Robin Hood
کاربر سایت
مگه غیر از اینه؟ اگر خلاف این رو میتونی اثبات کنی منطقی بیا صحبت کن نه که وایسی بیرون گود و هر چند یک بار یه پست ول بدی این وسط. حرفی برای گفتن داری بزن و الا اینقدر اسپم نده و وارد تاپیک نشو لطفا. به خاطر خودت میگم چون فکر کنم همه دارن بهت می خندن.بازم @ Fardin
میبینم که هنوزم مشغولی!lol از بقیه دوستان هم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندن و به این نکته توجه داشته باشن که "آقا فردین کاملا درست میگن و حق با ایشونه"
اهان یعنی شما داری میگی که تمامی این تصاویر بدون هیچ تاخیری گرفته شده ؟؟؟ LOL توی نسخه ps3 اصلا جایی نیست که تکسچر ها بخواند لود بشند نه ؟؟؟ اصلا مگه میشه با این کنسول ها نسل حاظر بازی های open world به این وسیعی ساخت و لود تکسچر توش دیده نشه ؟؟؟ من خودم به نسخه ps3 رای دادم چون واقعا توی سایه ها بهتر عمل کرده ولی بقیه مقایسه ها چرت محضهخوب خودم دارم میگم در حالت کلی کیفیت تکسچر ها یکسان و مقایسه برای تاخیر لود تکسچر هستش
اگه اینم قبول نداری مشکل من نیست بیخودی هم نقل قول نزن
به نظرم بحث با شما بی فایدست یعنی عکسی که اقا فردین گذاشته هم مهم نیست ؟؟؟ حتما ایشون هم دروغ میگه ؟؟؟شما کلا یه دفتر 100 برگ بردار و داخلش بنویس LOL شاید دلت راضی شد و خوشحال شدی که نسخه PS3 بهتره ! هروقت سازنده ها توانستند تفاوت های فاحش بازی هایی مثل crysis 2 و RDR و MAFIA 2 رو درست کنند شما دست از LOL نوشتن برداربازم @ Fardin
میبینم که هنوزم مشغولی!lol از بقیه دوستان هم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندن و به این نکته توجه داشته باشن که "آقا فردین کاملا درست میگن و حق با ایشونه"
Roflmao
100% همینطوره.بازم @ Fardin
"آقا فردین کاملا درست میگن و حق با ایشونه"
.
اهان یعنی شما داری میگی که تمامی این تصاویر بدون هیچ تاخیری گرفته شده ؟؟؟ LOL توی نسخه ps3 اصلا جایی نیست که تکسچر ها بخواند لود بشند نه ؟؟؟ اصلا مگه میشه با این کنسول ها نسل حاظر بازی های open world به این وسیعی ساخت و لود تکسچر توش دیده نشه ؟؟؟ من خودم به نسخه ps3 رای دادم چون واقعا توی سایه ها بهتر عمل کرده ولی بقیه مقایسه ها چرت محضه
آقایون منطقی، یه حرف بی منطق توی این تاپیک از من نقل قول کنید!
"به هر حال نسخه 360 بهتره "
آها الان حرفم منطقی شد
بیخیال همون قضیه نرود میخ آهنی در سنگ و اینا...