مقایسه انیمیشن بازی ها .

شما ایدی دوم جناب فرخ هستید؟ فارغ از اینکه هستید یا نه اریا چی گفته؟ گفته بحث رو در تاپیک VS ادامه بدین. الان مشکل شما چیه؟ ایا اریا گفته از جایی از سایت به جای دیگه نقل قول کنید؟ ایا گفته در بحث با گفتن اینکه فلان حرف نظر شخصیته تحقیر کنید؟ گفته هر جا دیدین بهتون توهین شد بجای خبر دادن به مدیر و ناظم خودتون جواب طرف رو بدین؟ ویا اینکه من گفتم حق تاپیک زدن در VS رو ندارین؟ جالبه که برای ماستمالی موضوع پای یکی از بااخلاقترین مدیر ها رو وسط میارید بدون اینکه ربطی به قضیه داشته باشه.

فعلا که میبینید اعتبار منفی وجود نداره. حرفی هم که نوید گفته عین حقیقته خود من هم هزار بار گفتم همه حق دارن نظر شخصی خودشون رو بگن حتی اگه کسی خوشش نیاد. اخرینش هم تاپیک Borderland 2 که در اونجا گفتم از نظر مخالف استقبال میکنم. مگه نوید چیزی غیر از این گفته؟

شما فکر میکنید اگه چند تا اسم از مدیران و ناظمها بیارید بقیه نخونده فکر میکنن حرف شما درسته و تضادی هست؟
اریا : در تاپیک VS بحث کنید و فلان تاپیک رو به بیراهه نبرید (تاپیک forza)
نیما : فلان تاپیک رو منحرف نکنید ( تاپیک geow)
نوید : کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو بگن (واضحه که در مورد موضوع تاپیک)
کورش ( چندین بار ): کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو در مورد موضوع تاپیک بگن و بقیه بهتره سعی کنن با سعه صدر برخورد کنن.
الان اینها با هم متضاد هستن؟ بالاخره ادم خودشو که نمیتونه گول بزنه.

شما اگر قبل از اینکه جواب بدین به من اطلاع میدادین میشد رسیدگی کرد ولی خودتون اقدام کردین و با جوابهایی که دادین و پستهایی که زدین خود شما فعلا متخلف هستید. تذکر لازم رو هم به شما دادم حالا تا ابد میتونید کش بدین که مبادا خدای نکرده کسی فکر کنه کم اوردین(طبق روال چندین ساله تون).
ضمنا اگر کسی که اون پست ها رو زد بعد از این پست من دوباره با همون لحن با شما صحبت کرد به خود من خبر بدین.

ID دوم فرخ ؟! من نمیدونم ! یعنی من در جایگاهی نیستم که بخوام بگم ID دوم فرخ هستم یا نیستم ! شما که مدیری باید بگی هستم یا نیستم !

ایا اریا گفته از جایی از سایت به جای دیگه نقل قول کنید؟

نه آریا نگفته پست رو نقل قول کنید از جایی به جای دیگه ! ولی خلافش رو هم نگفته ( منع نکرده ) و در قوانین سایت هم من ندیدم منع کرده باشن ! اگر اشتباه خوندم بهم بگید. ولی اریا گفته بحث رو در جای دیگه ادامه بدین !

ایا گفته در بحث با گفتن اینکه فلان حرف نظر شخصیته تحقیر کنید؟

نظر شخصی اسمش روش هست ! همونقدر که برای فرد مطرح کننده با ارزش و درست هست برای بقیه ممکنه غلط و بی محتوا باشه ! اگر من بخوام نظر شخصیم در مورد نظر شخصی یک نفر دیگه بدور از توهین و ... بدم و بنظرم هم نظر اون شخص بیخود باشه چیکار باید بکنم ؟ مثلاً اگر از طرف بپرسیم شما سابقت چی هست که همچین نظری رو میدی کار اشتباهی کردیم ؟ یا مثلاً مثل شما که از من میپرسی چند تا ID داری ازش بپرسیم این چندمین ID شما هست، کار اشتباهی کردیم ؟ تحقیر کردیم ؟ یا وقتی که به یه نفر بگیم نینی گولو یا پسرک تحقیرش کردیم ؟ یا مثلاً به یه نفر بگیم مگه تو پیغمبری که نظر میدی، تحقیرش کردیم ؟

گفته هر جا دیدین بهتون توهین شد بجای خبر دادن به مدیر و ناظم خودتون جواب طرف رو بدین؟

در این جور مواقع آدم متحیر میمونه چی بگه ! تو همین تاپیک فرخ جواب پستی رو داده که بهش بی احترامی شده ! اگر همون پست قبل از زدن این تاپیک اصلاح میشد، پاک میشد، ویرایش میشد و ... الان چنین تاپیکی با این وضعیت وجود نداشت !

جالبتر این هست در همون پست به من هم بی احترامی شده و پستی که در جوابش دادم هم پاک شده و بحثی رو هم که برای یه تاپیک دیگه بوده به این پست کشونده شده ولی این پست هنوز سر جاش هست ! این هم تیکه ای از همون پست که موضوعی رو که به تاپیک دیگری تعلق داشته آورده در تاپیک مربوطه :

. اما مقایسه بی ربط و با ربط یک بازی با بازی های مشخص دیگه تنها با هدف ضعیف جلوه دادن ان انم در تمامی تاپیک های موجود در این انجمن (مثلا توی ترد اخبار FFXIII-2 آقایون بحث رو میکشونن به اینکه Bulletstorm رو 360 افکت های بهتر و بیشتری داشت!!!!) مصداق بارز دریل کردن هست. به این جور افراد هم فقط میشه لفظ ترول و یا غول غارنشین رو اطلاق کرد.

این ترول و غول غار نشین رو که میبینید به بنده گفتن، پیش از این با لفظ پسرک من رو خطاب میکردن و چندی پیش هم به من نینی گولو گفتن ! میخواید اقدام مؤثر کنید ؟ بسم الله ! این لینک و این میدان ! نمیدونم وقتی یکاری رو نمیکنید دیگه واسه چی با هزار جور دلیل و برهان میخواین بگین انجامش میدیم ؟ حالا خوبه پست های پاک شده رو هم میبینید و میدونید که این الفاظ رو در مورد من بکار برده و قابل انکار هم نیست ! همون مدیر یا ناظمی که پست من در جواب همین پست رو پاک کرده کاملاً دوزاریش افتاده !

ویا اینکه من گفتم حق تاپیک زدن در VS رو ندارین؟

شما میگین تاپیک VS بنزنید ولی توش بحثی رو که میخواید ادامه ندین ! بحثی که توش به شما بی احترامی شده و یا مطلب نادرستی درش گفته شده. دیگه چه کاریه ؟ تاپیک نزنیم سنگین تریم که ! ضمناً این اولین باری هست که من چنین چیزی میبینم و قانونی با این مضمون ندیدم ! خوشحال میشم اگر این قانون جدید هست بصورت عمومی اعلامش کنید و من رو آگاه !

جالبه که برای ماستمالی موضوع پای یکی از بااخلاقترین مدیر ها رو وسط میارید بدون اینکه ربطی به قضیه داشته باشه.

مساتمالی چی ؟ مگه چکار خطا یا اشتباهی کردم که بخوام ماستمالیش کنم ؟ یه توضیحی میدین ؟ بعدش هم همچین میگین پاش رو وسط میارین انگار تهمت زدم بهش یا غیبتش رو کردم یا انگار یه نسبت نا روا زدم بهش ! من خودم میدونم آریا اکثر مواقع هست و میبینه من چی میگم ! تا اونجایی هم که شناختمش بحث های داغ رو دنبال میکنه ( به هر دلیلی داغ ) و میبینه من چی گفتم مثل نیما که دیده و اومده جواب داده ! انگار من گفتم آریا بی اخلاق هست !

فعلا که میبینید اعتبار منفی وجود نداره.

حرف من سر اعتبار منفی نبود ! گفتم نیما اون موقع اعتقاد داشت که هر نظری نمیتونه صحیح باشه ! الان هم که خودش تو بحث هست ! میخوام ببینم نظرش الان چی هست ! خودش لطف میکنه جواب میده !

شما فکر میکنید اگه چند تا اسم از مدیران و ناظمها بیارید بقیه نخونده فکر میکنن حرف شما درسته و تضادی هست؟
اریا : در تاپیک VS بحث کنید و فلان تاپیک رو به بیراهه نبرید (تاپیک forza)
نیما : فلان تاپیک رو منحرف نکنید ( تاپیک geow)
نوید : کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو بگن (واضحه که در مورد موضوع تاپیک)
کورش ( چندین بار ): کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو در مورد موضوع تاپیک بگن و بقیه بهتره سعی کنن با سعه صدر برخورد کنن.
الان اینها با هم متضاد هستن؟ بالاخره ادم خودشو که نمیتونه گول بزنه.

نه والا ! نمیشه آدم خودش رو گول بزنه !

ولی در مورد قسمت دوم حرفتون باید من هم اضافه کنم که برای اولین بار تو زندگیتون یک بار فکر کنید که دارید اشتباه میکنید ! چون مدیر انجمن هستید فکر نکنید که یک پیامبر هستید که نشستید تو فروم و فکر میکنید دارید کاربرها را به راه راست هدایت میکنید ! تو عمرتون فکر کنید که مظلوم نیستید و اشتباهی میتونه از سراغ شما هم سر بزنه !
منم به نوبه ی خودم یک انسان هستم مثل شما ممکنه من اشاتباهی کنم همون قدر که شما هممیتونید پس سعی کنید انتقاد پذیر باشید !

اصولا بحث با شما اب در هاون کوبیدن ـه. مگه صحبت سر انتقاد پذیری منه؟ اینجا بحث انتقاد از من نیست که شما به زمین و اسمون چنگ میزنی و نسبت عدم پذیرش اشتباهات و پیامبری به من میدی. اینجا بحث رفتار شماست. من اصلا رفتارم از همه بدتره. اوکی؟ حله؟ حالا چه ربطی به مسائلی که به شما تذکر دادم داره؟ اگر هم بحث پیروزی در بحثه که من گفتم نه تنها در این بحث بلکه در بحث های اینده هم شما بردی؟ دیگه حرفت چیه؟ بحث کدوم اشتباهات منه؟ یادمه تو بچگی وقتی با کسی دعوامون میشد کف دستمون رو به سمت طرف مقابل میگرفتیم و میگفتیم آینه. یعنی هر فحشی دادی خورد به اینه و برگشت سمت خودت. حالا قضیه شما هم همینه.الان انگار برای من با کف دست اینه گرفتی. اینجا بحث از اشتباهات من نیست. اصلا من چنگیزخان مغول. اینطوری شما ارضا میشی؟ پس قضیه من مشخص شد. الان شما دوباره از اول پستهام رو تو همین تاپیک بخون تا قسمت مربوط به خودت هم روشن بشه.

• Like
Reactions: Navid
اصولا بحث با شما اب در هاون کوبیدن ـه. مگه صحبت سر انتقاد پذیری منه؟ اینجا بحث انتقاد از من نیست که شما به زمین و اسمون چنگ میزنی و نسبت عدم پذیرش اشتباهات و پیامبری به من میدی. اینجا بحث رفتار شماست. من اصلا رفتارم از همه بدتره. اوکی؟ حله؟ حالا چه ربطی به مسائلی که به شما تذکر دادم داره؟ اگر هم بحث پیروزی در بحثه که من گفتم نه تنها در این بحث بلکه در بحث های اینده هم شما بردی؟ دیگه حرفت چیه؟ بحث کدوم اشتباهات منه؟ یادمه تو بچگی وقتی با کسی دعوامون میشد کف دستمون رو به سمت طرف مقابل میگرفتیم و میگفتیم آینه. یعنی هر فحشی دادی خورد به اینه و برگشت سمت خودت. حالا قضیه شما هم همینه.الان انگار برای من با کف دست اینه گرفتی. اینجا بحث از اشتباهات من نیست. اصلا من چنگیزخان مغول. اینطوری شما ارضا میشی؟ پس قضیه من مشخص شد. الان شما دوباره از اول پستهام رو تو همین تاپیک بخون تا قسمت مربوط به خودت هم روشن بشه.

طرز حرف زدنتون با من صحیح نیست ! دم از کم نیاوردن من میزنید ولی خبر از خودتون ندارید ! تو هر جای صحبتتون میخواید بگید که من فلان هستم و بهمان ! قرار نیست این را رک تو صحبتتون بگید ولی اون مفهمومی پستتون داره کاملا مشخصه کنایه از چیه !
که متاسفانه همین شماها نمتونید تو تاپیک انچارتد 3 ببینید که کاربرهای فنه ps3 چگونه کنایه امیز حرف میزنند ولی دریغ از اینکه که یکدونه مدیر متوجهش بشه ولی من شخصا ادم رکی هستم و رک حرفم را میگم شما فکر میکنید توهین را اول من شروع کردم !
کسی که بخواد توهین کنه مطمئنا اگر مدیر توجهی نکنه جوابش را خواهم داد . همون طور که 6 ساعت در تاپیک پست ندادم که رسیدگی بشه که متاسفانه نشد پس دیگه از من انتظار نداشته باشید .
کسی که حتی معنیه بزرگتر کوچکتر را نمیدونه کسی که 17 سال سن داره میاد با من طوری برخورد میکنه که مثلا من هم سنشم حقیقتا نمیتونم جلوی خودم را بگیرم !

که متاسفانه همین شماها نمتونید تو تاپیک انچارتد 3 ببینید که کاربرهای فنه ps3 چگونه کنایه امیز حرف میزنند ولی دریغ از اینکه که یکدونه مدیر متوجهش بشه ولی من شخصا ادم رکی هستم
هی شما اینو میگین برین یه نگاه سرسری به پستای خودتون بندازین تو همون تاپیک.تا یه تریلری,چیزی از بازی میاد شروع میکنین به ترول...

جناب mosen شما اگه خودت نخوای متوجه پستهای قبلی من بشی بزور نمیشه متوجه ات کنم. دوست داشتی همین تاپیک رو دوباره بخون جواب تمامی حرفها در اون هست.
طرز حرف زدنتون با من صحیح نیست ! دم از کم نیاوردن من میزنید ولی خبر از خودتون ندارید ! تو هر جای صحبتتون میخواید بگید که من فلان هستم و بهمان ! قرار نیست این را رک تو صحبتتون بگید ولی اون مفهمومی پستتون داره کاملا مشخصه کنایه از چیه !
مگه از چنگیزخان مغول بدتر هم داریم؟ شما دوباره بخون . خودم رو گفتم چنگیز خان نه شما رو. حالا این چه ربطی به بحث و تذکر داره.
در مورد خودم مطمئن باشید برام هیچ اهمیتی نداره اینجا در موردم چی فکر کنن چون کسانی که من رو میشناسن نه با تعریف و نه با بد گویی نظرشون راجع به من عوض نمیشه و کسانی هم که نمیشناسن صد سال دیگه هم بشینم از خودم تعریف کنم تاثیری در اونها نداره و فایده ای هم به حال من نداره.
که متاسفانه همین شماها نمتونید تو تاپیک انچارتد 3 ببینید که کاربرهای فنه ps3 چگونه کنایه امیز حرف میزنند ولی دریغ از اینکه که یکدونه مدیر متوجهش بشه ولی من شخصا ادم رکی هستم و رک حرفم را میگم شما فکر میکنید توهین را اول من شروع کردم !
شما رو نمیدونم ولی برای من انچارتد و geow هیچ فرقی با هم ندارن و اصلا هم مهم نیستن و حتی بین 50 بازی برتر هم نیستن ( نظر شخصی) شما هروقت دیدی من جایی گفتم این از اون بهتره و تاکید کردم که نظر شخصیم نیست و یک فکت حساب میشه میتونی از من گله کنی. فن 360 و فن ps3 هم باز هیچ فرقی برای من ندارن. کل تلاشم بر اینه که سعی کنیم نظرات همدیگه رو تحمل کنیم. اینجا با کسی پدرکشتگی نداریم. الان شما میتونی بری از تک تک ناظم های سایت(اونهایی که با من در ارتباط هستن) بپرسی چند بار با درخواست بن کاربرها سراغم اومدن و بهشون گفتم بیخیال بن برای فلانی زیاده و یک تذکر کلی در تاپیک کافیه. الان شما فکر میکنی اینجا چیزی تو جیب من میره که بخوام مطرح بشم و مثلا یوزرها بگن به به این کورش ـه. همه تو بحث کم میارن در مقابلش. اگه اینطور بود که در بحث ها فعال تر بودم و پایه ثابت بحث های این خوبه اون بده و... . ولی بررسی عملکردم نشون میده برخلاف شما بندرت وارد بحث میشم. حالا این حرف شما که میگی من میخوام بگم فلان هستم و اینا معلوم نیست از کجا میاد.
کسی که بخواد توهین کنه مطمئنا اگر مدیر توجهی نکنه جوابش را خواهم داد
شما اگه جواب ناجور بدی و من ببینم حتما برخورد میکنم.
کسی که حتی معنیه بزرگتر کوچکتر را نمیدونه کسی که 17 سال سن داره میاد با من طوری برخورد میکنه که مثلا من هم سنشم حقیقتا نمیتونم جلوی خودم را بگیرم !

اینجا نمیشه قبل از پست زدن سن طرف رو چک کرد که بی احترامی نشه این از ویژگی های دنیای مجازیه که معلوم نیست طرف صحبت کیه. کلا همه باید سعی کنن احترام همدیگه رو نگه دارن. فقط هم به شما بی احترامی نشده. در موارد قبلی که در همین تاپیک مطرح شد شما اگه خودت جواب نمیدادی و به من میگفتی برخورد لازم رو انجام میدادم. این که شما بخوای در تمامی موارد راسا اقدام کنی فقط باعث میشه در موضع ضعف قرار بگیری و ضمنا چاره ای جز برخورد نمیمونه.

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
خارج از این بحث ها راجب انیمیشن دهی ناتان در Uncharted3 که در پست اول بحث شده بود:
دوستان این نظر هیچ منبع و...یی نداره و کاملا شخصی هست ولی به نظرم منطقی میاد!
من می گم اینا انجین بازی رو کاری کردند که میشه باهاش انیمیشن از قبل ساخته شده رو در جاهای خاصی تغییر داد! چیز خیلی عجیبی نیست تو خیلی از موتورا میشه انمیشن دهی کرد یا انیمیشن رو تغییر داد ولی اگه این کار رو کنید باعث میشه انیمیشن در تمام قسمت های بازی تغییر کنه! ولی به نظر من تو انجین Uncharted یه کاری کردند که می تونند یه انیمیشن رو در جاهای مختلف تغییرات مختلف بدند!

میدونین مشکل از کجا آب میخوره؟
عدم درک " نظر شخصی چیست "
به نظر من استفاده از منجنیق در گیرز 3 نابجا بود، تا اینجا این میشه نظر شخصی، هیچ توهینی هم به هیچ شخصی نکرده ...
اما این جواب: =))، لول، lol و ... این میشه توهین ، این میشه نمک پاشی و این دیگه نمیشه به قول شما:
این الان یعنی اینکه پست من وقتی داده شد که شما و گروهتون داشتین به سبک خودتون و با نمک پاشی، طرف را مجبور میکردین بیاد و از شما عذر بخواد که چرا به بازی محبوب شما انتقاد کرده، اما شما حتما باید به چند نکته توجه کنین:
نکته اول: شما اصلا و ابدا صلاحیت این را نداری که به کسی بفهمونی دادن نظر شخصی محدودیت داره
نکته دوم: کلا شما با هر نظری که مخالف حرفاتون باشه مخالفین، پس کلا به جز حرف خودتون و گروهتون بقیه حرف ها نظرات شخصی هستن که محدودیت دارن
راه حل: شما باید متوجه بشین که نظر شخصی بدون توهین به شخص خاصی آزاد هستش ... مخالفی، با جواب معقولانه بگو نه این غلطه، نه اینکه از صد تا واژه رنگارنگ استفاده کنی

آخه مشکل شما اینه که هر حرفی که با سلایق شما تطابق نداشته باشه را خزعبل میدونین ...
در صورتی که دفاعیه های شما خیلی بیشتر به خنده داره تا صحبت های بقیه
استی، بهتره یه جمله ای را وقتی نقل قول میکنی همه جمله را نقل قول کنی، تغییر رنگ بدی یا بولدش کنی، نه اونی که به نفعته
نوید چرا الکی عصبانی میشی؟؟؟
اولاً اون پست من هیچ ربطی به علی نداشت به خودشم گفت ـم !!

دوماً من هیج موقع به خاطر نظرات شخصی کسی بهش حمله نکردم ....!!!

سوماً من واسه کسی تعیین تکلیف نکردم پستم موجود شما لطف کن دوباره بذار دیگران همه میخونن !!!

در ضمن من کوچکترین مشکلی با اون صحبت هات ندارم ؛ منظور این بود چرا یه همچین حرف و تذکری که تو دادی رو هیچ وقت یه مدیر تو تاپیک های u3 به بعضی از دوستان نمیده، چرا اونجا اگه من یه نظر بدم باید تمام توهین ها و حملات دوستان رو متحمل بشم ؟؟ (بخوای برات نمونه میارم ) چرا اونجا یکی مثل تو نمیاد بگه kayne ، اقای X ، Y و ......نظر شخصی ـش رو داده ؟؟؟

همین محسن یکی از منطقی ترین فن های 360 بود فک میکنید چرا الان برخوردش فرق کرده ؟؟ چرا به قول اکثر دوستان برخورد های فرخ تنده؟؟؟ چون هر آدمی یه کاسه صبری داره و وقتی میبینه اون مرجع مربوطه به حق ـش رسیدگی نمی کنه ناچار خودش اقدام میکنه که شاید حتی منجر به بن شدنش بشه !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or