مقایسه بسیار کوتاه مشخصات فنی SteamBox با PS4 و XBOX ONE

HosseinBrusli

کاربر سایت
xbox-one-playstation-4-600x300.jpg

مدتی پیش Valve طی خبری مشخصات سخت افزاری دستگاه Steam Machine که مخصوص بازی کردن است را اعلام کرد . این دستگاه بسیارپرقدرت با سیستم عامل Steam OS کار میکند و چندی پیش نیز مشخصات کامل این دستگاه در VG247 منتشر شد . مشخصات Steam Machine به شرح زیر است :

GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 -GPU
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high

این دستگاه به عنوان یک پلتفرم سخت افزاری در هرزمان که نیاز باشد قابل ارتقا است . این دستگاه ها در مدل های متفاوتی عرضه میشنود و فعلا نمونه های اولیه آن برای تست و بررسی به برای تست کننده ها فرستاده شده . Valve اعلام کرده تفاوت کامل سخت افزاری بین مدل های مختلف را به زودی مشخص میکند . عکس زیر هم مقایسه ای بین مشخصات هر سه کنسول جدید است :

comparison_ps4_xboxone_steambox.png

منبع
منبع

عمرن 1600 دلار باشه اینطوری رقابت نمیتونه بکنه که...
قیمتشو بکشونه تو رنج Xone , انحصاریای خودشم بزنه تنگش حالا هر چی باشه , والو که بازی بد نمیزنه اصن ... یه چنتا ناشر سازنده و ام دست و پا کنه بازی بسازن براش اصن خیلی راحت PS4 و Xone رو میجوه هصمشون میکنه باو !! :دی
اگه این 2 تا مزیت ینی قیمتِ خوب و بازی انحصاری خوب(البته پی سی کم بازی نمیاد واسش ولی خب اونا رو خودمونم میتونیم سیستم ببندیم رو ویندوز بازی کنیم به سیستم عامل والو و استیم باکس نیازی نیس که) رو با چنین مشخصاتی داشته با اون کنترلر ظاهرا شاهکارش 2 3 سال دیگه 100% بازار میگره تو دست خودش !
باید منتظر بودُ دید

شما فن ایکس باکس باشی بازی انحصاری سونی از دست میدی فن سونی باشی انحصاری ماکرو
شما outlast تابحال تونستی تجربه کنی ؟؟ یا مثلا میدونی برای امثال من بازی مثل dota2 چه ارزشی داره ؟
راستی یادمه قبلا گفته بودید یک فقره کارت گرافیک 460 دارید که از ایکس باکسون تو بازی ها ضعیف تر عمل میکنه :d

چه ربطی داره ! اصلا یه سری بازی ها رو کلا حال نمیده رو PC تجربه کنی ! حالا بلند شو بلوجین 2 ببند !!! چه فایده داره اخه !؟ 4 میلیون پول سیستم دادی واسه 3 تا بازی در سال !!؟!؟!؟!
outlast خیلی قشنگه ، اما عمرا به بازیهای اول این ژانر نمیرسه ! Dota هم با اون کاراکتر ها و بازی مزخرفش ذره ای واسه من و بقیه کنسول بازا اهمیتی نداره ! :d که چی آخه ! 4 تا جک و جونور و با کلی محدودیت و ... اینور واونور میبری و همش روش کلیک میکنی ! این یعنی تمسخر سبک عظیم استراتژیک . استراتژیک یعنی Rom 2 . یعنی توانایی و مهارت برای به وجود آوردن ارتشی بزرگ ، با هدایت کلی منابع و تصمیم گیری های درست . تجارت ، در آمد و .... . این میشه استراتژی نه Dota مزخف ! که البته RPG هم هست ! تو کل بازی 50 تا نیرو هم نمیتونی بسازی ! اونوقت میگی DOTA !!! :)) حالا فکر کن بری سیستم ببندی 3-4 میلیون تومن !! بعد بشینی DOTA بازی کنی !! یعنی اون مغز از پهنا تو اعضا و جوارح :))
میگی اینتل پشتشه !!! مگه اینتل بازی سازه ! اینتل این وسط غیر از کارت گرافیک و درایور و ، نرم افزارهای تکنیکی برای اجرای بهتر بازی ، کار دیگه ای نمیتونه انجام بده !
کجا گفتم !؟ شایعه درست نکن ! منبع بده ! :d

وقتی اکثر بازیه های تاپ برای کنسولها میاد تو بگو ابر کامپیوتر ناسا..!

یک ضرب المثلی هست میگه " خر پُر بارشون بُکن اسلحه..!"

خر پُر بارشون بُکن اسلحه ..... ( چی شد بقیه اش !! :d ) ضرب المثلت از پهنا تو تو اعماق درون حلقم ! :d

عمرن 1600 دلار باشه اینطوری رقابت نمیتونه بکنه که...
قیمتشو بکشونه تو رنج Xone , انحصاریای خودشم بزنه تنگش حالا هر چی باشه , والو که بازی بد نمیزنه اصن ... یه چنتا ناشر سازنده و ام دست و پا کنه بازی بسازن براش اصن خیلی راحت PS4 و Xone رو میجوه هصمشون میکنه باو !! :دی
اگه این 2 تا مزیت ینی قیمتِ خوب و بازی انحصاری خوب(البته پی سی کم بازی نمیاد واسش ولی خب اونا رو خودمونم میتونیم سیستم ببندیم رو ویندوز بازی کنیم به سیستم عامل والو و استیم باکس نیازی نیس که) رو با چنین مشخصاتی داشته با اون کنترلر ظاهرا شاهکارش 2 3 سال دیگه 100% بازار میگره تو دست خودش !
باید منتظر بودُ دید

شما قیمت همین قطعات و تو بازار بگیری فکر کنم بشتر از اینم در بیاد ! البته شماقیمت دلارش و از آمازون یا NewEddge بگیر ! تازه قابلیت ارتقا هم دارن ! اصلا باید دید چه مزیتی داره ! اینکه والو اومده 4 تا کارتPC رو هم سوار کرده و کنول ساخته که نشد کنسول !!! اینطور بود که سونی و مایکرو و تمام شرکت ها هم همین کار و میکردن دیگه ! به نظرم یه چیز پنهان و نامفهومی تو این قضیه هست که باید چند روزی بگذره تا موضوع روشن بشه !

چه ربطی داره ! اصلا یه سری بازی ها رو کلا حال نمیده رو PC تجربه کنی ! حالا بلند شو بلوجین 2 ببند !!! چه فایده داره اخه !؟ 4 میلیون پول سیستم دادی واسه 3 تا بازی در سال !!؟!؟!؟!
outlast خیلی قشنگه ، اما عمرا به بازیهای اول این ژانر نمیرسه ! Dota هم با اون کاراکتر ها و بازی مزخرفش ذره ای واسه من و بقیه کنسول بازا اهمیتی نداره ! :d که چی آخه ! 4 تا جک و جونور و با کلی محدودیت و ... اینور واونور میبری و همش روش کلیک میکنی ! این یعنی تمسخر سبک عظیم استراتژیک . استراتژیک یعنی Rom 2 . یعنی توانایی و مهارت برای به وجود آوردن ارتشی بزرگ ، با هدایت کلی منابع و تصمیم گیری های درست . تجارت ، در آمد و .... . این میشه استراتژی نه Dota مزخف ! که البته RPG هم هست ! تو کل بازی 50 تا نیرو هم نمیتونی بسازی ! اونوقت میگی DOTA !!! :)) حالا فکر کن بری سیستم ببندی 3-4 میلیون تومن !! بعد بشینی DOTA بازی کنی !! یعنی اون مغز از پهنا تو اعضا و جوارح :))

طرفدار هر چی که هستید، لطفا وارکرافت و دوتا رو به تمسخر نگیرید :) بعدش هم توی دوتا شما حتی یک نیرو هم نمیتونی بسازی، چون بازی RPG هست و فقط یک شخصیت رو میتونید کنترل کنید! وارکرفت هم در مجموع سیستم 4 میلیونی نمیخواد! با یه سیستم 500 تومنی هم میشه بازیش کرد...

چون شما یک بازی رو دوست ندارید، دلیل میشه مضخرف باشه؟ شما کل بازی رو توی چهارتا کلیک کردن میبینید؟ سبک استراتژی هم اگه اسمش جایی بیاد، همه با بازی های بلیزارد میشناسنش!

من خودم طرفدار کنسول هستم، ولی دیگه وارکرفت و دوتا هم ترول میشه کرد مگه؟

:d

هیچی اصن حرفی واسه گفتن نذاشتی :دی دوتا 2ومین یا 3ومین بازی پرطرفدار F2P ئه پس همه ی اونای که بازی میکنن منگلن بنا به گفته ی شما!؟
دقیقن چه بازی حال نمیده رو پی سی؟! کیسُ که به TV میشه وصل کنی , کنترلر هر کنسولیو میتونی بهش بزنی , قطعاتش قابلیت کستومایز داره ... شما یکم دیدتُ وسیع تر کن داداش...4 میلیون پول سیستم واسه 3 سال بازی نیست من هنوز سیستم قدیمیمو دارم بازی مولتیُ از ایکس باکس خیلی روونتر با کیفیت بهتری ام میاره!
اونم استراتژیک نیست دوست من , RPG ئه ... اقلا یه دست بازی کن بعد بگو مذخرف...همینجوری ندیده میای وسط واسه خودت بده :دی

میخوام ببینم شما اینقد PC بازا رو مسخره میکنی با Xbox ات دقیقن هفته ای چنتا بازی جدید بازی میکنی؟! آخ ببخشید یادم نیست 1 سالِ واسش بازی نیومده :)) عزیز من یه سر به استیم بزن , هفتهی اصن نه 2 هفته ای یه بار حداقل 10 تا بازی واسه pc میاد الان ایکس باکس که کلا شوت شده ... PS3 باز رحمت بهش بازی میده واسه طرفداراش!

عجب من فکر میکردم سیستم عامل میخواد بده بیرون نگو کنسوله هیچ شانسی نداره شک نکن دوتا دونه بازی داره قیمتم که قربونش برم دوتا دونه کارت گرافیک انودیا میخرم سی پی یوم خوبه رم که مشکلی ندارم هان ؟ نظرتون چیه ؟ من و باش فکر میکردم این بابا میخواد سیستم عمل بده اون یکی تایپک کلی نظر مهندسی دادم دیدم کسی نپسندید نگو فکر کردن من نوب هستم

چه ربطی داره ! اصلا یه سری بازی ها رو کلا حال نمیده رو PC تجربه کنی !

می‌‎شه یه بار درست توضیح بدی این جمله رو؟! یعنی چی حال نمی‌ده؟
برای بار یک میلیاردم، تمام گیم‎‌پدهای کنسول به PC وصل می‌شن و PC هم به راحتی به TV وصل می‌شه. دقیقاً مشکلت چیه که می‌گی حال نمی‌ده؟!! چون کیس ابعادش بزرگتره (که البته ابعاد SteamBox در حد Xbox One هستن)؟! یا چون واسه اجرا به جای گذاشتن دیسک توی دستگاه روی آیکانش دابل کلیک می‌کنی؟! :d
برای تجربه آفلاین، کنسول هیچ چیزی اضافه بر PC در اختیارت نمی‌ذاره، اما PC آپشن‌هایی مثل استفاده از انواع گیم پد، مادهای مختلف و ... در اختیارت می‌ذاره که روی کنسول امکان‌پذیر نیست.
اما لم دادن روی کاناپه و بازی با تلویزیون اینچ بالا و ... الان چندین ساله که واسه PC و PC Gamer کاملاً عادی و جا افتاده شده.

عجب من فکر میکردم سیستم عامل میخواد بده بیرون نگو کنسوله هیچ شانسی نداره شک نکن دوتا دونه بازی داره قیمتم که قربونش برم دوتا دونه کارت گرافیک انودیا میخرم سی پی یوم خوبه رم که مشکلی ندارم هان ؟ نظرتون چیه ؟ من و باش فکر میکردم این بابا میخواد سیستم عمل بده اون یکی تایپک کلی نظر مهندسی دادم دیدم کسی نپسندید نگو فکر کردن من نوب هستم

داداش جان من یه بار دیگه بخون ببین خودت هم متوجه میشی چی نوشتی؟ چی دو تا دونه بازی داره؟

میگی اینتل پشتشه !!! مگه اینتل بازی سازه ! اینتل این وسط غیر از کارت گرافیک و درایور و ، نرم افزارهای تکنیکی برای اجرای بهتر بازی ، کار دیگه ای نمیتونه انجام بده !

خر پُر بارشون بُکن اسلحه ..... ( چی شد بقیه اش !! :d ) ضرب المثلت از پهنا تو تو اعماق درون حلقم ! :d

شما قیمت همین قطعات و تو بازار بگیری فکر کنم بشتر از اینم در بیاد ! البته شماقیمت دلارش و از آمازون یا NewEddge بگیر ! تازه قابلیت ارتقا هم دارن ! اصلا باید دید چه مزیتی داره ! اینکه والو اومده 4 تا کارتPC رو هم سوار کرده و کنول ساخته که نشد کنسول !!! اینطور بود که سونی و مایکرو و تمام شرکت ها هم همین کار و میکردن دیگه ! به نظرم یه چیز پنهان و نامفهومی تو این قضیه هست که باید چند روزی بگذره تا موضوع روشن بشه !

من که بحث انحصاری نکشیدم وسط این دوستتون کشید والا دیگه از من با 29 سال سن بعیده بخوام سر دوتا بازی انحصاری بحث الکی بکنم

درضمن تعجب میکنم :d بازی انحصاری PC بتو حال نمیده به امثال من چه ربطی داره ؟؟؟؟ بازی کسل کننده GOW برای من هیچ ارزشی نداره که تو طول عمر یه دوره کنسول دوتا نسخه هم ازش بیرون نمیاد .. شوتر اول شخصو بچسب
پس بهتره در مورده چیزی که ازش هیچ اطلاعاتی نداری صحبت نکنی ..DOTA2 شد بد ؟ تو داری بازی خوب استراتژیک به من معرفی میکنی ؟ :d اتفاقا من سیستم نمیبندم 4-5 تومن الان سیستم بستم 7-8 تومن برای کسی که رکورد میزنه تو سایت www.hwbot.org که این سیستم رقمی نیست :d
بعدشم کی گفته برا پی سی بازی نمیاد ؟ هرکی گفته جوک بیش نیست حرفش ... این همه بازی که ما داریم میکنیم چیه فقط تو دو روز ده تا بازی اومده
چیز پنهانی نیست نگران نباش این کنسول داداش کوچیکه pc یه ... حالا ناراحتی کنسول زده احساس ترس ؟
yahoo_4.gif

Outlast سال 2014 برا PS4 عرضه میشه !!!
خوب حق میدم بهتون کنسول جز دوتا دونه بازی انحصاری چیز دیگه ایی نداره انشالله اینم میاد
البته انحصاری ماکرو شماها هم از دست میدید چیز خاصی نیست .

آخرین ویرایش:
اگه قیمت بهتری میداد خیلی به نفع pc gaming میشد! هیچکس نمیاد بخاطر یکم گرافیک بهتر 3 برابر پول بده!

هنوز قیمتی اعلام نکردن. اینا هم سیستم‎های High-End هستن و گویا سیستم‎های ضعیف‌‎تر هم خواهند داشت. فعلاً 300 تا Steam Machine با ترکیبی از این سیستم‎های اعلام شده به صورت رایگان به تسترها می‎دن که یه نتیجه‎گیری کلی انجام بدن و بعد ازون قیمت نهایی رو اعلام می‎کنن.

شما فن ایکس باکس باشی بازی انحصاری سونی از دست میدی فن سونی باشی انحصاری ماکرو
شما outlast تابحال تونستی تجربه کنی ؟؟ یا مثلا میدونی برای امثال من بازی مثل dota2 چه ارزشی داره ؟
راستی یادمه قبلا گفته بودید یک فقره کارت گرافیک 460 دارید که از ایکس باکسون تو بازی ها ضعیف تر عمل میکنه :d

Dota 2 برای امسال من = مینچ و مارپله

just kill your self.

همونdestiny انحصاری کنسول میارزه به کل این سیستم:d(شوخی بود جی نگیرید).
چیزی که گویا خیلی از دوستان pc gamer خیلی هاردکور درک نمیکنن اینه که اکثر ماها دوست نداریم چندین میلیون تومن برای یه سیستم عامل خرج کنیم بعد دوباره چند سال دیگه آپگریدش کنیم. همون کنسول 300-400 دلاری به همراه کلی بازی انحصاری و یه سیستم آنلاین که 7-8 سال هم عمر میکنه جامع برای اکثر ما کافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or