مقایسه بسیار کوتاه مشخصات فنی SteamBox با PS4 و XBOX ONE

HosseinBrusli

کاربر سایت
xbox-one-playstation-4-600x300.jpg

مدتی پیش Valve طی خبری مشخصات سخت افزاری دستگاه Steam Machine که مخصوص بازی کردن است را اعلام کرد . این دستگاه بسیارپرقدرت با سیستم عامل Steam OS کار میکند و چندی پیش نیز مشخصات کامل این دستگاه در VG247 منتشر شد . مشخصات Steam Machine به شرح زیر است :

GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 -GPU
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high

این دستگاه به عنوان یک پلتفرم سخت افزاری در هرزمان که نیاز باشد قابل ارتقا است . این دستگاه ها در مدل های متفاوتی عرضه میشنود و فعلا نمونه های اولیه آن برای تست و بررسی به برای تست کننده ها فرستاده شده . Valve اعلام کرده تفاوت کامل سخت افزاری بین مدل های مختلف را به زودی مشخص میکند . عکس زیر هم مقایسه ای بین مشخصات هر سه کنسول جدید است :

comparison_ps4_xboxone_steambox.png

منبع
منبع

خب اينا اصلا قابل قياس نيستن توى عمل ديگه !
خطاب به اون دوستى كه كلى حرف در مورد دوتا ٢ زد... شما از يك بازى خوشت نمياد چرا كل بازى و طرفداراش رو به مسخره ميگيرى و ميبرى زير سوال ؟؟ ديگه اين خيلى چيز واضحيه كه دوتا ٢ يكى از بزرگترين بازى هاى F2P هست و كلى هم طرفدار داره ... بازى ايه كه طرفداراش هرچقدر بازى كنن ازش خسته نميشن ... حالا شما از اين بازى خوشت نمياد دليل بر مسخره بودن اين بازى نميشه ... يك جا هم گفته بودى كه وقت تلف كنيه بازى كردن دوتا ... بله وقتى بازى هاى ديگه رو داريم بازى ميكنيم داريم به دانشمندان براى هوا كردن سفينه ى مريخ پيما كمك ميكنيم :|

ولی بی شوخی :

دستش خیلی جذابه !‌ Steam Machine اسمش هم من رو یاد اوایل انقلاب صنعتی میندازه !‌ {همچین میگم انگار اون موقع بودم} :d

ولی 8 تا بازی ژاپنی بزنه تهش بجای ایکس 1 میخرمش !‌ :-o چه حرفی زدم !‌ :d

حالا دوستان هر کدوم نظر خودشونو دارن امیدوارم که احترام همدیگه رو نگه داریم.

اما داشتم با خودم یه ذره تاریخ جغرافیا مرور میکردم یادم افتاد یه زمانی شاید حدود 20 سال پیش یا یه ذره کمتر یا بیشتر کنسولا یه قطعه الکترونیکی بودن که بابا ها برای بچه هاشون میخریدن باش سونیک بازی کنن و به جون مامانشون نق نزدن بزرگترها هم PC داشتن و دوم 1 و2 بازی میکردن اما اب اومدن PS1 همه چی عوض شد سایلنت هیل و اویل و متال گیر دیگه مال بچه ها نبود اما هنوز بازار شوترها دست PC بود تا نسل بعدی از راه رسید این یکی دیگه کردیتش مال مایکروسافته یه بازی اومد روی کنسول به اسم هیلو که دنیای FPS رو متحول کرد بعد هم کیلزون گیرز و ..... از راه رسیدن یکی یکی تمام اونجاهایی که متعلق به PC بود کنسولا اومدن از آن خود کردن جالبه بازی سازایی مثل Id Soft و Crytek که انحصاری رو PC کار میکردن میان رو کنسول بازی میسازن Crytek که خیلی باحاله انحصاری برای کنسول بازی میسازه اپیک هم که خیلی وقته کلا زده تو کار کنسول راکستار با pc قهر کرده. یواش یواش بازیای مولتی هم که روی pC میان پر از باگ و اشکالن دیگه بازی سازا اهمیتی نمیدن که پورت با کیفیت رو PC بدن سود اصلیشون رو کنسوله مثال بارزش AC و GTA IV یادمه زمانی که IV اومده بود من ایکس باکسم سه چراغ شده بود و PS3 هم که کپی خور نبود روی PC بازی میکردم تا مدتها تو همین بازی سنتر دنبال پچ و آبدیت بودیم تا فقط بشه بازی رو اجرا کرد بگذریم که بعد از اجرا شدن هم کلی افت فریم وووو بعدا یه بار دیگه که روی ایکس باکس بازیش کردم واقعا انگار یه بازی دیگه بود که روی سخت افزار نسل بعدی داشت اجرا میشد.

حالا یه سری مرور جبر و هندسه

کنسولای نسل 4 حدود 72 میلیون فروختن (22 میلیون سگا جنسیس یا همون مگا درایو. 42 میلیون سوپر نینتندو و 8 میلیون Turbogrphx)

کنسولای نسل 5 حدود 155 میلیون تا فروختن ( 110 میلیون PS1 و 32 میلیون N64 و 9 میلیون هم سگا ساترن)

نسل ششم کنسولها مجموعا 207 میلیون فروختن ( 160 میلیون PS2 و 25 میلیون Xbox و درآخر 22 میلیون Gamecube)

نسل هفتم کنسولها 250 میلیون فروختن ( 90 میلیون وی . 80 میلیون X360 و 80 میلیون PS3 ) البته این نسل هنوز ادامه دارد و احتمالا فروش بالاتر هم میرود.

خیلی ساده عددها با هم قابل مقایست

250>207>155>72

خیلی ساده میشه فهمید که فروش کنسولها هر نسل بالا رفته طبق آمار آمازون پیش فروش نسل جدید تمام رکوردهای قبلی رو جا بجا کرده و باز هم طبق گزارشی که از داخل EA به مدیرانش رسیده و به بیرون درز کرده پیش بینی فروش این نسل رو بسیار افسانه ای دونستن
شاید فروش PC هم رشد کرده باشه من اطلاعی ندارم اما اونچیزی که خیلی راحت از جوانب امر میشه پی برد اینه که PC دیگه انتخاب اول گیمرها نیست و الان زمان فرمان روایی کنسولهاست So try to deal with it

حسین@

منم دقیق یادم نیست کجا اما یادمه توی یه سایتی ( احتمال 99 درصد DF) از جان کارمک نقل کرده بود که کنسولها نسبت به PC مشابه خودشون 100 در صد یعنی دو برابر قدرت بیشتری دارن مسلما از نظر تئوریک حرفش درست نیست اما عملا فکر کنم به هممون ثابت شدست حالا میتونه حدقل یکی از دلایلش همین باشه که تو میگی یعنی از قدرن PC به علت باز بودن طراحیش در مقایسه با کنسول که معماری بسته ای داره نمیشه استفاده کرد و قدرتش هرز میره یادمه یکی از بچه ها تو همون تاپیک که خودت استارت زده بودی (بررسی قدرت سخت افزاری کنسولای نسل جدید) گفته بود که Titan یکی از بزرگترین کلاه هایی ست که انویدیا داره سر ما میزاره خیلی قدرتمنده اما عملا این قدرت هیچ وقت استفاده نمیشه و تا بخواد بازیایی بیاد که از قدرتش بخوان استفاده کنن DX بعدی اومده که تایتان قطعا ساپورت نمیکنه یعنی پول میدی اما آش نمیخوری راستیتش خیلی سواد تحلیل حرفشو ندارم اما تجربه ی شخصی خودم منو به همین نتیجه میرسونه

شما خودت داری میگی دوستان با نهایت احترام با هم دیگه صحبت کنن بعد برای بقیه تخته سیاه میزاری تاریچه پیدایش گیم تدریس میکنی ؟
یه بازی اومد روی کنسول به اسم هیلو که دنیای FPS رو متحول کرد بعد هم کیلزون گیرز و .....
احتمالا half life هم این وسط حکم هویجو بازی میکرده و در صنعت گیم هیچ نقشی نداشته :d

یادمه زمانی که IV اومده بود من ایکس باکسم سه چراغ شده بود و PS3 هم که کپی خور نبود روی PC بازی میکردم تا مدتها تو همین بازی سنتر دنبال پچ و آبدیت بودیم تا فقط بشه بازی رو اجرا کرد بگذریم که بعد از اجرا شدن هم کلی افت فریم وووو بعدا یه بار دیگه که روی ایکس باکس بازیش کردم واقعا انگار یه بازی دیگه بود که روی سخت افزار نسل بعدی داشت اجرا میشد.
خوب این نشون میده شما چون سیستم low end داشتید براتون تلخ عذاب اور بوده . بهتر بود یکی از مارو پیدا میکردید تا کامل راهنمایی تون کنیم که تا مدتهای بسیار زیاد دنبال پچ اپدیت نباشید همچنین ماد کردن بازی بهتون اموزش میدادیم تا نهایت لذتو بتونید از iv ببرید

اتفاقا جالبه منم داشتم تاریخ پیدایش سرگرمی در دوران باستان مطالعه میکردم متوجه شدم bf4 کلا بازي 720P upscale شده مثل همين نسل هست و معادل medium spec دوستان PC دار هست. كه البته در نسل قبل ps3 وx360 به وضوح از low spec هم خيلي خيلي پايينتر بود.

Battlefield 4 on Next-Gen Consoles Comparable to Medium Settings on PC - Upscaled From 720P

كنسول هايي كه از همين ابتداي كار 720P به صورت upscale شده تحويل ميدن اينده شون مشخصه

همون دموي المنتال كه روي pc با حجم ذرات 10 برابري روي pc با GTX680 اجرا شد من نسل بعد رو نيومده از دست رفته ديدم

Battlefield 4 Officially Runs at 720P on PlayStation 4 - Upscaled to 1080P with 60 FPS

آخرین ویرایش:
احتمالا half life هم این وسط حکم هویجو بازی میکرده و در صنعت گیم هیچ نقشی نداشته :d

اون که معلومه نقشش، حالا این دوستمون فقط میره سراغ بازی های کنسول! ولی در کل اگر Half Life الان میومد میشد multi platform. نه مال کنسول ها نه مال PC!

هم دومین بازی طرفدار جهانه ، و هم دومین بازی منفور جهان :d دلیل نمیشه چند میلیون بازیباز داره ، مخالف نداشته باشه که ! ضمنان بنده هیچ جا نگفتم منگل !! حرف نذار تو دهنمون :| منم اشاره کردم بازی RPG هست !
والا 10 تا بازی قدیمی XBOX شرف داره به این بازیهای سطح متوسط PC که نه سر دارن و نه ته !! نه داستان دارن نه گیم پلی !! نه شخصیت پردازی و نه هیچ هنری تو طراحی مراحل و گیم پلی و....

بین کلا من هیچ رقمه نمیتونم رو pC ریسینگ و فوتبال بزنم ! اصلا حال نمیده ! واقعا تجربه اش رو کنسول متفاوته . اصلا کاری هم به گیم پد ندارم . شما بری پیم پد X360 هم واسه PC ایت بگیری بازم کنسول حس و حال خاص خودش و داره . بعدش کدوم ادم عقلی کیسش و از مانیتور جدا میکنه که ببره وصل کنه به TV خونه !!!؟ من PC رو فقط برای بازیهای اکشن سرعتی و استراتژیک های پیچیده قبول دارم . نه برای سبک های دیگه .

تاریخچه DOTA رو واست بنویسم خوبه ؟! :| قبول کن دوتا جز وقت تلف کردن چیز دیگه ای نداره ! نه هوش مصنوعی ! نه گرافیک درست ، نه محیط درست ! نه طراحی هنری درست تو مراحل بازی !! اخه این چه بازی ایه که تو داری ازش طرف داری میکنی !؟:d لا اقل از چیزی طرفداری کن که سرش به تنش بی ارزه ! مثلا بگو QUAKE !! یا هالف لایف ! اون وقت میشه گفت ، اقا PC استاندارد های سبک فلان و پایه گذاری کرده .

کنسول براش بازی کمتر میاد . اما وقتی هم میاد ادم واقعا لذت میبره از بازی کردنش . چون همه چی داره . شخصیت پردازی ، داستان ، طراحی مرحله خوب / عالی و .... باید اینو درک کنی که کنسول فقط و فقط برای بازی طراحی شده نه چیز دیگه ! تو با یه مرسدس S500 هم میتونی بری تو رالی مسابقه بدی . اما با خود ماشین رالی تو مسابقه شرکت کنی ، لذت بخش تره یا با مردس S500 ؟!

منفور؟! متاشُ دیدی احیانا!؟البته اصولن هیترز گانا هیت , به اونا کاری نیست :دی
من میگم برو بازی کن بعد بیا بگو واسه خودت بده گوش نمیدی دیگه :))
Brothers - The Of Two Sons رو بازی کردی؟! متاشُ دیدی؟! 97 ئه داستانشُ فهمیدی !؟ تمومش که میکنی امکان نداره گریت نگیره
Gone Home رو بازی کردی ؟! متاشُ دیدی!؟ متای بازی مستقل 88 ئه GTA هرچند مولتیِ ولی خودشو کشته شده 97 ... Gone Home با ساده ترین چیزایی که در اختیارش بوده همچین داستان شاهکاری رو بیان کرده!
شما Amnesia بازی کردی؟! رو کنسول چند سال بازی ترسناک درستُ درمون نیومده ... همین 1 ماهِ ایر 2 تا بازی عالی ترسناک رو PC منشتر شد...اینا رو بخوای انکار کنی به خودت شک میکنم ... Amnesia که با اون تم لاوکرفتیش تو نسخه ی اول متاش شد 85 و داستانش ام اونقد خوب هست نگید بی سر و ته از داستان Judgment دیگه بی سر و ته تر نبود!
بخوام تا شب بازی اسم ببرم بازم هست...اینقد ام بازیاش خوب هست که نیازی به کنسول نباشه!
ولی این حرفت خیلی سوز داشت "نه هیچ هنری تو طراحی مراحل و گیم پلی" دیکه همه میدونن استدودیوهای موفق ایندی هیچ نداشته باشن طراحی هنری و خلاقانه شون رو دست نداره!
با این حرفت دیگه دلیلی نمیبنم این بحث ادامه بدم...

---
درسته اینجا ایرانه , ولی چرا 10 همیشه خدا باید عقب باشیم!؟ .... یه کابل HDMI میخری از کیست میزنی به TV , دسته ام که Wireless ئه ... حال هی باز بگید یه حال و هوای دیگه .... آدم اصن مقایسه میکنیه از نظر بصری حالش بهم میخوره من GTA Iv رو هم رو PC رفتم هم رو کنسول فرقش زمین تا آسمون بود ... درست عین بایوشاک : بی کران که هیچی دیگه فرقش مثه فیلم بلوری با hdk دانلودیای 700 مگیه MKV بود!

باشه باشه ... اون همه آدم دارن وقت تلف میکنن ... شما سازنده بودی ما نمیدونستیم که بقول شما مثلا طراحی هنریش غلط!؟ بازی به سبک مرحله ای نیست اولن , رقابتیِه...
بعد بازی آفلاین نیست که هوش مصنوعی بخواد , ای خدا !! همون محیطیم که داری ایراد میگیری Leauge Of Legend و HON هم ازش الگو برداری کردن بازیشونُ ساختن , 2 تا از پر طرفدارترین بازیهای آنلاین
نه شما یه بازی رو کنسول بگو که سرش به تنش بیارزه...که بشه بالا 5 بار بری تو بازی ولی خسته نشی... !؟؟

آخرین بازی ام که لذت بردی و ما رو پی سی لذت نبردیم هم لطفا اسمش رو بگو...
داداش همچین میگی انگار ما رو پی سی شخصیتامونُ کمتر صیقل میدن , بعد گرافیکمون ام 64 بیتی ئه!! :|
کنسول واسه بازی هست ولی نه 8 سال!!!!
یه چیزی ام نام میبرم کل انقلاب صنعت گیم دست اون بود... DOOM...اولین بازی سه بعدی روی PC بود ... شما میتونی همچین جهش بزرگی رو رو کنسول اسم ببری؟!

وقتی سازنده ی یه بازی میاد رسمن میگه PC همیشه برتر خواهد بود و بخش جدایی واسه اینکار داریم دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه

با احترام به طرفدارن این سری باید بگم که وارکرفت و DOTA واقعا مسخره ترین بازیهای عمرم بودن . من این بازی رو کامل تجربه کردم که دارم ازش انتقاد میکنم ! این بازی جز عمق ، هیچ چیز دیگه ای نداره . حالا باز یکی دیگه از دوستان میگه 1 کاراکتر و کنترل میکنی ! خوب خیلی مسخره هست دیگه !
تاریخچه DOTA رو واست بنویسم خوبه ؟! :| قبول کن دوتا جز وقت تلف کردن چیز دیگه ای نداره ! نه هوش مصنوعی ! نه گرافیک درست ، نه محیط درست ! نه طراحی هنری درست تو مراحل بازی !! اخه این چه بازی ایه که تو داری ازش طرف داری میکنی !؟:d لا اقل از چیزی طرفداری کن که سرش به تنش بی ارزه ! مثلا بگو QUAKE !! یا هالف لایف ! اون وقت میشه گفت ، اقا PC استاندارد های سبک فلان و پایه گذاری کرده .
LOL کسی که از یه بازی سبک MOBA توقع هوش مصنوعی داشته باشه واقعا باید به ضریب هوشش شک کرد !!! نمیدونم چه اصراریه شما تو هر زمینه ای خودت را باسواد نشون بدی

جداً جداً این استیم دونی خیلی بیشتر از Xbox One & PS4 من یکی رو جذب خودش کرد :love: پولش باشه 1000000000% یکی میخرم :bighug: :دی نباشه هم میرم دزدی میکنم یکی میخرم :دی

سخت افزار استیم دونی که فوق العاده است ، خودِ استیم هم که ... :x محدودیت پحدودیت هم که هیچ !! :p :دی سالی یه دونه شوماره 3 (حالا هرچی :-" ) هم بدن تو زمینه انحصاری کم نمیاره :> :دی
دیگه آمیزات چی میخوات !؟ :دی

فقط قیمتش یکم بالاس :-s هرچند از چیزی که توش چپوندن خــیلی ارزونتره :دی
رو بازی کردی؟! متاشُ دیدی؟! 97 ئه داستانشُ فهمیدی !؟
عزیز من چرا خالی میبندی !؟ :|
86ــه :دی

چه ربطی داره ! اصلا یه سری بازی ها رو کلا حال نمیده رو PC تجربه کنی ! حالا بلند شو بلوجین 2 ببند !!! چه فایده داره اخه !؟ 4 میلیون پول سیستم دادی واسه 3 تا بازی در سال !!؟!؟!؟!
outlast خیلی قشنگه ، اما عمرا به بازیهای اول این ژانر نمیرسه ! Dota هم با اون کاراکتر ها و بازی مزخرفش ذره ای واسه من و بقیه کنسول بازا اهمیتی نداره !
:d
که چی آخه ! 4 تا جک و جونور و با کلی محدودیت و ... اینور واونور میبری و همش روش کلیک میکنی ! این یعنی تمسخر سبک عظیم استراتژیک . استراتژیک یعنی Rom 2 . یعنی توانایی و مهارت برای به وجود آوردن ارتشی بزرگ ، با هدایت کلی منابع و تصمیم گیری های درست . تجارت ، در آمد و .... . این میشه استراتژی نه Dota مزخف ! که البته RPG هم هست ! تو کل بازی 50 تا نیرو هم نمیتونی بسازی ! اونوقت میگی DOTA !!!
:))
حالا فکر کن بری سیستم ببندی 3-4 میلیون تومن !! بعد بشینی DOTA بازی کنی !! یعنی اون مغز از پهنا تو اعضا و جوارح
:))
میگی اینتل پشتشه !!! مگه اینتل بازی سازه ! اینتل این وسط غیر از کارت گرافیک و درایور و ، نرم افزارهای تکنیکی برای اجرای بهتر بازی ، کار دیگه ای نمیتونه انجام بده !
کجا گفتم !؟ شایعه درست نکن ! منبع بده !
خودت خبر میزنی،خودت ترول می کنی،خودت هم جواب خودت رو میدی،فازت رو لطفا اینجا اعلام کن ملت از بی خبری در بیان

اين بحث راجع به dota فقط باعث خنده آدم ميشه، من واقعاً از طرف ميليون ها پلير اين بازي معذرت ميخوام كه درك بالاي شما رو ندارن و دارند وقت تلف ميكنن.
نميدونم سخته قبل از پست يك كم فكر كرد يا حداقل چهار تا مقاله خوند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or