مقایسه گرافیکی عنوان Cod4 بین Ps3 و X360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوبه من توضیح و علتم نوشتم !
ببین عوض اینکه حرفای دیگرانو کپی کنی اینجا برو بالاخره یه ps3 پیدا میشه توشهرتون بعد بیا اونوقت نظر بده من که کشته مرده ps3 نیستم بیام بگم بهتره خوب خیلی از بازیا تو 360 بهتره از جمله pes2008 .درضمن وقتی میگم بهتره منظورم این نیست که مثلا برای ps3 یه چیز دیگست .دقیقا مثل همه به جز یه سری جزیات.

نسخه xbox 360 این بازی بهتره؟به علت وجود یک کارت گرافیک قدرتمند به اسم ATI داخل این کنسول . نور پردازی و سایه زنیهای بهتری نسبت به گرافیک PS3 داره.شما توی PS3 تست کنید متوجه می شید که بازی توی این کنسول نور زیادی داره و تسکچور ها یک مقدار نسبت به XBOX 360 پائین تره.البته AA هم به مراتب بهتره از PS3 هستش؟الان فن بوی...............!! با سپاس

ببین عوض اینکه حرفای دیگرانو کپی کنی اینجا برو بالاخره یه ps3 پیدا میشه توشهرتون بعد بیا اونوقت نظر بده من که کشته مرده ps3 نیستم بیام بگم بهتره خوب خیلی از بازیا تو 360 بهتره از جمله pes2008 .درضمن وقتی میگم بهتره منظورم این نیست که مثلا برای ps3 یه چیز دیگست .دقیقا مثل همه به جز یه سری جزیات.

1.حرف دیگران کپی نکردم.
2.نه کشته مرده PS3 نه XBOX360
3.شعر هم نمیگم.
4.شما اول دلیلتون را قرار بدبد سپس از PS3 طرفداری کنید.
5.در ضمن تند بر خورد نکید و احترام رو نگه دارید.
6.هم PS3-XBOX360-WII-PSP-PC HIGH END-PSP- همه دم دستمه و لازم نیست تو شهرتون بگردم >شما کجا هستید ؟

فکر نکنم از لحاظ گرافیکی فرق زیادی داشته باشن تازه بازی سازها هنوز با سخت افزار ps3اشنا نشدن

یک سال گذشت این ps3 نیفتاد رو دور کی میخواد بیفته رو دور خدا میدونه کی سازنده میخوان با این سخت افزار تخیلی اشنا بشن خدا میدونه..............

1.حرف دیگران کپی نکردم.
2.نه کشته مرده PS3 نه XBOX360
3.شعر هم نمیگم.
4.شما اول دلیلتون را قرار بدبد سپس از PS3 طرفداری کنید.
5.در ضمن تند بر خورد نکید و احترام رو نگه دارید.
6.هم PS3-XBOX360-WII-PSP-PC HIGH END-PSP- همه دم دستمه و لازم نیست تو شهرتون بگردم >شما کجا هستید ؟

خوبه تا 6 بلدی بشمری اصلا کنسولی که این جور بازیا رو تو 1080 نشه باهاش بازی کرد چارش سطل مکانیزس .:p

واقعا مایه ی شرمندگیه که اینجوری تو سرو کله ی هم میکوبید مثلا نسخه ی ps3 یا 360 این بازی یه کم بهتر باشه یا بدتر چه فرقی میکنه اونقدر تفاوت ندارن که بیاید سرش بحث کنید و بدتر از اون به هم توهین کنید .
درسته بازی برای سرگرمی لازم است ولی اونقدر ارزش نداره که دوستیتونو تو این سایت زیر پا بذارید و به هم توهین کنید . هر کسی با کنسولش حال کنه و اینقدر خودشو درگیر بازی نکنه چون ارزششو نداره . من اول فکر میکردم که تفاوت گرافیک ps3 و 360 خیلی زیاده اونم به خاطر تفاوت سی پی یو شون که مال پلی 3 دو ترا فلاپه و مال 360 یک ترا فلاپ ولی دیدم نه این خبرا نیست
و فرق آنچنانی ندارند . حالا یه کم aa بالا و پایین بشه یا جزئیات اصلا ارزش فکر کردن هم نداره چه برسه به بحث کردن . با تشکر

به نظر من هر دو عالی هستند فقط نسخه 360 تاحدودی بهتر است

'می بینم صدای جلز و ولز فن بوی های xbox 360 دارها در اومده که نسخه ps3 این بازی در 1080p هست و گرافیک بازی بالاتره بد جوری دارین می سوزین اره....... اخه در کتون می کنم
حالا برای خالی نبودن عریضه و بگید ما هم کنسول داریم تا تابستون بابخاری برقی کنسولتون حال کنید تایه فکری به حالت به حالتون بکنم
حالا صدای گر گرفتن فن بوی های xbox 360 دارها رو با هم می شنویم/:)

آخرین ویرایش:
شما برید افتضاحی که ps3بار اورده رو ماست مالی کنید آ خه hh و rsv2 ندارین:laughing::biggrin1:

من نسخه Ps3 رو بازی نکردم ولی نسخه Xbox 360 رو که بازی کردم هنوز اندرکف موندم و تو کل عمرم چنین گرافیکی رو ندیدم...
مخصوصا اون قسمت که فکر کنم تو عراقه و می ندازنم تو ماشین (توی اون صحنه واقعا با یه فیلم سینمای هیچ تفاوتی نداشت)

'می بینم صدای جلز و ولز فن بوی های xbox 360 دارها در اومده که نسخه ps3 این بازی در 1080p هست و گرافیک بازی بالاتره بد جوری دارین می سوزین اره....... اخه در کتون می کنم
حالا برای خالی نبودن عریضه و بگید ما هم کنسول داریم تا تابستون بابخاری برقی کنسولتون حال کنید تایه فکری به حالت به حالتون بکنم
حالا صدای گر گرفتن فن بوی های xbox 360 دارها رو با هم می شنویم/:)
صداي جلز و ولز از شماست كه كباب پز برقي ، اونم از نوع دكوريش خريدي گذاشتي ور دلت نگاش ميكني و با خودت ميگي : اي كاش 360 داشتم ! چون نميتوني 60 تومن 60 تومن پول بازي بدي ! ما 5 تومن همون بازي رو ميخريم تازه با كيفيت بهتر !

در ضمن ، اون هم كه ميگي همش غلطه نسخه ي PS3 روي 1080p نيست اگه هم قرار باشه 600p باشند هر دو كنسول هست نه فقط 360
مفهومه ؟

نازی بابا جان ایراد از ps3 پیدا نمیکنی میخوای یه چیز گفته باشی كباب پز برقي ، از نوع دكوريش :laughing::laughing::laughing: این تیکه رو خیلی خندیدیم:laughing::laughing: کی به کی می گه كباب پز برقي ، از نوع دكوريش بگذریم
احواله کوره اهن پزیت چطوره روزی چندتا سه چراغ میده بیرون

اگه مردی یه لینک بده که ps3 بخاطر دمای بیش از حد سه چراغ شده و سوخته اگه زنی که هیچی.

بابا ما مایه داریم از راه قانونی وارد میشیم مثل شماها بخاطر هزار تومن ....... :-"بن نمی شیم و..........:-":-"
دکور ما از نوع بلوری. سل و.....باکلاس هست تفلکیا دهنتون اب افتاد حوس بلوری کردین

آخرین ویرایش:
دیدم بعضی از دوستان با گفتگو چیزی تو کتشون نمیره، گفتم یکم تو درک این موضوع کمکشون کنم.

پ.ن. دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی مونه.

توی این عکس ها که هیچ فرقی با هم ندارن و اگر کسی بگه کدوم بهتره فقط از روی تعصبش میگه....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or