر کنم همه دارن بهت می خندن.

• Like
Reactions: Hodor
خوب خودم دارم میگم در حالت کلی کیفیت تکسچر ها یکسان و مقایسه برای تاخیر لود تکسچر هستش
اگه اینم قبول نداری مشکل من نیست بیخودی هم نقل قول نزن
اهان یعنی شما داری میگی که تمامی این تصاویر بدون هیچ تاخیری گرفته شده ؟؟؟ LOL توی نسخه ps3 اصلا جایی نیست که تکسچر ها بخواند لود بشند نه ؟؟؟ اصلا مگه میشه با این کنسول ها نسل حاظر بازی های open world به این وسیعی ساخت و لود تکسچر توش دیده نشه ؟؟؟ من خودم به نسخه ps3 رای دادم چون واقعا توی سایه ها بهتر عمل کرده ولی بقیه مقایسه ها چرت محضه

بازم @ Fardin

Roflmao
به نظرم بحث با شما بی فایدست یعنی عکسی که اقا فردین گذاشته هم مهم نیست ؟؟؟ حتما ایشون هم دروغ میگه ؟؟؟شما کلا یه دفتر 100 برگ بردار و داخلش بنویس LOL شاید دلت راضی شد و خوشحال شدی که نسخه PS3 بهتره ! هروقت سازنده ها توانستند تفاوت های فاحش بازی هایی مثل crysis 2 و RDR و MAFIA 2 رو درست کنند شما دست از LOL نوشتن بردار

بلاخره بعضی افراد باید با پستهایی خلاف جریان و استفاده از gif بگن وجود دارن دیگه! حالا جناب رابین هود هم همین کار رو کردن!! هرچند میدونن حرفشون کاملا مسخرس و فقط وقتشون رو با طرز تفکرات خنده دارشون هدر میدن!

اهان یعنی شما داری میگی که تمامی این تصاویر بدون هیچ تاخیری گرفته شده ؟؟؟ LOL توی نسخه ps3 اصلا جایی نیست که تکسچر ها بخواند لود بشند نه ؟؟؟ اصلا مگه میشه با این کنسول ها نسل حاظر بازی های open world به این وسیعی ساخت و لود تکسچر توش دیده نشه ؟؟؟ من خودم به نسخه ps3 رای دادم چون واقعا توی سایه ها بهتر عمل کرده ولی بقیه مقایسه ها چرت محضه

شما که اصلا پست های منو با دقت نمیخونی کسی زورت کرده جوابمو بدی
برو چند صفحه قبل ببین چی گفتم حتی قبل از مقایسه DF
لینک

آقایون منطقی، یه حرف بی منطق توی این تاپیک از من نقل قول کنید!
"به هر حال نسخه 360 بهتره "
آها الان حرفم منطقی شد:دی
بیخیال همون قضیه نرود میخ آهنی در سنگ و اینا...

شما که اصلا پست های منو با دقت نمیخونی کسی زورت کرده جوابمو بدی
برو چند صفحه قبل ببین چی گفتم حتی قبل از مقایسه DF
لینک

اتفاقا من اگه بخوام پستی رو نقل قول کنم کاملا میخونم بعد جواب میدم ! در مورد اون بانک هم که شواهد موجود که بافت های 360 بهتره ! من حرف شما رو قبول دارم 20 بارم گفتم که سایه زنی توی ps3 بهتره
آقایون منطقی، یه حرف بی منطق توی این تاپیک از من نقل قول کنید!
"به هر حال نسخه 360 بهتره "
آها الان حرفم منطقی شد:دی
بیخیال همون قضیه نرود میخ آهنی در سنگ و اینا...

اخه دوست عزیز همه از جمله اقا فردین هم دارند میگند که ps3 بهتره ولی بحث دوستان اینه که تفاوت ها اینقدر فاحش نیست که DF نمایش داده ! حالا شما برو دنبال چکش ;)

با هردو کنسول تو یه ال سی دی full hd تستش کردم.نسخه ps3واقعا از نظر گرافیک قویتره.جزییات بیشتر و تصویر شفاف تره.بافتها تو ps3واقعا معرکه ست.

سلام دوستان من الان این بازی رو دارم تو PS3 بازی می کنم دوتا مورد اساسی داره که خواستم اونا رو بگم: (البته نمی گم این مشکل ها تو 360 نیستن. شاید خیلی فاحش تر از PS3 هم باشن. من چون تو 360 بازی نکردم نمی تونم در مورد اون نظر بدم.)
1. وقتی با سرعت تو خیابون میرم شاهد ساخته شدن تک تک ساختمان ها و ... در دوردست ها هستم البته همیشه نه. اما بیشتر اوقات به جای اینکه رفته رفته ساختمان ها دیده بشن ساخته میشن.
2. من تو خیابون های خیلی شلوغ افت فریم رو کاملا احساس می کنم. نمیگم خیلی شدیده ولی بازم هست دیگه و این از نکات ضعف اصلی بازی هست.
فقط خواستم این دو مورد رو بگم تا نظر شما دوستان رو هم بدونم و اینکه این حرفای منو قبول دارین؟ یا دستگاه من مشکل داره؟؟؟

جفت نسخه ها رو دیدم مشکل گرافیکی زیاد داره با اینکه مجموعش خوبه اما به خاطر یه سری ایرادات به دلم نشست حالا اینکه یه ذره کدوم بهتره زیاد تفاوتی ایجاد نمی کنه

صبر می کنیم برای نسخه ی pc به امید اینکه این مشکلات بر طرف بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or