مقایسه گرافیکی عنوان Cod4 بین Ps3 و X360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز از توی این دموهم چیز خاصی نمیشه فهمید . صحنه هایی هم که مقایسه کرده بود بیشتر حالت دمو داشت تا خود بازی و مطمئناَ تو این صحنه ها فرقی ظاهر نمیشه . اگه کسی بتونه از مرحله اول بازی که تو کشتی هستش عکس بگیره خیلی بهتره . مخصوصاَ اول کار که از تو هلیکوپتر کشتی رو میشه دید ، آب دریا منو خیلی اذیت کرده اگه تو ps3 هم همون باشه حیف پول که آدم بابت اورجینال بده رو همون 360 بازی میکنه .:sick:

81548_med.jpg

81546_med.jpg

81549.jpg

مخصوصاَ اول کار که از تو هلیکوپتر کشتی رو میشه دید ، آب دریا منو خیلی اذیت کرده اگه تو ps3 هم همون باشه حیف پول که آدم بابت اورجینال بده رو همون 360 بازی میکنه .
می گم تکاوچ جان کل بازی رو ول کردی چسبیدی به اون یه تیکه آب دریا که فقط تو یه مرحله 15 دقیقه ای میاد و تموم می شه؟
نسخه ps3 هم همینه. شاید یکم image quality بهتر باشه ولی اینطوری نیست که مثلا الان یه آب طبیعی و متفاوت از 360 اونجا ببینی چون سازنده ها 100 بار گفته بودن که تکسچر ها در همه پلتفور ها یکی خواهند بود.
البته هنوز این مسئله که نسخه ps3 1080p هست یا نیست معلوم نشده چون سایت های مثل gamespot هم به این مسئله اشاره کرده بودند.

توی عکس های گذاشته شده که نسخه ی 360 خیلی بهتره تکسچر 3 خیلی پایین تره
این عکس رو خودتون گرفتید یا مال سایتی چیزی هست؟

می گم تکاوچ جان کل بازی رو ول کردی چسبیدی به اون یه تیکه آب دریا که فقط تو یه مرحله 15 دقیقه ای میاد و تموم می شه؟
نسخه ps3 هم همینه. شاید یکم image quality بهتر باشه ولی اینطوری نیست که مثلا الان یه آب طبیعی و متفاوت از 360 اونجا ببینی چون سازنده ها 100 بار گفته بودن که تکسچر ها در همه پلتفور ها یکی خواهند بود.
البته هنوز این مسئله که نسخه ps3 1080p هست یا نیست معلوم نشده چون سایت های مثل gamespot هم به این مسئله اشاره کرده بودند.
میدونم اشکان جان راستش بدجوری زده بود تو حالم اصلاَ کشتی روی آب تاثیر نمیزاشت .
میدونی گفتم شاید شاید مثل اویل 4 گیم کیوب و ps2 شده باشه یادته که از زمین تا آسمون فرقشون بود . ولی خوشبختانه فرق اینا اگرهم فرقی باشه کم هست :biggrin1: .
بگذریم من fps باز نیستم برای همین راجب گیم پلیش نظر نمیدم ولی حتماَ خیلی خوبه که همه خوششون اومده .

اولی PS3 بهتره . دومی که اسلحه هست 60 بهتر نشون داده شده . نظر منه .
تکاوچ جان من میگم اون یه ربعرو چشماتو ببند بازی کن دریا زده نمیشی :biggrin1:

Once Upon A Time In War

شیدرهای به کار رفته در داخل XBOX360 بهتر است و جزییات بهتر.در نسخه PS3 در حد XBOX360 نیست که سازندها میتونستن با تاخیر در انتشار این نسخه بهبود بدن .
در ضمن همونطور که چند وقت پیش گفته بودم نسخه XBOX360 بهتر خواهد بود چراکه در سال2005 شرکت Infinity Ward با فشارهایی که به خود داشت توانست کار درست با XBOX360 سریع با ارتباط با سازندهای XBOX360 یاد بگیره و نتیجه اون عرضه موفقیت امیز Call OF Duty 2 در XBOX360 بود که بهترین بازی 360 شد. با این حال Infinity Ward روی XBOX360 تجربه داشت اما ساخت بر روی PS3 اولین بارشان بود و طبیعی بود که با نداشتن تجربه روی سخت افزار PS3 نتونن چارچوب بازی به استاندارد XBOX360-Pc بر سونن. البته در اینده به احتمال زیاد نسخه های کنسولی بازی ها زیاد با هم فرق نخواهند داشت.
جدا از این موارد تجربه Call OF Duty 4 برای کاربران XBOX360-PS3 فوقالعاده فراموش نشدنی است و چندان فرقی هم مثل CAll OF Duyt 3 ندارند.و هردو Gameplay مشابه دارند.

سلام ببینید از نظر گرافیک دوستانی که عیب میگیرن کاملا قابل احترام هست ولی واقعا مراحلی وجود داره که اوج گرافیک را در بین همه بازی ها نشون داد به طور مثال اون مرحله هست که شما به عنوان تک تیر انداز هستید که دو نفر هستید و مربوط به 15 سال قبل میشه واقعا این مرحله یک شاهکار هست به حدی عالی کار شده که حد نداره من واقعا این مرحله را با فیلم Shoter از مارک والبرگ انداخت کسانی که فیلم را دیده بودند میدنن که دقیقا چی میگم و واقعا گرافیک این قسمت مخصوصا قسمت اولش با واقعیت تفاوتی نداشت

سلام ببینید از نظر گرافیک دوستانی که عیب میگیرن کاملا قابل احترام هست ولی واقعا مراحلی وجود داره که اوج گرافیک را در بین همه بازی ها نشون داد به طور مثال اون مرحله هست که شما به عنوان تک تیر انداز هستید که دو نفر هستید و مربوط به 15 سال قبل میشه واقعا این مرحله یک شاهکار هست به حدی عالی کار شده که حد نداره من واقعا این مرحله را با فیلم Shoter از مارک والبرگ انداخت کسانی که فیلم را دیده بودند میدنن که دقیقا چی میگم و واقعا گرافیک این قسمت مخصوصا قسمت اولش با واقعیت تفاوتی نداشت

بله درسته . به نظر من اوج کار Infinity Ward در همین مرحله بود که واقعا جزییات در مدلها و رنگها کاملا واقعی و شگفت انگیز بود و اوج Gameplay نیز در همین قسمت است.
بهترین مورد کار Infinity Ward استفاده نکردن از موتر Call OF Duty 2 که فکر کنم نوعی نگراش موتر Quake بود است و طراحی موتر خودشان که باب میلشان بوده تا به خواسته هایشان برسند از همه مهمتر بوده و باعث پیشترفتهای زیادی شده است.

من اولا نمیدونم شما که بازیرو دارین هنوز نمیدونین 1080p با1080i روساپورت میکنه بعدشم من هم تو 360 هم تو ps3 بازی کردم با اطمینان میگم ps3 بهتره هرکی میگه نه شعر میگه در ضمن همه عکسای بالا برای نسخه pc خجالت داره

آخرین ویرایش:
من يه تريلر از مقايسه اين 2 تا ديدم
الکی شلوغش نکنيد ، هيچ کدوم برتری نسبت به اون يکی نداره

من اولا نمیدونم شما که بازیرو دارین هنوز نمیدونین 1080p با1080i روساپورت میکنه بعدشم من هم تو 360 هم تو ps3 بازی کردم با اطمینان میگم ps3 بهتره هرکی میگه نه شعر میگه در ضمن همه عکسای بالا برای نسخه pc خجالت داره
بله واقعآ خجالت داره که یسری فنبوی مثل شما نمیخواین حقیقت رو قبول کنید و هنوز اندر خم یه کوچه اید!

خوبه من توضیح و علتم نوشتم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or