LiviNG D3AD
کاربر سایت
شما ایدی دوم جناب فرخ هستید؟ فارغ از اینکه هستید یا نه اریا چی گفته؟ گفته بحث رو در تاپیک VS ادامه بدین. الان مشکل شما چیه؟ ایا اریا گفته از جایی از سایت به جای دیگه نقل قول کنید؟ ایا گفته در بحث با گفتن اینکه فلان حرف نظر شخصیته تحقیر کنید؟ گفته هر جا دیدین بهتون توهین شد بجای خبر دادن به مدیر و ناظم خودتون جواب طرف رو بدین؟ ویا اینکه من گفتم حق تاپیک زدن در VS رو ندارین؟ جالبه که برای ماستمالی موضوع پای یکی از بااخلاقترین مدیر ها رو وسط میارید بدون اینکه ربطی به قضیه داشته باشه.
فعلا که میبینید اعتبار منفی وجود نداره. حرفی هم که نوید گفته عین حقیقته خود من هم هزار بار گفتم همه حق دارن نظر شخصی خودشون رو بگن حتی اگه کسی خوشش نیاد. اخرینش هم تاپیک Borderland 2 که در اونجا گفتم از نظر مخالف استقبال میکنم. مگه نوید چیزی غیر از این گفته؟
شما فکر میکنید اگه چند تا اسم از مدیران و ناظمها بیارید بقیه نخونده فکر میکنن حرف شما درسته و تضادی هست؟
اریا : در تاپیک VS بحث کنید و فلان تاپیک رو به بیراهه نبرید (تاپیک forza)
نیما : فلان تاپیک رو منحرف نکنید ( تاپیک geow)
نوید : کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو بگن (واضحه که در مورد موضوع تاپیک)
کورش ( چندین بار ): کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو در مورد موضوع تاپیک بگن و بقیه بهتره سعی کنن با سعه صدر برخورد کنن.
الان اینها با هم متضاد هستن؟ بالاخره ادم خودشو که نمیتونه گول بزنه.
شما اگر قبل از اینکه جواب بدین به من اطلاع میدادین میشد رسیدگی کرد ولی خودتون اقدام کردین و با جوابهایی که دادین و پستهایی که زدین خود شما فعلا متخلف هستید. تذکر لازم رو هم به شما دادم حالا تا ابد میتونید کش بدین که مبادا خدای نکرده کسی فکر کنه کم اوردین(طبق روال چندین ساله تون).
ضمنا اگر کسی که اون پست ها رو زد بعد از این پست من دوباره با همون لحن با شما صحبت کرد به خود من خبر بدین.
ID دوم فرخ ؟! من نمیدونم ! یعنی من در جایگاهی نیستم که بخوام بگم ID دوم فرخ هستم یا نیستم ! شما که مدیری باید بگی هستم یا نیستم !
ایا اریا گفته از جایی از سایت به جای دیگه نقل قول کنید؟
نه آریا نگفته پست رو نقل قول کنید از جایی به جای دیگه ! ولی خلافش رو هم نگفته ( منع نکرده ) و در قوانین سایت هم من ندیدم منع کرده باشن ! اگر اشتباه خوندم بهم بگید. ولی اریا گفته بحث رو در جای دیگه ادامه بدین !
ایا گفته در بحث با گفتن اینکه فلان حرف نظر شخصیته تحقیر کنید؟
نظر شخصی اسمش روش هست ! همونقدر که برای فرد مطرح کننده با ارزش و درست هست برای بقیه ممکنه غلط و بی محتوا باشه ! اگر من بخوام نظر شخصیم در مورد نظر شخصی یک نفر دیگه بدور از توهین و ... بدم و بنظرم هم نظر اون شخص بیخود باشه چیکار باید بکنم ؟ مثلاً اگر از طرف بپرسیم شما سابقت چی هست که همچین نظری رو میدی کار اشتباهی کردیم ؟ یا مثلاً مثل شما که از من میپرسی چند تا ID داری ازش بپرسیم این چندمین ID شما هست، کار اشتباهی کردیم ؟ تحقیر کردیم ؟ یا وقتی که به یه نفر بگیم نینی گولو یا پسرک تحقیرش کردیم ؟ یا مثلاً به یه نفر بگیم مگه تو پیغمبری که نظر میدی، تحقیرش کردیم ؟
گفته هر جا دیدین بهتون توهین شد بجای خبر دادن به مدیر و ناظم خودتون جواب طرف رو بدین؟
در این جور مواقع آدم متحیر میمونه چی بگه ! تو همین تاپیک فرخ جواب پستی رو داده که بهش بی احترامی شده ! اگر همون پست قبل از زدن این تاپیک اصلاح میشد، پاک میشد، ویرایش میشد و ... الان چنین تاپیکی با این وضعیت وجود نداشت !
جالبتر این هست در همون پست به من هم بی احترامی شده و پستی که در جوابش دادم هم پاک شده و بحثی رو هم که برای یه تاپیک دیگه بوده به این پست کشونده شده ولی این پست هنوز سر جاش هست ! این هم تیکه ای از همون پست که موضوعی رو که به تاپیک دیگری تعلق داشته آورده در تاپیک مربوطه :
. اما مقایسه بی ربط و با ربط یک بازی با بازی های مشخص دیگه تنها با هدف ضعیف جلوه دادن ان انم در تمامی تاپیک های موجود در این انجمن (مثلا توی ترد اخبار FFXIII-2 آقایون بحث رو میکشونن به اینکه Bulletstorm رو 360 افکت های بهتر و بیشتری داشت!!!!) مصداق بارز دریل کردن هست. به این جور افراد هم فقط میشه لفظ ترول و یا غول غارنشین رو اطلاق کرد.
این ترول و غول غار نشین رو که میبینید به بنده گفتن، پیش از این با لفظ پسرک من رو خطاب میکردن و چندی پیش هم به من نینی گولو گفتن ! میخواید اقدام مؤثر کنید ؟ بسم الله ! این لینک و این میدان ! نمیدونم وقتی یکاری رو نمیکنید دیگه واسه چی با هزار جور دلیل و برهان میخواین بگین انجامش میدیم ؟ حالا خوبه پست های پاک شده رو هم میبینید و میدونید که این الفاظ رو در مورد من بکار برده و قابل انکار هم نیست ! همون مدیر یا ناظمی که پست من در جواب همین پست رو پاک کرده کاملاً دوزاریش افتاده !
ویا اینکه من گفتم حق تاپیک زدن در VS رو ندارین؟
شما میگین تاپیک VS بنزنید ولی توش بحثی رو که میخواید ادامه ندین ! بحثی که توش به شما بی احترامی شده و یا مطلب نادرستی درش گفته شده. دیگه چه کاریه ؟ تاپیک نزنیم سنگین تریم که ! ضمناً این اولین باری هست که من چنین چیزی میبینم و قانونی با این مضمون ندیدم ! خوشحال میشم اگر این قانون جدید هست بصورت عمومی اعلامش کنید و من رو آگاه !
جالبه که برای ماستمالی موضوع پای یکی از بااخلاقترین مدیر ها رو وسط میارید بدون اینکه ربطی به قضیه داشته باشه.
مساتمالی چی ؟ مگه چکار خطا یا اشتباهی کردم که بخوام ماستمالیش کنم ؟ یه توضیحی میدین ؟ بعدش هم همچین میگین پاش رو وسط میارین انگار تهمت زدم بهش یا غیبتش رو کردم یا انگار یه نسبت نا روا زدم بهش ! من خودم میدونم آریا اکثر مواقع هست و میبینه من چی میگم ! تا اونجایی هم که شناختمش بحث های داغ رو دنبال میکنه ( به هر دلیلی داغ ) و میبینه من چی گفتم مثل نیما که دیده و اومده جواب داده ! انگار من گفتم آریا بی اخلاق هست !
فعلا که میبینید اعتبار منفی وجود نداره.
حرف من سر اعتبار منفی نبود ! گفتم نیما اون موقع اعتقاد داشت که هر نظری نمیتونه صحیح باشه ! الان هم که خودش تو بحث هست ! میخوام ببینم نظرش الان چی هست ! خودش لطف میکنه جواب میده !
شما فکر میکنید اگه چند تا اسم از مدیران و ناظمها بیارید بقیه نخونده فکر میکنن حرف شما درسته و تضادی هست؟
اریا : در تاپیک VS بحث کنید و فلان تاپیک رو به بیراهه نبرید (تاپیک forza)
نیما : فلان تاپیک رو منحرف نکنید ( تاپیک geow)
نوید : کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو بگن (واضحه که در مورد موضوع تاپیک)
کورش ( چندین بار ): کاربرها میتونن نظر شخصیشون رو در مورد موضوع تاپیک بگن و بقیه بهتره سعی کنن با سعه صدر برخورد کنن.
الان اینها با هم متضاد هستن؟ بالاخره ادم خودشو که نمیتونه گول بزنه.
نه والا ! نمیشه آدم خودش رو گول بزنه !