مقایسه گرافیکی عنوان Cod4 بین Ps3 و X360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rezaigi2004

کاربر سایت
فقط خواهش میکنم فن نباشید و واقع بین باشید.
هر تصویری از بازی خودتون هم گرفتید با ذکر کنسول قرار بدید ممنون

80506_med.jpg

از روی اینا که نمی شه چیزی فهمید به دلیل اینکه اصلا عکسا در یک منطقه نیستند و این بازی هم جوریه که گرافیک مرحله هاش یکم با هم متفاوته.

یکی از بچه هایی که هر دو کنسول رو داره اگه مقایسه انجام بده خوب می شه مثل نیما جان.

به نظر من نسخه ي PS3 رنگ آميزيش به قهوه اي ميزنه اما 360 يه چيزي بين آبي و سبز هستش ! :biggrin1:
در كل من هر دو نسخه رو عكس هاشون رو ديدم ! به نظرم 360 بهتره ، بدون فن بوي بازي گفتم !:biggrin1:

به نظر من از روي تصاوير مقايسه نکنيد و فقط اونايي که هر دو نسخه رو دارند مقايسه کنند...

از روی این تصاویر اصلا چیزی مشخص نیست...
و بهترین راه همونیه که دوستان گفتن و یا اینکه صبر کنیم ببینیم گیم اسپات مقایسه انجام میده یا نه!

درود
این کار احتیاج به تخصص داره :biggrin1:. همینطوری از روی عکس و دمو نمیشه چیزی گفت;).

برو تو سايت gamersyde تريلراي هر دو تا رو گذاشته
خودت ببين بگو كدوم بهتره؟;):p

من ورژن 360 بازی کردم دو تا تریلر PS3 هم دیدم فرقی ندارن اگرم باشه با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیست:biggrin1: ولی جدا عین هم هستن;)

/:)
PS3 Call of Duty "Only" 720p
PlayStation 3 owners are taking issue with the packaging for Activision’s Call of Duty 4, which states that the game supports 1080i and 1080p displays. In actual fact, the game code is hard-set to run only at the 720p high-definition resolution, meaning that Infinity Ward’s hugely anticipated modern day shooter has issues running on some older 1080i-only HDTV sets, defaulting to the lower 480p setting. In contrast, the Xbox 360 rendition of the game has support for all HDTV resolutions via its built-in hardware scaler, and can even run on a multitude of computer monitors via the VGA connection.
http://www.gametap.com/home/read/article/8a250901160f94bf011611682de606e0

بابا 1080p هم ساپرت میکنه . خبرش همه جا هست . دو تصویر از یک منطقه بزارید ببینید هیچ تفاوتی نداره .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or