مقایسه گرافیکی عنوان Cod4 بین Ps3 و X360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
توی این عکس ها که هیچ فرقی با هم ندارن و اگر کسی بگه کدوم بهتره فقط از روی تعصبش میگه....
تکسچرها، بافتها، نورپردازی، رنگ بندی و ....... در نسخه 360 بالاتر و بهتره.خیلی واضحه شما نمیبینی :-":biggrin1:.

توی Ps3 همه جا تاره و ماته یه مقدار خیلی کم X360 نور پردازیش بهتره که خیلی هم محسوس نیست.

من که گفتم بازم میگم نسخه Xbox360 تا حدودی از Ps3 بهتره.

یک سال گذشت این ps3 نیفتاد رو دور کی میخواد بیفته رو دور خدا میدونه کی سازنده میخوان با این سخت افزار تخیلی اشنا بشن خدا میدونه..............

doostan aziz xbox360 emsal va ta 1 sale dige mitoone raghibe ps3 bashe vali badesh chi mikhad ba 3 ta cpu biad jelooye 7 ta cpu ps3 chi begeh be khatere hamine ke microsoft mikhad console jadid baraye sale 2011 bedeh chon khodesham midoone xbox360 nahayatan ta 2 sale dige mitoone davoom biare badesh bayad bereh kenar agar mikhayd ghodrate vagheie ps3 ro bebinid 1 sale dige sabr konid oonvaght xbox360 mikhad ba omide khodesh yani halo 3 biad ba ps3 kalkal kone??!!!!1​

صداي جلز و ولز از شماست كه كباب پز برقي ، اونم از نوع دكوريش خريدي گذاشتي ور دلت نگاش ميكني و با خودت ميگي : اي كاش 360 داشتم ! چون نميتوني 60 تومن 60 تومن پول بازي بدي ! ما 5 تومن همون بازي رو ميخريم تازه با كيفيت بهتر !

در ضمن ، اون هم كه ميگي همش غلطه نسخه ي PS3 روي 1080p نيست اگه هم قرار باشه 600p باشند هر دو كنسول هست نه فقط 360
مفهومه ؟

mitoonim darim 60 toman 80 toman poole bazi midim

یادداشت مدیریت:
**لطفا فارسی بنویسید**

سخت افزار بهتر و قوی تر از یکی از بنیان های Hd و دیسک های بلو ری به طور حتم میتونه تصویر خروجی بهتری بده
حالا هرچقدر هم که بی انصاف باشیم چاره ای جز پذیرش این موضوع نداریم
نمی تونیم با دیدن یه بازی پورت شده خودمونو گول بزنیم

سخت افزار بهتر و قوی تر از یکی از بنیان های Hd و دیسک های بلو ری به طور حتم میتونه تصویر خروجی بهتری بده
حالا هرچقدر هم که بی انصاف باشیم چاره ای جز پذیرش این موضوع نداریم
نمی تونیم با دیدن یه بازی پورت شده خودمونو گول بزنیم
: چرا یکم اطلاعات خودت بالا نمیبری تا از این حرف های خنده دار نزنی جوک نگی و مارو شاد نکنی:laughing: پس با بلوری میشه کیفیت تصویر بهتری گرفت:laughing: با این حرف ها ابروی چهار نفر طرفدارمنطقی ps3 هم ازبین میبری

nothing

: چرا یکم اطلاعات خودت بالا نمیبری تا از این حرف های خنده دار نزنی جوک نگی و مارو شاد نکنی:laughing: پس با بلوری میشه کیفیت تصویر بهتری گرفت:laughing: با این حرف ها ابروی چهار نفر طرفدارمنطقی ps3 هم ازبین میبری
متاسفانه همچین پست هایی، باعث دلسردی میشه:(
ماکزیمم بیت ریت برای HD DVD هم 36.55 Mbit/s هست
ماکزمم بیت ریت هم برای BD میتونه 54 Mbit/s باشه
در کل bitrate روی بلوری به صورت Audio + Video میتونه 54 Mbit/s باشه که از اون 40 Mbit/s میتونه برای Video باشه.
در HDDVD کل رقم bitrate برای Audio + Video میتونه 36.55 Mbit/s باشه(با DVD یا CD مقایسه کنید!)
هر دو فرمت فرمت های خیلی خیلی خوبین، مخصوصا واسه کسایی که مثلا یه LCD نسل هشت از S-LCD به همراه یه سینما خانگی حرفه ای دارن.
متاسفانه تو بازی ها فقط تصاویر رندر شده میتونن یه همچین بیت ریتی داشته باشند.پس اینکه تصویر یه بازی واسه Xbox بهتره یا واسه PS3، بسته به شرکت سازنده اون بازی داره.مثلا افتضاحی که کونامی تو PES2008 واسه PS3 در اورد. بحث سل رو الان نمیشه مطرح کرد. در کل هر دو اینها، کنسول های خیلی خوبی هستند
پ.ن:
-من نه PS3 دارم نه Xbox.ولی در عوض عاشق HD Video هستم و فقط همین واسم اهمیت داره در ضمن چون فکر میکنم BD برنده فرمت وار بشه ،قابلیت پخش BD رواز قبلیت های خوب این کنسول میدونم.
S-LCD: نتیجه اتحاد سونی وسامسونگ بود-کلیه پانل های ال سی دی های سامسونگ و سونی توسط(S-LCD (sony&sumsong LCD ساخته میشه

من این بازی رو روی هر دو کنسول کنار هم بازی کردم .
باید بگم که نسخه 360 بهتره .
در نسخه 360 هم Aa هم نورپردازی بهتر از نسخه Ps3 هستش .

متاسفانه همچین پست هایی، باعث دلسردی میشه:(
ماکزیمم بیت ریت برای HD DVD هم 36.55 Mbit/s هست
ماکزمم بیت ریت هم برای BD میتونه 54 Mbit/s باشه
در کل bitrate روی بلوری به صورت Audio + Video میتونه 54 Mbit/s باشه که از اون 40 Mbit/s میتونه برای Video باشه.
در HDDVD کل رقم bitrate برای Audio + Video میتونه 36.55 Mbit/s باشه(با DVD یا CD مقایسه کنید!)
هر دو فرمت فرمت های خیلی خیلی خوبین، مخصوصا واسه کسایی که مثلا یه LCD نسل هشت از S-LCD به همراه یه سینما خانگی حرفه ای دارن.
متاسفانه تو بازی ها فقط تصاویر رندر شده میتونن یه همچین بیت ریتی داشته باشند.پس اینکه تصویر یه بازی واسه Xbox بهتره یا واسه PS3، بسته به شرکت سازنده اون بازی داره.مثلا افتضاحی که کونامی تو PES2008 واسه PS3 در اورد. بحث سل رو الان نمیشه مطرح کرد. در کل هر دو اینها، کنسول های خیلی خوبی هستند
پ.ن:
-من نه PS3 دارم نه Xbox.ولی در عوض عاشق HD Video هستم و فقط همین واسم اهمیت داره در ضمن چون فکر میکنم BD برنده فرمت وار بشه ،قابلیت پخش BD رواز قبلیت های خوب این کنسول میدونم.
S-LCD: نتیجه اتحاد سونی وسامسونگ بود-کلیه پانل های ال سی دی های سامسونگ و سونی توسط(S-LCD (sony&sumsong LCD ساخته میشه
شما که پلی 3 ندارید پس چرا ایکون پلی 3 را جزو دستگاه هایی که دارید گذاشتید؟:laughing:

بابا اینکه نشد مقایسه البته از زحمات دوستمون باید تشکر کرد ولی اینطوری نمیشه قضاوت کرد
در ضمن من مقایسه گیم اسپات رو هم قبول ندارم چون جانب داریش از مایکرو سافت دیگه بر همه عیان شده
اینکار فقط و فقط به دست کسانیکه هم 360 و هم پلی3 دارن قابل انجام هست و در شرایطی که به دور از هرگون تعصبی نظرش رو بگه
اما از تصاویری که من دیدم برای سونی کمی طبیعی تر هست ولی اینها همه باید در کنار هم و در شرایط یکسان باشه
روی کار گیم اسپات هم نمیشه اطمینان کرد تا جایی که شاید روی تصاویر رو هم دست کاری کنند
چون تو سایت اون میری اصلا و ابدا از بازیهای پلی استیشن 3 خبری نیست همش شده ایکس باکس 360 که واقعا مسخره هست
مگر میشه یک بازی خوب هم از سونی به بازار نیامده باشه در حالیکه از 30 نفر شاید هم بیشتر از بچه های این سایت که پلی 3 داشتن نظرشون رو پرسیدم همه از این کنسول راضی بودن و اونهایی هم که هم 360 و هم پلی 3 داشتن سونی رو بهتر میدونستن از لحاظ کارایی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or