مقایسه گرافیکی L.A. Noire بین PS3 VS X360

کدام نسخه بهتر است..؟

• XBOX 360

رای‌ها: 77 27.0%
  • PS3

رای‌ها: 178 62.5%
  • مساوی

رای‌ها: 30 10.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    285
یعنی تفاوت از نظر تکسچر، نور پردازی و سایه زنی فاحش تر از این ندیده بودم، جالبه دوستان دو نسخه رو بازی کردند و نسخه 360 تکسچر خیلی بهتری داره lol

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/shadow_ps3.bmp.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/shadow_360.bmp.jpg

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/texture1_ps3.bmp.jpg
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/texture1_360.bmp.jpg

کسایی که سوادشون میرسه حتماً مقاله DF رو بصورت کامل مطالعه کنند
:)
این عکسایی که گذاشتی میدونم که خودتم میدونی ولی کامل لود نشده:) چون همچین چیزویو تو کل بازی که الان رفتم ندیدم:) (دیسک 2 ام) اینیم که گذاشتی یادمه تو دیسک 1ـه من بدون نصب بازی اینو رفتمو اینجوری نبود!
آقا یکلام ختم کلام! سایه ها و فریم ریت ps3 بهتره تموم!

بیخیال دوستان امیدوارم به کسی بر نخورده باشه، جواب چیزی هم که مشخصه اصلاً بحث کردن در موردش جایز نیست.
عکس های مسخره گذاشتن و حرف رو به زور به کرسی نشوندن هم جایز نیست. از همین پستت معلومه که خودتم قبول کردی پست قبلی من رو، و نمیخوای ادامه بدی. اگر جوابی داری خوشحال میشم بحث رو ادامه بدیم تا به یه نتیجه منطقی برسیم.

همه چشم دارن و میبینین عکس ها رو و چشم های ما با بقیه فرقی نداره (البته استثنا هست بین بعضی ها).

اوه اوه Digital Foundry هم زیر سوال رفت! خب قربانی بعدی چه سایتی میتونه باشه؟
منتظر حدسیات شما از طریق پی ام هستیم . :d
سایت DF میخواد نباشه از اون گنده ترش هم باشه با این عکس هاش زیر سوال میره. وقتی به عقل کوچک و نخودی DF که عکس لود نشده قرار میده شک نکنیم باید به عقل خودمون شک کنیم که دوستان خوشبختانه شک کردن (البته ما شک کردیم)

شما هر وقت تونستی از اون PS3 یک ساعت دست بکشی و با دو چشم خودت دو نسخه رو مقاسه کنی بیا وارد بحث شو.

جالبه که دوستان PS3 فن اصلا خط آخر پست قبلیم رو نخوندن و فقط اونجاهایی که بهشون بر خورده رو در نظر گرفتن.

واقعا براتون متاسفم.

واقعا من نمیدونم هدف این سایت و دوستان با گذاشتن این عکس های من در اوردی و دستکاری شده چیه ؟؟؟

اوه اوه Digital Foundry هم زیر سوال رفت! خب قربانی بعدی چه سایتی میتونه باشه؟
منتظر حدسیات شما از طریق پی ام هستیم . :d

به قول اقا فردین هر سایتی میخواد باشه چه ربطی داره ؟ مگه همین game spot سر کین و لینچ گند نزد ؟؟؟ پس خواهشا قبل از پست دادن یکم حرفتون رو مزه مزه کنید و بسنجید بعد بگید

• Like
Reactions: FaRd!N
عکس های مسخره گذاشتن و حرف رو به زور به کرسی نشوندن هم جایز نیست. از همین پستت معلومه که خودتم قبول کردی پست قبلی من رو، و نمیخوای ادامه بدی. اگر جوابی داری خوشحال میشم بحث رو ادامه بدیم تا به یه نتیجه منطقی برسیم.
جالبه همیشه ناظم ها سعی می کنن بحث رو خاتمه بدن اما شما بقیه رو به چللنج می طلبی:d
ولی واقعا رو ps3 فریم ریت و سایه خیلی بهتر تا x360.

د

جالبه همیشه ناظم ها سعی می کنن بحث رو خاتمه بدن اما شما بقیه رو به چللنج می طلبی:d
ولی واقعا رو ps3 فریم ریت و سایه خیلی بهتر تا x360.
کدومشون بهتر هستند من هنوز نسخه ps3بدستم نرسیده ولی رو360بازی میکنم بازی تو ذوق ادم میزنه واقعا چمن ها در این بازی عیب داره بازی پر از باگ است به نظرمن ای عکس ها هم چیزیی رو به خوبی نشون نمیدن ما که سرعت اینترتمون خیلی بالاست دو تا دمو از بازی با کیفیت 1080pبزارید تا بدونیم کدومشون بهتر است با این عکس سخت یا اصلا ادم نمیتونه تشخیص بده کدومشون بهتر شاید این عکس ها دستکاری شده باشند #:-s

عکس مسخره ؟! DF ؟! بیخیال ما حرف شمارو قبول کردیم.

اون پست بنده هم دلیلش اینه که حوصله بحث های تکراری برای چیزی که جوابش مشخصه رو ندارم, برداشت آزاد نیست!

در کل بیخیال...

HEAD TO HEAD

کدومشون بهتر هستند من هنوز نسخه ps3بدستم نرسیده ولی رو360بازی میکنم بازی تو ذوق ادم میزنه واقعا چمن ها در این بازی عیب داره بازی پر از باگ است به نظرمن ای عکس ها هم چیزیی رو به خوبی نشون نمیدن ما که سرعت اینترتمون خیلی بالاست دو تا دمو از بازی با کیفیت 1080pبزارید تا بدونیم کدومشون بهتر است با این عکس سخت یا اصلا ادم نمیتونه تشخیص بده کدومشون بهتر شاید این عکس ها دستکاری شده باشند #:-s
شاخ به شاخ
ببینید کدوم بهتر گیم تریلرز همیشه بی طرف بوده.
حجم:149MB
http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/3244/t_lanoire_graphicscomp_gt_hd.mp4]

@ Fardin
توهینات رو که نادیده میگیرم!
والا واسه منکه فرقی نداره کدوم نسخه بهتره چیزیم از بهتر یا بدتر بودنش عایدم نمیشه شما داری واسه یه بازی خودتو به آبُ آتیش میزنی! به خاطر شخص شما هم پست ندادم کلا واسم جالب بود که مسئله به این واضحی چرا باید اینقدر کش پیدا کنه!
به فرض DF هم به قول شما تصاویر مسخره میگذاره! IGN و lot هم دروغ میگن؟! اگه من بگم شما و امثالت درست میگین، راضی میشی؟

والا واسه منکه فرقی نداره کدوم نسخه بهتره چیزیم از بهتر یا بدتر بودنش عایدم نمیشه شما داری واسه یه بازی خودتو به آبُ آتیش میزنی! به خاطر شخص شما هم پست ندادم کلا واسم جالب بود که مسئله به این واضحی چرا باید اینقدر کش پیدا کنه!
به فرض DF هم به قول شما تصاویر مسخره میگذاره! IGN و lot هم دروغ میگن؟! اگه من بگم شما و امثالت درست میگین، راضی میشی؟
شاید نسخه PS3 بازی تو بعضی قسمتها مثل سایه زنی بهتر باشه ولی این قضیه هیچ ربطی به اون عکسی که DF گذاشته نداره..
اون عکس اصلا تکستچر ها لود نشده و این رو هر کسی میتونه تشخیص بده

دوستانی که ادعای منطق و کمالشون میاد بیان اول این دو تا عکس رو مقایسه کنند که خود DF گذاشته و ببینند حداقل آسفالت جاده ها تو کدو نسخه بهتر هست..؟

سمت چپ نسخه XBOX 360

n3r59mhtrmuuckb217jl.jpg

حالا این عکس رو نگاه کنید ببینید آسفالت اصلا سنخیتی با اون عکس بالا داره یا نه..؟

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/3/3/8/texture1_360.bmp.jpg

عکس مسخره ؟! DF ؟! بیخیال ما حرف شمارو قبول کردیم.

اون پست بنده هم دلیلش اینه که حوصله بحث های تکراری برای چیزی که جوابش مشخصه رو ندارم, برداشت آزاد نیست!

در کل بیخیال...
رضا واقعا نمیخوای قبول کنی که تکستچر ها لود نشدن؟!

@ Fardin
توهینات رو که نادیده میگیرم!
آخه چرا شماها واقعا اینجوری هستید؟ اصلا پست های منو میخونید؟! از بهتر بودن یکی از دو نسخه چیزی عاید من هم نمیشه. خودم رو به آتیش میزنم تا بتونم حرفمو حالیتون بکنم که نمیشید بخدا بعد بگو توهین میکنی.

ای عالم و آدم این ملت نسخه ps3 برنده این میدونهههههههههههههههه چرا این بخش رو متوجه نمیشید؟!!!!

این پست هایی که من دادم در راستای اینه که ثابت کنم بافت ها توی 360 اونجوری نیست و DF اجازه نداده بافت ها لود بشه و عکس مورد دار گذاشته. فقط همین. دیگه با چه زبونی بگم نمیدونم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or