مقایسه گرافیکی L.A. Noire بین PS3 VS X360

کدام نسخه بهتر است..؟

• XBOX 360

رای‌ها: 77 27.0%
  • PS3

رای‌ها: 178 62.5%
  • مساوی

رای‌ها: 30 10.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    285
واقعا مسخرس که تا بحث کدوم گرافیک بهتر داره میشه یه عده خیال میکنن کنسول مورد علاقشون ناموسشونه که اینجوری ازش دفاع میکنن!
عزیز برادر بخدا مشخصه تکسچر ها تو 360 بهتره! خوب چرا با چشم میبینی اما میگی نه!
آخه چی بهت میرسه غیر اینکه کسی دیگه حسابی روت باز نمیکنه و به حرفات توجه نمیکنه!

شاید نسخه PS3 بازی تو بعضی قسمتها مثل سایه زنی بهتر باشه ولی این قضیه هیچ ربطی به اون عکسی که DF گذاشته نداره..
اون عکس اصلا تکستچر ها لود نشده و این رو هر کسی میتونه تشخیص بده

دوستانی که ادعای منطق و کمالشون میاد بیان اول این دو تا عکس رو مقایسه کنند که خود DF گذاشته و ببینند حداقل آسفالت جاده ها تو کدو نسخه بهتر هست..؟

سمت چپ نسخه XBOX 360

n3r59mhtrmuuckb217jl.jpg

حالا این عکس رو نگاه کنید ببینید آسفالت اصلا سنخیتی با اون عکس بالا داره یا نه..؟

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/texture1_360.bmp.jpg
جالبی شما, این عکس DF رو قبول داری اما عکس های که بر خلاف نظرتون هست رو نه ؟! خُب توی این تصویر هم تکسچر های نسخه PS3 لود نشده.

پ.ن: کشش ندیدن دیگه

این قضیه دیگه کش دادن نداره که ! فرق ها واقعا به اندازه ای نیست که یک کنسول رو کاملا برتر از اونیکی بدونیم ! فقط یه مقدار سایه زنی و به قولی draw distance تو ps3 بهتر کار شده. خوبه خود فردین جان هم آخر حرفش اشاره داشتن که نسخه ps3 برنده بازی هست.. البته من هم نمیخوام الکی از نسخه ps3ش دفاع کنم چون تو همین عکس هایی که terova عزیز گذاشتن تکسچر آسفالت روی 360 واقعا بهتر بود..(اون عکس های DF هم تابلو بود هنوز لود نشده بود بازی رامبو ی سگا کف زمینش بهتر از این بود!)

قابل توجه رضا عزیز و تمام دوستان :دی

این عکس رو همین الان از نسخه 360 بازی گرفتم. Nice Picture, is not it؟!!

این عکسی که DF قرار داده...

و این عکسی که الان گرفتم. جالبه نه؟

پس آقای RObinhod عزیز، حالا میبینی که انگاری DF هم داری شیطنت میکنه و حق دارم اونو زیر سوال ببرم؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 孢子
آقا من یکی سردرگم شدم. :d
بالخره رسما کدوم نسخه سرتره؟ :d

وحید جان 100% نسخه PS3 بهتره و توش شکی نیست.

draw distance
نور پردازی
سایه ها
همه تو نسخه PS3 بهتره.

کل بحثی که من داشتم می کردم این بود که بافت های 360 اونجوری نیست که DF گذاشته و کذبه. که با عکسی که بالا گذاشتم حرفم رو هم ثابت کردم که نسخه ها تقریبا برابرن. فقط تو یه یه صحنه که بازی کردم اوایل بازی به نظرم رسید که تو اون بانک، نسخه 360 بافت بهتری نسبت به PS3 داشت. حالا از اونجاشم عکس میگرم میذارم.

در کل فکر می کنم که بافت هاش نوسان داره.

واقعا نمیدونم DF منظورش از این کار چی بوده.

قابل توجه مازیار عزیز و تمام دوستان :دی

این عکس رو همین الان از نسخه 360 بازی گرفتم. Nice Picture, is not it؟!!

این عکسی که DF قرار داده...

و این عکسی که الان گرفتم. جالبه نه؟

پس آقای RObinhod عزیز، حالا میبینی که انگاری DF هم داری شیطنت میکنه و حق دارم اونو زیر سوال ببرم؟!

چه رنگ و لعاب جالبی گرفته اون عکسی که خودت گذاشتی :d
کاش رنگ بازی این جوری بود .....

اینا مثلا خیر سرشون h2h ها توقع دارین اون کسی که دار مقایسه رو انجام میده
بشینه پای اون نسخه که تکسچرهاش لود بشه بعد عکس بندازه:d میاد در یک زمان شات رو میگیره حالا هرکی سریع تر بود برندست تا اینجای که از عکسای که df گزاشت مشخص مشکل لود تکسچر توی نسخه ps3 کمتر
اینم یه عکس دیگه از df اون سایه بون به اون گنده ای تو نسخه 360 حذف شده اینو چی میگید:d
و البته باز هم مشکل لود تکسچر در نسخه 360
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/view1_ps3.bmp.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/view1_360.bmp.jpg

من دو تا نسخه رو دارم بافتها هم توی ps3 هم توی 360 یه جاهایی دیر لود میشه که کاملا اتفاقیه لبه سایه ها تو 360 مثلا اومدن نرم کار کنن که جالب نشده سایه ها تو ps3 بهتره و draw distance نسخه ps3 هم بهتره نور پردازی توی ps3 در مجموع بهتره اما یه چیزو تو 360 و ps3 با هم مقایسه کردم اونم اینه که رفلکشن روی بدنه ماشینا توی 360 به نظر من بهتره و با فریم ریت بیشتری update میشه ولی روی ps3 کندتره حالا دیگه نمیدونم آقا FaRd!N شما که هر دوتا رو داری اینو ببین شما هم اینجوری حس میکنی یا نه؟

اینا مثلا خیر سرشون h2h ها توقع دارین اون کسی که دار مقایسه رو انجام میده
بشینه پای اون نسخه که تکسچرهاش لود بشه بعد عکس بندازه:d میاد در یک زمان شات رو میگیره حالا هرکی سریع تر بود برندست تا اینجای که از عکسای که df گزاشت مشخص مشکل لود تکسچر توی نسخه ps3 کمتر
اینم یه عکس دیگه از df اون سایه بون به اون گنده ای تو نسخه 360 حذف شده اینو چی میگید:d
و البته باز هم مشکل لود تکسچر در نسخه 360
http://images.eurogamer.net/assets/a...w1_ps3.bmp.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/a...w1_360.bmp.jpg

در ضمن مگه کسی گفته سایه های 360 بهتره که میگید "اینو چی میگی" الان 8 صفحه اینجا گفته شده که سایه های PS3 بهتره بعد شما دوباره میری سر خونه اول. عجب گیری کردیم بخدا.

اما یه چیزو تو 360 و ps3 با هم مقایسه کردم اونم اینه که رفلکشن روی بدنه ماشینا توی 360 به نظر من بهتره و با فریم ریت بیشتری update میشه ولی روی ps3 کندتره حالا دیگه نمیدونم آقا FaRd!N شما که هر دوتا رو داری اینو ببین شما هم اینجوری حس میکنی یا نه؟
به این مورد دقت نکردم شب نگا میکنم میگم جواب رو.

• Like
Reactions: Terova
میشه گفته هاتو یکم بیشتر توضیح بدی من که چیزی حالی نشد. یعنی چی وقت نداره بشینه تکتسچر لود بشه؟ در حد ثاینه هم طول نمیشکه لود شدنش. وقتی هم بازی رو رو هارد نصب میکنی اصلا مجال نمیده تو متوجه بشی.

منظورم این بود که تصاویر در ان واحد گرفته میشه به مجال اینا کاری ندارن کسی که دار h2h میکن
درستش هم همین که در همون لحظه هر دو نسخه مقایسه بشن چون h2h حالا میخواد به ثانیه لود بشه یا هرچی تا مشخص بشه سرعت عمل کدوم پلتفرم بهتر وگرنه در حالت کلی
کیفیت تکسچر ها به یک اندازه
در ضمن مگه کسی گفته سایه های 360 بهتره که میگید "اینو چی میگی" الان 8 صفحه اینجا گفته شده که سایه های PS3 بهتره بعد شما دوباره میری سر خونه اول. عجب گیری کردیم بخدا.

:d
یعنی واقعا فکر نکنم اون دوتا عکسی گزاشتم رو دیده باشی سایه بان بابا:d
همون یاروی که سمت راست تصویر سر در مغازه هستش گرفتی قضیه رو :دی

منظورم این بود که تصاویر در ان واحد گرفته میشه به مجال اینا کاری ندارن کسی که دار h2h میکن
درستش هم همین که در همون لحظه هر دو نسخه مقایسه بشن چون h2h حالا میخواد به ثانیه لود بشه یا هرچی تا مشخص بشه سرعت عمل کدوم پلتفرم بهتر وگرنه در حالت کلی

:d
یعنی واقعا فکر نکنم اون دوتا عکسی گزاشتم رو دیده باشی سایه بان بابا:d
همون یاروی که سمت راست تصویر سر در مغازه هستش گرفتی قضیه رو :دی
تا حالا همچین چیز ضایعی نشنیده بودم ! یعنی چی که در یک لحظه میگیره ؟؟؟ مگه روبات میخواد عکس بگیره که حالیش نباشه ؟؟؟ در ضمن برای مقایسه کیفیت بافت باید در حالت عادی گرفته بشه حالا میخواد با تاخیر باشه یا نباشه ! در ضمن شما فکر میکنی لود شدن تکسچر ها 30 دقیقه طول میکشه لابد که وقت نداره طرف !!! بعضی وقت ها ادم یه نظراتی میشنوه که هوش از سرش میپره ! مسله مقایسه سر سرعت لود توی بازی نیست سر کیفیت اوکی ؟؟؟

فکر کنم بدونی بازی Open World هست و خطی نیست

اگر این عکسها رو هم مقایسه کنی می فهمی در یک فریم نیستن یعنی امکان نداره در یک فریم عکس گرفت..

تا حالا همچین چیز ضایعی نشنیده بودم ! یعنی چی که در یک لحظه میگیره ؟؟؟ مگه روبات میخواد عکس بگیره که حالیش نباشه ؟؟؟ در ضمن برای مقایسه کیفیت بافت باید در حالت عادی گرفته بشه حالا میخواد با تاخیر باشه یا نباشه ! در ضمن شما فکر میکنی لود شدن تکسچر ها 30 دقیقه طول میکشه لابد که وقت نداره طرف !!! بعضی وقت ها ادم یه نظراتی میشنوه که هوش از سرش میپره ! مسله مقایسه سر سرعت لود توی بازی نیست سر کیفیت اوکی ؟؟؟

خوب خودم دارم میگم در حالت کلی کیفیت تکسچر ها یکسان و مقایسه برای تاخیر لود تکسچر هستش
اگه اینم قبول نداری مشکل من نیست بیخودی هم نقل قول نزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or