مقایسه بسیار کوتاه مشخصات فنی SteamBox با PS4 و XBOX ONE

HosseinBrusli

کاربر سایت
xbox-one-playstation-4-600x300.jpg

مدتی پیش Valve طی خبری مشخصات سخت افزاری دستگاه Steam Machine که مخصوص بازی کردن است را اعلام کرد . این دستگاه بسیارپرقدرت با سیستم عامل Steam OS کار میکند و چندی پیش نیز مشخصات کامل این دستگاه در VG247 منتشر شد . مشخصات Steam Machine به شرح زیر است :

GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 -GPU
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high

این دستگاه به عنوان یک پلتفرم سخت افزاری در هرزمان که نیاز باشد قابل ارتقا است . این دستگاه ها در مدل های متفاوتی عرضه میشنود و فعلا نمونه های اولیه آن برای تست و بررسی به برای تست کننده ها فرستاده شده . Valve اعلام کرده تفاوت کامل سخت افزاری بین مدل های مختلف را به زودی مشخص میکند . عکس زیر هم مقایسه ای بین مشخصات هر سه کنسول جدید است :

comparison_ps4_xboxone_steambox.png

منبع
منبع

حسین باورت میشه اصلا نمیدونم تو با کی کار داری :d مثال مرسدس بنزی میزنی ؟
تاریچه dota رو که با یه سرچ کوچیک تو گوگل به بچه دبستانی هم میتونه تحویلم بده درضمن تو کارشناس بازی نیستی که اینجوری عناوینو زیر سوال میبری از نظر من تو یه فن کنسولی هستی که نیاز به اموزش و اگاهی بیشتر در مورد pc داری.

ببین من اصلا بازی ریسینگ باورت میشه نمیتونم با دسته کنسول بازی کنم :d حتی بازی های سوم شخص هم اصلا راحت نیستم با دسته کنسول بازی کنم .. برو از رامین بپرس وقتی مترو رو ps3 بازی کرد بعد بازی رو 480gtx رو 1080p اجرا کرد چطوری داشت جیغ میکشید به ps3 اون گرافیک ابکی فحش میداد :d

بعدشم تو چرا یه بازی با سلیقت جور نیست کل صنعت گیمو نابود میکنی ؟؟؟ :)) اگه اینجوریه از نظر منم بازی tlou یه بازی زامبی کشی که در نهایت تو چند ساعت تموم میشه بعد اتمام بازی هم باید 8 سال صبر کنی نسخه بعدی بیاد :d (نظر شخصی)

یسری نوب هم هستن که میان شاهکار راکستارو با این بازی دم دستی مقایسه میکنن حالا چطوری tlou با gtav مقایسه میکنن خدا میدونه . حالا خوب یا بد منم اصلا بازی 720p باشه بهم نمیچسبه اخلاقم اینجوریه

افرین تنها حرف درستی که زدی همین بود .. منم همین نظرو دارم کنسول یه وسیله ست برای بازی اسباب بازی محسوب میشه

تو دوستداری رو مبل لم بدی چیپس پفک بخوری با دسته کنسولت بازی کنی
ولی من دوست دارم شوتر اول شخص که بازی میکنم همون لحظه minimize کنم با gf خودم چت کنم بعدش اخبار بازیسنتر بخوبم بعدشم رو کارت dvb-s2 خودم بشینم بازیهای لیگ اسپانیارو بصورت فول اچدی رو PC تماشا کنم ..

حالا مشکل شما چیه ما نمیدونیم:d تو پروفایلت بیشتر توضیح دادم

ببین من یه سوال دارم : فکر کردی مایکرو و سونی به اون غولی واون عظمتشون بیکارن اومدن کنسول ساختن ؟ فکر نمیدونستن که PC به دلیل رشد بیشتر صنعت سخت افزار همیشه میتونه از کنسول جلو بی افته ؟!
فکرکردیانا مرض دارن چندین سال تحقیقات کنن واسه کنسولی که عمر نهاییش 8 تا 10 ساله !؟ خوب میان یه سیستم با قابلیت اپگرید قطعات میسازن و عمرا PC بتونه بهش برسه .
ببین کلا یه بار برو تو عمرت بشین یه بازی کنسولی بزرگ و تااخر تموم کن بعد بیا انجا شاید نظرت تغییر کرد . تا زمانی کمه این کار ونکردی در باره کنسول حرف نزن . تمام کنسول بازا PC هم دارن ، اما تمام PC بازها که کنسول ندارن !!! من خودم چندین تا بازی PC دارم وهمین الانم دارم با PC بازی میکنم . اما تفاوت داره برادرمن ، خیلی هم تفاوت داره ! نه از نظر گرافیک ، از نظر خیلی چیزای دیگه .

خیلی جالبه ، تو دیگه TLU رو هم زیر سوال بردی ! این بازی عظیم ترین بازی رو زمینه ! اون وقت به راحتی زیر سوال میبریش ، بدون اینکه حتی 1 ساعت بازی کرده باشی ! 720 بهت نمیچسبه برو همون DOT بشین بازی کن تا حال کنی :))

- - -ویرایش - - -

اره دیگه ضعف داریم شما هم که بحث Dota و Wow به تاپیک مقایسه میکشونی اصلا ضعف نداری! قربون این اعتماد به نفس

طرف داره میگه ما میتونیم PC 3 میلیونی با کارت تایتان بگیریم و در مقابل شما کنسول ها هیچ چی ندارین !!! منم گفتم خوب 3-4 میلیون ببندی و سال 2-3تا بازی شاخص بتونی انجام بدی که هنر نیست !!! ارزش همنداره ادم بره 2-3 میلیون سیستم ببنده و بعد بره بشیه DOTA !!! بازی کنه !!!1 به قول یکی از همین PC فن ها تو پست های قبلی ، با سیستم 500 تومنی هم میشه DOTA رو راحت بازی کرد . پس اگه دقت کنی حرف من اصلا اشتباه نبود . کلا شما PC فن ها همیشه در مقابل یازی هایبزرگ کنسولی کم میارین و حسرت میخورین و اخرشم هم که کم میارین ربطش میدین به قویتر بودن pC !!! باشه اقا شما برید 2-3 میلیون خرج سیستم کنید ، تا بتونید تو هر سال -2-3 تا بازی بزرگ و تجربه کنید . :d

همین مونده دیگه چند نفر بیان فکت صادر کنند و بازی های عظیمی مثل dota و wow را بکوبونند در حالی که حتی ذره ای اطلاعات از سبک این نوع بازی ها ندارند و فک میکنند با چهار تا مقاله که تو نت خوندن همه چیزا فهمیدند و میاند فتوا صادر میکند ...... خدایا اخر الزمان شده !!!!!!
.........
در ضمن کسی که میاد چند میلیون بابت سیستمش میده اگه علاقه ای به انحصاری خاصی داشته باشه مطمنا خرید یه کنسول براش مثل یه جک میمونه
اما یه پی سی گیمر اونقدر از سبک مورد علاقش و یا گرافیک بالاتر نسبت به کنسول لذت میبره که نیازی به کنسول نمیبینه
و حس بازیش کامل ارضا میشه
پس خواهشا اینقدر از واژه های فشار و حسرت استفاده نکنید ادم خندش بگیره !!:))

بعضی ها یجوری میگن بازی کنسول انگار مثلا pc مشکل داره داره یا pc اصلا در حدی نیست که بخواد بازی عالی براش بیاد. اگه pc باز پایرت خور مثل پایرت خور کنسول تعداد کم بود تمام این عناوین شاهکار که اسمشو برا کنسول مصادره میکنین(حالا انگار کنسول یه غول بی شاخ دمه و pc موش فاضلاب) برا pc هم میومدن.
در ضمن تفاوت گرافیکی تو 2-3 تا عنوان نیست حتی کال اف هم که گرافیکش با سال قبلش فرق نمیکنه رو pc خیلی بهتره دیگه چه برسه به بقیه بازیها من اگه یه بازی رو رو pc بازی کنم دیگه انجامش رو کنسول برام غیر ممکن و گرافیکش حال بهم زن میشه. اگرم کسی با موس و کیبرد مشکل داره و به همین علت سمت pc نمیره که باید بهش گفت انواع و اقسام دسته و گیم پد از دسته 360 گرفته تا 10 ها دسته دیگه رو pc قابل استفادن اما رو کنسول نمیتونی هر دسته که عشقت کشید رو بهش بزنی و فقط کنسول دسته رسمی خودش رو میشناسه

طرف داره میگه ما میتونیم PC 3 میلیونی با کارت تایتان بگیریم و در مقابل شما کنسول ها هیچ چی ندارین !!! منم گفتم خوب 3-4 میلیون ببندی و سال 2-3تا بازی شاخص بتونی انجام بدی که هنر نیست !!! ارزش همنداره ادم بره 2-3 میلیون سیستم ببنده و بعد بره بشیه DOTA !!! بازی کنه !!!1 به قول یکی از همین PC فن ها تو پست های قبلی ، با سیستم 500 تومنی هم میشه DOTA رو راحت بازی کرد . پس اگه دقت کنی حرف من اصلا اشتباه نبود . کلا شما PC فن ها همیشه در مقابل یازی هایبزرگ کنسولی کم میارین و حسرت میخورین و اخرشم هم که کم میارین ربطش میدین به قویتر بودن pC !!! باشه اقا شما برید 2-3 میلیون خرج سیستم کنید ، تا بتونید تو هر سال -2-3 تا بازی بزرگ و تجربه کنید . :d

عمو من که این حرفو زدم، به قول تو PC باز نیستم و اگه به بقیه پست هام توجه کنی، به سونی عشق میورزم :دی ولی دلیل نمیشه چون من کنسول رو انتخاب میکنم، بقیه هم حتما کنسول رو انتخاب کنن! بیا من 1000 تا دلیل میارم واسه گیم کنسول بهتره ولی این دلیل میشه بگم بازی های PC مضخرفن؟

ببین من یه سوال دارم : فکر کردی مایکرو و سونی به اون غولی واون عظمتشون بیکارن اومدن کنسول ساختن ؟ فکر نمیدونستن که PC به دلیل رشد بیشتر صنعت سخت افزار همیشه میتونه از کنسول جلو بی افته ؟!
فکرکردیانا مرض دارن چندین سال تحقیقات کنن واسه کنسولی که عمر نهاییش 8 تا 10 ساله !؟ خوب میان یه سیستم با قابلیت اپگرید قطعات میسازن و عمرا PC بتونه بهش برسه .
ببین کلا یه بار برو تو عمرت بشین یه بازی کنسولی بزرگ و تااخر تموم کن بعد بیا انجا شاید نظرت تغییر کرد . تا زمانی کمه این کار ونکردی در باره کنسول حرف نزن . تمام کنسول بازا PC هم دارن ، اما تمام PC بازها که کنسول ندارن !!! من خودم چندین تا بازی PC دارم وهمین الانم دارم با PC بازی میکنم . اما تفاوت داره برادرمن ، خیلی هم تفاوت داره ! نه از نظر گرافیک ، از نظر خیلی چیزای دیگه .

خیلی جالبه ، تو دیگه TLU رو هم زیر سوال بردی ! این بازی عظیم ترین بازی رو زمینه ! اون وقت به راحتی زیر سوال میبریش ، بدون اینکه حتی 1 ساعت بازی کرده باشی ! 720 بهت نمیچسبه برو همون DOT بشین بازی کن تا حال کنی :))

داداش عزیز من اینقدر سر به سر این گیمر سخته نزار :d

من میگم ادم دوتا بحث کنه حداقل به معلومات بقیه اضافه بشه اخه چیه این کل کل کردنا

خوب میان یه سیستم با قابلیت اپگرید قطعات میسازن و عمرا PC بتونه بهش برسه
اینجوری میخوای سایت سخت افزازی بزنی دیگه ؟ :d PC بهش نرسه یعنی چی ؟ کمی فکر کن . حالا فرض بر اینکه ماکرو سونی اومدن یه سیستم با قابلیت اپگیرید سخت افزاری هم تحویلمون دادن خوب این چه محدودیتی ایجاد میکنه برای PC ?:-& یه پاور 1500یه sli کراسفایر کوچیک کنی که کنسول یحتمل جوج میشه :d

اتفاقا اکثرا کسایی که کنسول دارن از PC low end خودشون رنج میبرن میرن سمت کنسول ارزون قیمت البته این پدیده بیشتر تو کشورهای جهان سوم و فقیر اتفاق میوفته تو اخرین اماری که تو خود سایت هم دوستان قرار دادن نشون میداد در مجموع در امریکا اکثرا pc ترجیح میدن تعداد گیمرها pc از مجموع دو گیمرهای دو کنسول سونی و ماکرو کمتره اما تکی بخوای حساب کنی pc گیمرها خیلی بیشتر هستن
ببین کلا یه بار برو تو عمرت بشین یه بازی کنسولی بزرگ و تااخر تموم کن بعد بیا انجا شاید نظرت تغییر کرد . تا زمانی کمه این کار ونکردی در باره کنسول حرف نزن
بعدشم این چه حرف بچه گانه ایی هست تو میزنی ؟ من خودم کنسول دارم حتی اگر هم نداشتم یعنی ده هزار تومن تو جیبم نبود برم کلوپ سر کوچه دسته کنسول دست بگیرم ؟:d بازم میگم سلیقه خودتو تحمیل نکن به بقیه

والا تو اومدی جدو اباد dota جابجا کردی (البته یه جابجایی کوچیک بود:d ) شلنگو گرفتی به طرفداراش منم یه حالی به سرو گوش TLU دادم

چرا اتفاقا TLU رو ps3 باز کردم بعد چند ساعت بازی تموم شد به خاطره ها پیوست اما وقتی میبینم طرفداری سونی با شاهکار gta v مقایسش میکنن خندم میگیره .

سخن اخر:
قبلا بهت گفتم یه گیمر واقعی از هر وسیله ایی برای بازی کردن استفاده میکنه حتی شده یه بازی رو یه موبایل . حالا اینکه من خیلی بیشتر به سمت pc تمایل دارم این دیگه برمیگرده به سلیقه من
درکل طرف گیمرباشه سعی میکنه از امکانات خودش استفاده کنه لذت ببره حالا رو هر پلتفرومی که میخواد باشه

موفق باشی

آخرین ویرایش:
ولی من همیشه پست های بی اساس و بی ربط شما و دوستان PC فن و تو هر تایپیکی میبینم !

راستش دوستان به اندازه کافی با شما یکی به دو میکنن، فقط من لازم میدونم بگم که لطفا من رو به هیچ عنوان فن و این حرفا اسم نبرید که واقعا واسم توهینه. تو زندگیم فن هیچ چیزی نبودم، همیشه هر کنسولی که واسم جالب بوده خریدم و اصلا به مغزم خطور نکرده فن بشم و خودم رو از امکانات که تو platform های دیگه هست محروم کنم. تو این نسل هم همه کنسول ها رو خریدم تو مقطعی و همه رو تجربه کردم. ولی در کل در صورت امکان دوست دارم بازی هام رو روی PC بازی کنم به هزاران دلیل که همه میدونن. اگر هم نشد روی کنسول بازی میکنم. PC برای من از نظر بازی های indie هم بسیار جذابه، شما تو اون دنیا نیستی که خبر نداری این دلیل نمیشه فکر کنی پس بازی هاش رو هیچ کس نمیشناسه. اینقدر دنیای این جور بازی ها بزرگ و مهم هست که هم sony و هم microsoft اومدن قسمت جداگانه واسه این سبک بازی ها در نظر گرفتن.
در کل شما حق داری فن هر کی میخوای باشی و همیشه سرشون بحث کنی. فقط دلایلت در حد خودت محکم باشه، چیزایی که گفتی و هنوز داری میگی اصلا جور در نمیاد و خیلی بی ربط میزنه.

-داداش شما همونی که سر اون تاپیک Nvidia بحث راه انداخته بودی؟ اگه آره که اونجا خیلی معقول تر بودی پس چت شد یهو؟!

- - -ویرایش - - -

کسی که 4 میلیون میده و PC جدید میخره، اگه احساس کنه به انحصاری نیاز داره، خیلی راحت کنسول هم میخره. این از این.
دوماً این سالی 2-3 بازی چیه که داری میگی؟ میدونی تمام بازیهای مالتی پلتفرم روی همون PC به مراتب بهتر از کنسول اجرا میشن؟!
همون بازیهایی که روی کنسول خیلی معمولی هستن، روی PC به مراتب بهتر هستن.
شما الان خوشحالی که با کنسول جدید BF رو میتونی توی بخش آنلاین 64 نفره بازی کنی؟! PC Gamerـها 2 ساله دارن این کارو میکنن! تازه با رزولوشن Full HD که شما روی کنسولهای نسل بعد هنوزم با رزولوشن 720p تجربش میکنی!
مگه هدف از بازی کردن چیزی به جز لذت بردنه؟! اگه یه نفر پولشو داره، چرا نباید خرج کنه و یه بازی مثل BF3 رو با کیفیت بالا تجربه کنه؟ توی کل نسل یه بازی روی کنسول نیومد که تجربه‎ای مشابه بخش آنلاین BF3 روی PC رو داشته باشه. حالا شما بگو BF3 انحصاری نیست، نباشه! ولی اون چیزی که روی PC بازی می‎کنی هیچ ربطی به نسخه کنسولیش نداره! همین موضوع در مورد خیلی بازی‎های دیگه صدق می‎کنه، Witcher 2، Crysis 2 و هزار و یک بازی دیگه.
در مورد کسلوینیا یه چیزی گفتی توی اون تاپیک که نسخه PCـش یه جوریه!!! شما که بازی رو روی PC بازی نکردی چطور نظریه صادر می‎کنی؟ کلی گیمر بودن که به خاطر وضعیت فریمش روی کنسول بازی نکردن و وقتی واسه PC اومد بازی رو تجربه کردن(نمونه همین افراد توی همین فروم زیاد هست). بازی نه تنها از نظر Image Quality بسیار بهتر از کنسوله و تکسچرهای بهتر داره، روی 60 فریم هم اجرا می‎شه! چیزی که واسه یه بازی HnS ،که به قول شما جاش روی پلتفرم PC نیست، بسیار حیاتیه!
DmC و Castlevania و صد بازی دیگه که واقعاً فریم ریت توی تجربشون تاثیر داره رو با 30 فریم بازی کردی، با رزولوشن 720p و بعضاً Sub-HD، افتخارم می‌کنی؟! بعد اونایی که پول خرج کردن و با کیفیت بهتر همون بازی‎ها رو تجربه کردن مسخره می‎کنی؟!
اونی که پول خرج می‎کنه، عقل و شعور داره، اگه احساس کنه اون همه پول تاثیری توی تجربه Gamingـش نداره، مرض نداره پولشو حروم کنه! حتماً تفاوت رو دیده و حس کرده که اون پولو خرج می‎کنه!

بعضی وقتا یه چیزایی میگی که دیگه کلاً از خط منطق خارج هست.

aiat_gamer
راستش دوستان به اندازه کافی با شما یکی به دو میکنن، فقط من لازم میدونم بگم که لطفا من رو به هیچ عنوان فن و این حرفا اسم نبرید که واقعا واسم توهینه. تو زندگیم فن هیچ چیزی نبودم، همیشه هر کنسولی که واسم جالب بوده خریدم و اصلا به مغزم خطور نکرده فن بشم و خودم رو از امکانات که تو platform های دیگه هست محروم کنم. تو این نسل هم همه کنسول ها رو خریدم تو مقطعی و همه رو تجربه کردم. ولی در کل در صورت امکان دوست دارم بازی هام رو روی PC بازی کنم به هزاران دلیل که همه میدونن. اگر هم نشد روی کنسول بازی میکنم. PC برای من از نظر بازی های indie هم بسیار جذابه، شما تو اون دنیا نیستی که خبر نداری این دلیل نمیشه فکر کنی پس بازی هاش رو هیچ کس نمیشناسه. اینقدر دنیای این جور بازی ها بزرگ و مهم هست که هم sony و هم microsoft اومدن قسمت جداگانه واسه این سبک بازی ها در نظر گرفتن.
در کل شما حق داری فن هر کی میخوای باشی و همیشه سرشون بحث کنی. فقط دلایلت در حد خودت محکم باشه، چیزایی که گفتی و هنوز داری میگی اصلا جور در نمیاد و خیلی بی ربط میزنه.

نوشته بودم دوستن PC فن ! شما رو نگفتم که ! من همونطور که گفتم ، PC هم بازی میکنم ، کنسول هم دارم . در کل بهترین شیوه اینه که هر کی بره دنبال علایق خودش . یکی واقعا با کنسول حال میکنه و لذت میبره و یکی هم PC . همه باید با توجه به علاقمه ندیشون برن دنبال چیزی که فکر میکنن راحت ترن باهاش . بحث این که PC یا کنسول تو زمینه گیم بهتره هم بحث خیلی طولانی ای هست و همیشه بین PC بازا و کنسول بازا بحث بوده . کلا خیلی از استدیو ها واقعا تلاشی برای ساخت بازیهای عالی و درجه 1 رو PC نمیکنن . شاید یکی از دلایلش نبود قانون کپی رایت باشه که البته به نظر من بهونه ای بیش نیست . چون زمانی که کرایتک کرایسیس 1 و انحصاری منتشر کرد واسه PC به این چیزا فکر نکرد . دلایلی دیگه ای داره به نظرم که از نظرها پنهانه ، اما واقعا مهمن . چون سازنده ها از ما ها بهتر میدونن که میتونن تجربه چندین ساله و قدرت خودشون رو PC به رخ بکشن . اما خوب این کار رو نمیکنن .

کلا من خودم برای بازی فقط فقط کنسول و ترجیح میدم و اا هم کاری ندارم که PC چه قدر قویتره . چون اصلا فایده ای نداره . نمونه اش هم نسل قبل که 90% بازیها اول واسه کنسول میومد و بعد برای PC . حالا ببینیم این نسل چه طور میشه . بعید میدونم تغییری تو این روند ایجاد بشه .

-داداش شما همونی که سر اون تاپیک Nvidia بحث راه انداخته بودی؟ اگه آره که اونجا خیلی معقول تر بودی پس چت شد یهو؟!
عذاب وجدا گرفتم :d

- - -ویرایش - - -

کسی که 4 میلیون میده و PC جدید میخره، اگه احساس کنه به انحصاری نیاز داره، خیلی راحت کنسول هم میخره. این از این.

این با اون ادم باشعوری که پایین توضیح دادی فرق نمیکنه !؟ به نظرم این ادم باشعوره نه اون پایینی ! :d

کلی گیمر بودن که به خاطر وضعیت فریمش روی کنسول بازی نکردن و
چ
اصلا بازی افت فریمی نداشته که کلی گیمر !! بازی نکردن !
DmC و Castlevania و صد بازی دیگه که واقعاً فریم ریت توی تجربشون تاثیر داره رو با 30 فریم بازی کردی، با رزولوشن 720p و بعضاً Sub-HD، افتخارم می‌کنی؟! بعد اونایی که پول خرج کردن و با کیفیت بهتر همون بازی‎ها رو تجربه کردن مسخره می‎کنی؟!
اونی که پول خرج می‎کنه، عقل و شعور داره، اگه احساس کنه اون همه پول تاثیری توی تجربه Gamingـش نداره، مرض نداره پولشو حروم کنه! حتماً تفاوت رو دیده و حس کرده که اون پولو خرج می‎کنه!

بحث منم همین جاست دیگه برادر من ! خوب فرض کن طرف شعورش رسیده به قول شما و رفته 4 میلیون پول pC داده واسه فقط بازی !!! حالا بیا منطقی بشمریم ببینیم چند بازی میاد که این اقای با شعور ما میتونه از قدرت واقعی سیستمش استفاده کنه !؟ اینجاست که پای کنسول میاد وسط . به جای اون همه پول بیخودی که نشانه بی عقیلیه از نظر من ، میتونه هم کنسول بگیره و لذت ببره و هم یه PC 1.500 میلیون به بالا جمع کنه . حالا کاری هم نداریم ، اما چیزی که مهمه اینه که روی یه کنسول ، وقتی که یه بازی انحصاری میاد از 95% تا حتی 100% قدرت کنسول میتونه کار بگشه . اما در مورد pC این عدد به ( اگر اشتباه نکنم به 15 درصد هم نمیرسه !! ) . درمورد این 15 درصد چند وقت پیش که AMD کنسول ها رو معرفی کرده بود ، برای اینکه در مقابل PC کم نیاره و معماریش و به رخ اینتل بکشه ، یه سری توضیحات داده بودن . دقیقا یادم نیست که اینتل چنین چیزی گفت یا AMD . ولی مطمئنم که تو یه خبر که تو بازی سنتر هم ترجمه شده ، گفتن که بازیهای PC بنا بر یه سری دلایل فنی هیچ وقت نمیتوننبه صورت 100% از منابع سخت افزاری استفاده کنن .

QUOTE=HosseinBrusli;2884752]]

کلا خیلی از استدیو ها واقعا تلاشی برای ساخت بازیهای عالی و درجه 1 رو PC نمیکنن . شاید یکی از دلایلش نبود قانون کپی رایت باشه که البته به نظر من بهونه ای بیش نیست . چون زمانی که کرایتک کرایسیس 1 و انحصاری منتشر کرد واسه PC به این چیزا فکر نکرد . دلایلی دیگه ای داره به نظرم که از نظرها پنهانه ، اما واقعا مهمن . چون سازنده ها از ما ها بهتر میدونن که میتونن تجربه چندین ساله و قدرت خودشون رو PC به رخ بکشن . اما خوب این کار رو نمیکنن .

[/QUOTE]

شما جایی میری که پول باشه... قبلا بازی های PC و کنسول ها رو مقوله کاملا جدا بودن، ولی الان همه شبیه هم شدن.
دلیل فقط فروش بالاست، پس میان و واسه همه پلت فرم ها بازی رو ارائه میدن. همونجوری که به جز عنوان های انحصاری تک و توک از نظر مالی نمیصرفه بیان و بازی رو فقط رو یه کنسول بدن. الان به جایی رسیده که حتی ژاپنی ها هم میان و بازی ها رو روی pc میدن.

aiat_gamer

نوشته بودم دوستن PC فن ! شما رو نگفتم که ! من همونطور که گفتم ، PC هم بازی میکنم ، کنسول هم دارم . در کل بهترین شیوه اینه که هر کی بره دنبال علایق خودش . یکی واقعا با کنسول حال میکنه و لذت میبره و یکی هم PC . همه باید با توجه به علاقمه ندیشون برن دنبال چیزی که فکر میکنن راحت ترن باهاش . بحث این که PC یا کنسول تو زمینه گیم بهتره هم بحث خیلی طولانی ای هست و همیشه بین PC بازا و کنسول بازا بحث بوده . کلا خیلی از استدیو ها واقعا تلاشی برای ساخت بازیهای عالی و درجه 1 رو PC نمیکنن . شاید یکی از دلایلش نبود قانون کپی رایت باشه که البته به نظر من بهونه ای بیش نیست . چون زمانی که کرایتک کرایسیس 1 و انحصاری منتشر کرد واسه PC به این چیزا فکر نکرد . دلایلی دیگه ای داره به نظرم که از نظرها پنهانه ، اما واقعا مهمن . چون سازنده ها از ما ها بهتر میدونن که میتونن تجربه چندین ساله و قدرت خودشون رو PC به رخ بکشن . اما خوب این کار رو نمیکنن .

کلا من خودم برای بازی فقط فقط کنسول و ترجیح میدم و اا هم کاری ندارم که PC چه قدر قویتره . چون اصلا فایده ای نداره . نمونه اش هم نسل قبل که 90% بازیها اول واسه کنسول میومد و بعد برای PC . حالا ببینیم این نسل چه طور میشه . بعید میدونم تغییری تو این روند ایجاد بشه .

عذاب وجدا گرفتم :d

- - -ویرایش - - -

این با اون ادم باشعوری که پایین توضیح دادی فرق نمیکنه !؟ به نظرم این ادم باشعوره نه اون پایینی ! :d

چ
اصلا بازی افت فریمی نداشته که کلی گیمر !! بازی نکردن !

بحث منم همین جاست دیگه برادر من ! خوب فرض کن طرف شعورش رسیده به قول شما و رفته 4 میلیون پول pC داده واسه فقط بازی !!! حالا بیا منطقی بشمریم ببینیم چند بازی میاد که این اقای با شعور ما میتونه از قدرت واقعی سیستمش استفاده کنه !؟ اینجاست که پای کنسول میاد وسط . به جای اون همه پول بیخودی که نشانه بی عقیلیه از نظر من ، میتونه هم کنسول بگیره و لذت ببره و هم یه PC 1.500 میلیون به بالا جمع کنه . حالا کاری هم نداریم ، اما چیزی که مهمه اینه که روی یه کنسول ، وقتی که یه بازی انحصاری میاد از 95% تا حتی 100% قدرت کنسول میتونه کار بگشه . اما در مورد pC این عدد به ( اگر اشتباه نکنم به 15 درصد هم نمیرسه !! ) . درمورد این 15 درصد چند وقت پیش که AMD کنسول ها رو معرفی کرده بود ، برای اینکه در مقابل PC کم نیاره و معماریش و به رخ اینتل بکشه ، یه سری توضیحات داده بودن . دقیقا یادم نیست که اینتل چنین چیزی گفت یا AMD . ولی مطمئنم که تو یه خبر که تو بازی سنتر هم ترجمه شده ، گفتن که بازیهای PC بنا بر یه سری دلایل فنی هیچ وقت نمیتوننبه صورت 100% از منابع سخت افزاری استفاده کنن .

بازی افت فریم داشت، دیگه FACTـها رو زیر سوال نبر. خود سازنده گفت که بازی رسماً سر 26 فریم فیکس بود. خیلی جاها هم زیر 20 میومد. بالاخره وقتی با یه نفر بحث می‎کنی، نمی‎تونی هر چی دلت خواست بگی و فکر کنی حق با توئه. بازی کسلوینیا روی کنسول زیر 30 فریم بود و کلی افت فریم داشت و این یه FACTـه.

آمار و ارقام هم به من نده، قرار نیست از تمام قدرت استفاده شه، مسئله اینه که اون PC ـه 4 میلیونی تمام بازی‎های مالتی‎پلتفرم رو بهتر از کنسول اجرا می‎کنه، والسلام! حالا می‎‌خواد از نصف قدرتش استفاده بشه، می‎خواد از 100% قدرتش استفاده شه. حالا توی بعضی موارد خیلی تفاوت زیاد می‎شه (ala Crysis,BF,Witcher)، بعضی جاها در حد رزولوشن بهتر و AA و تکسچر هست! این جا یه سوال ساده مطرح می‎شه، شما حاضری واسه تجربه بهتر این بازی‎ها پول اضافه خرج کنی یا خیر؟! خیلی‎ها مثل من حاضر هستن که به خاطر تجربه بهتر هزینه کنن، خیلی‎ها هم مثل تو حاضر نیستن. ولی توی این اصل که بازی‎ها روی PC کیفیت بالاتری دارن تغییری حاصل نمی‎شه.
حالا شما در کمال بی‎ادبی به ما بگو بی‎شعور، مشکلی نیست.

aiat_gamer

مثال ماشینی میزنم واست! مثل خودت! طرف میره بنز خدا تومنی میزنه اون یکی میره پژو معمولی میگیر! کسی که پولش رو داره میخواد همیشه تو بهترین حالت داشته باشه، همیشه مثلا 1080 بازی کنه با 60 فریم. کسی که انحصاری واسش خیلی مهم نباشه و PC گیمر باشه پس میمونه تو همون دنیا. من خودم گفتم که خیلی از بازی های مخصوص pc رو دوست دارم و دلم میخواد بازی کنم حتما. برای مثال Hawken رو ببین! خود من الان دارم بررسی میکنم PC جمع کنم یا کنسول بخرم...! احتمال قوی PC میبندم و شاید چند سال دیگه کنسول گرفتم. وقتی که بازی های انحصاری بیاد که واقعا بخوام بازی کنم!

حالا دوستان هر کدوم نظر خودشونو دارن امیدوارم که احترام همدیگه رو نگه داریم.

اما داشتم با خودم یه ذره تاریخ جغرافیا مرور میکردم یادم افتاد یه زمانی شاید حدود 20 سال پیش یا یه ذره کمتر یا بیشتر کنسولا یه قطعه الکترونیکی بودن که بابا ها برای بچه هاشون میخریدن باش سونیک بازی کنن و به جون مامانشون نق نزدن بزرگترها هم PC داشتن و دوم 1 و2 بازی میکردن اما اب اومدن PS1 همه چی عوض شد سایلنت هیل و اویل و متال گیر دیگه مال بچه ها نبود اما هنوز بازار شوترها دست PC بود تا نسل بعدی از راه رسید این یکی دیگه کردیتش مال مایکروسافته یه بازی اومد روی کنسول به اسم هیلو که دنیای FPS رو متحول کرد بعد هم کیلزون گیرز و ..... از راه رسیدن یکی یکی تمام اونجاهایی که متعلق به PC بود کنسولا اومدن از آن خود کردن جالبه بازی سازایی مثل Id Soft و Crytek که انحصاری رو PC کار میکردن میان رو کنسول بازی میسازن Crytek که خیلی باحاله انحصاری برای کنسول بازی میسازه اپیک هم که خیلی وقته کلا زده تو کار کنسول راکستار با pc قهر کرده. یواش یواش بازیای مولتی هم که روی pC میان پر از باگ و اشکالن دیگه بازی سازا اهمیتی نمیدن که پورت با کیفیت رو PC بدن سود اصلیشون رو کنسوله مثال بارزش AC و GTA IV یادمه زمانی که IV اومده بود من ایکس باکسم سه چراغ شده بود و PS3 هم که کپی خور نبود روی PC بازی میکردم تا مدتها تو همین بازی سنتر دنبال پچ و آبدیت بودیم تا فقط بشه بازی رو اجرا کرد بگذریم که بعد از اجرا شدن هم کلی افت فریم وووو بعدا یه بار دیگه که روی ایکس باکس بازیش کردم واقعا انگار یه بازی دیگه بود که روی سخت افزار نسل بعدی داشت اجرا میشد.

حالا یه سری مرور جبر و هندسه

کنسولای نسل 4 حدود 72 میلیون فروختن (22 میلیون سگا جنسیس یا همون مگا درایو. 42 میلیون سوپر نینتندو و 8 میلیون Turbogrphx)

کنسولای نسل 5 حدود 155 میلیون تا فروختن ( 110 میلیون PS1 و 32 میلیون N64 و 9 میلیون هم سگا ساترن)

نسل ششم کنسولها مجموعا 207 میلیون فروختن ( 160 میلیون PS2 و 25 میلیون Xbox و درآخر 22 میلیون Gamecube)

نسل هفتم کنسولها 250 میلیون فروختن ( 90 میلیون وی . 80 میلیون X360 و 80 میلیون PS3 ) البته این نسل هنوز ادامه دارد و احتمالا فروش بالاتر هم میرود.

خیلی ساده عددها با هم قابل مقایست

250>207>155>72

خیلی ساده میشه فهمید که فروش کنسولها هر نسل بالا رفته طبق آمار آمازون پیش فروش نسل جدید تمام رکوردهای قبلی رو جا بجا کرده و باز هم طبق گزارشی که از داخل EA به مدیرانش رسیده و به بیرون درز کرده پیش بینی فروش این نسل رو بسیار افسانه ای دونستن
شاید فروش PC هم رشد کرده باشه من اطلاعی ندارم اما اونچیزی که خیلی راحت از جوانب امر میشه پی برد اینه که PC دیگه انتخاب اول گیمرها نیست و الان زمان فرمان روایی کنسولهاست So try to deal with it

حسین@
دقیقا یادم نیست که اینتل چنین چیزی گفت یا AMD . ولی مطمئنم که تو یه خبر که تو بازی سنتر هم ترجمه شده ، گفتن که بازیهای PC بنا بر یه سری دلایل فنی هیچ وقت نمیتوننبه صورت 100% از منابع سخت افزاری استفاده کنن .

منم دقیق یادم نیست کجا اما یادمه توی یه سایتی ( احتمال 99 درصد DF) از جان کارمک نقل کرده بود که کنسولها نسبت به PC مشابه خودشون 100 در صد یعنی دو برابر قدرت بیشتری دارن مسلما از نظر تئوریک حرفش درست نیست اما عملا فکر کنم به هممون ثابت شدست حالا میتونه حدقل یکی از دلایلش همین باشه که تو میگی یعنی از قدرن PC به علت باز بودن طراحیش در مقایسه با کنسول که معماری بسته ای داره نمیشه استفاده کرد و قدرتش هرز میره یادمه یکی از بچه ها تو همون تاپیک که خودت استارت زده بودی (بررسی قدرت سخت افزاری کنسولای نسل جدید) گفته بود که Titan یکی از بزرگترین کلاه هایی ست که انویدیا داره سر ما میزاره خیلی قدرتمنده اما عملا این قدرت هیچ وقت استفاده نمیشه و تا بخواد بازیایی بیاد که از قدرتش بخوان استفاده کنن DX بعدی اومده که تایتان قطعا ساپورت نمیکنه یعنی پول میدی اما آش نمیخوری راستیتش خیلی سواد تحلیل حرفشو ندارم اما تجربه ی شخصی خودم منو به همین نتیجه میرسونه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or